anshika05 tebe ocito stiti ljubav kad si ovu zimu prosla bez virusa i prehlade jesam li u pravu!!!

anshika05 tebe ocito stiti ljubav kad si ovu zimu prosla bez virusa i prehlade jesam li u pravu!!!
idem ja spavat....noććć
idem ja spavat....noććć
jedan manje, tko ce jos sve otici prije nego zadnji ostanem?
Laku noc svima ode i ja na spavanac!!
idem ja spavat....noććć
Laku noc svima ode i ja na spavanac!!
ma ljudi, noć tek počinje, treba odradit avanture u tanothu, naći neki NBA streaming, pa pojest nešto... nema spavanja još satima...
a neki i trebaju uciti
trebaju trebaju.. samo ih nesto ne ide... ;)
odo i ja..pozzzzzz
Ja sam se danas dignuo oko 17.30 tako da mi se uopće ne spava
ah nista, idem i ja. surta ujutro lijepo 3 kavice i onda idem kampanjski...
noć..
Evo i ja odoh. Laku noć
Znam da se u ovom threadu ne piše do 22 sata ali ja smijem ;)
Dakle ovako:
Vane je dobila suspenziju i uskoro ban.
Upravo sam procitao sve vaše postove i sam provjeravao i utvrdio da je cisti fake.
Usporedio njezin scan dokumenata sa slikama dokumenata sa neta.
Stvarno je fake.
Slike preuzetee sa neta i dodani podatci.
Ispricavam se što vam nisam odmah vjerovao.
Al eto, sve branim dok se ne dokaže da je drugacije.
Ne odgovarati na ovaj post do navecer
evo da ja jednom otvorim raspravu, vidim nema nam Vane više.. pa šta ćemo bez njega
ako me neko pretekne... grrrrizem
hehe uranio sam
Dobra večer svim nespavalicama..da i ja jednom počnem temu :D
evo da ja jednom otvorim raspravu, vidim nema nam Vane više.. pa šta ćemo bez njega
hehe uranio sam
hehe uranio sam
Dobro vecer i laku noc.
Odo ja na spavanje.
Dobro vecer i laku noc.
Odo ja na spavanje.
Uh di sinoć prespava, čak sam mis jučer u 11 postat kad mi je poslala one slike, krepa sam
od smija, mis stvarno za ono pop triba bit glup, vidim da je bilo predobro sinoć a danas bi mogli malo,
dobia sam nintendo ds, nek je roze boje briga me kad je dar sad moran kupit r4 samo ne znam dali ima
u splitu..
nisam baš pratio sve ovo, jel je ovako bilo:
vane je zapravo muško koji je skinuo neke slike i izmislio podatke i tu se predstavio kao žensko?
vane je zapravo muško koji je skinuo neke slike i izmislio podatke i tu se predstavio kao žensko?
Pozdrav svima!
da, da pa nek se igra i drugi put, a vjerojatno je pa novi account