Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.787.506
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

thomspon bocka tamo gdje boli i na tome zarađuje

iako ne vidim ništa loše u dizanju nacionalne svijesti

samo da se riješi onih kretena sa ustašim simbolima i neće mu nitko srat...ni europa ni kvazi dušebrižnici

imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 1:56 (anshika05).
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Luka kaže...
B-52 kaže...
Luka kaže...
B-52 kaže...
 ..a jel ti to slusas tompsona???
 Da, slusam puuuuuuuno stvari, jedna od njih je i Thompson... Zasto?
 ..uh ..onda dobro.. ma uplasio sam se da slusas samo njega i nista drugo...to je vec onda zabrinjavajuce!!

ok ok..necemo sad o tompsonu..lik mi nije simpatican i to je to..al naravno..svako ima svoj ukus i slusa sta ga volja.. ;)
 Upravo to, necemo se sada svadati oko icega! Svatko ima svoj ukus i ima pravo slusati sto hoce! ;D

Ja osobno jedino cajke (one turbo cajke) ne mogu podnesti i u zadnje vrijeme me zivcira onaj emo rock...
 Ufff ja to ne mogu smisliti kao i cajke, ali mi se jedna pjesma uvukla u glavu i ne mogu je izbiti van:

Ali mi je barem bolja od Bob Dylanove verzije, ono njegovo od 12 minuta mogu još manje trpiti (ali ja i volim dosta stvari od Dylana)
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
Za nespavalice

Ovi sa kapama su maloumni ljudi koji ruse ugled i Thompsonu i cijeloj zemlji... ali takva ti je moda...

AJMO o ljetovanju! :D

16 godina
neaktivan
Luka kaže...

@ANa to je tvoje misljenje... necu nista drugo reci! Bolje promijenimo temu na nesto lijepo slatko krasno - Gdje vi ljudovi ljetujete?
 ..a ono..malo sam doma..malo na poslu..a najmanje na plazi.. premda mi je more ispod balkona al zasitio sam se kupanja i toga svega.. spustim se na plazu oko 20.00 kad je mir i tisina i maznem par pivi i okupam se u miru bozjem i izlezavam se u plicaku.... ;))
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

thomspon bocka tamo gdje boli i na tome zarađuje

iako ne vidim ništa loše u dizanju nacionalne svijesti

samo da se riješi onih kretena sa ustašim simbolima i neće mi nitko srat...ni europa ni kvazi dušebrižnici

Nažalost to mu je većina publike koja i donosi najviše para.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
B-52 kaže...

coder @ a sta ajax..valda i to moram znat..jel to ono bas neophodno pored ovoga ili.... i koja je njegova uloga otprilike?

btw znam da su ova server side jezici..znam i ja znam neki k..c :)))
 Ajax ti je jedna super uber ultra kul stvarčica (tehnologija) koja ti omogućava dohvat podataka sa server bez refreshanja stranica. Dakle, ne moraš putem browsera slati novi zahtjev serveru i dobivati cijelu stranicu u odgovoru već samo dio stranice koji želiš promjeniti.

Izvorno Ajax znači: Asyncronus Javascript And XML. No danas se obično koristi u kombinaciji sa nekim server side skriptnim jezikom (PHP).

Pa gle, pošto je danas aktualan, kako sam već rekao, web 2.0 koncept Ajax je jako bitna stavka cijele priče.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ljetooo

jedva čekaaam!!

samo da prestane ova šugava hladnoća

16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
 Ajax ti je jedna super uber ultra kul stvarčica (tehnologija) koja ti omogućava dohvat podataka sa server bez refreshanja stranica. Dakle, ne moraš putem browsera slati novi zahtjev serveru i dobivati cijelu stranicu u odgovoru već samo dio stranice koji želiš promjeniti.

Izvorno Ajax znači: Asyncronus Javascript And XML. No danas se obično koristi u kombinaciji sa nekim server side skriptnim jezikom (PHP).

Pa gle, pošto je danas aktualan, kako sam već rekao, web 2.0 koncept Ajax je jako bitna stavka cijele priče.
 cool 8)

ma sam da zavrsim ovaj sugavi prokleti pederski smrdljivi faks..i onda bi si probo sredit neku sljaku i uz to bi ovako nesto radio.. to mi je idealno jer nema puno zajebancije a uhvati se nesto para..imam ideju sve sta bi radio i kako..sam cekam da svrsim ovu skolu i probam ubost neku sljaku..
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ljetooo

jedva čekaaam!!

ah ti gospe!
da bar hladnoca nikad ne prestala, zima je najbolje godisnje doba!
Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
B-52 kaže...
coder_ kaže...

cool 8)

ma sam da zavrsim ovaj sugavi prokleti pederski smrdljivi faks..i onda bi si probo sredit neku sljaku i uz to bi ovako nesto radio.. to mi je idealno jer nema puno zajebancije a uhvati se nesto para..imam ideju sve sta bi radio i kako..sam cekam da svrsim ovu skolu i probam ubost neku sljaku..
 Ja sam napravio suprotno...
Počeo sam PHP-om prije završetka faksa.. Istina da sam malo razvukao faks, al nije mi žao.. Sad neki klinac valjda znam kad zavešim faks. A ne kao većina kod mene na ETF-u. Pola ih ne znam kreirat objekt, ma ni računalo upalit. A završili ETF.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
anshika05 kaže...

ljetooo

jedva čekaaam!!

ah ti gospe!
 ti nisi normalaaan
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
AA-d00d kaže...
anshika05 kaže...

ljetooo

jedva čekaaam!!

ah ti gospe!
 ti nisi normalaaan
 Meni je isto zima puno draža, rađe ću se smrzavati na -20 nego kuhati na +40. I uvijek bi izabrao snijeg prije mora.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...
AA-d00d kaže...
anshika05 kaže...

ljetooo

jedva čekaaam!!

ah ti gospe!
 ti nisi normalaaan
 Meni je isto zima puno draža, rađe ću se smrzavati na -20 nego kuhati na +40. I uvijek bi izabrao snijeg prije mora.
 joj e...odi živit negdje di je zima hladna!!
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
B-52 kaže...
 Ja sam napravio suprotno...
Počeo sam PHP-om prije završetka faksa.. Istina da sam malo razvukao faks, al nije mi žao.. Sad neki klinac valjda znam kad zavešim faks. A ne kao većina kod mene na ETF-u. Pola ih ne znam kreirat objekt, ma ni računalo upalit. A završili ETF.
 da da..i ja sam ga malo razvukao :(( ..ma iam jos 2 ispita pa se nadam da cu prije ljeta to zavrsit.. vec mi ga je pun k..c a i glupo mi ovako bez posla..uvijek mi fali para..toga nikad dosta ;))
..cek sta si ti onda prvo ucio od svega ovoga.. kojom kronologijom si isao.. HTML - CSS - PHP ..ili???
btw kod mene je slicna situacija sta se tice faksa (ak se to tako moze nazvat) ..covijek je diplomirao i sad radi u trgovini..valda prodaje televizore..sta ja  znam :S ..i sta sam ja sad za to isao na faks :S ..ja bi isto htio da nausim nesto i da se s vremenom jos vise usavrsavam..blesavo mi je doc negdje na razgovor za posao.. kao ja sam taj i taj..zavrsio sam to i to.. i covijek me pita sta znam radit na kompu..ono kao sta su me naucili na faksu.. a ja blejim ko tele i ne znam sta bi reko..
17 godina
Za nespavalice

Bok svima evo i mene na Nespavalicama  kaj se radi zanimljivog osim kaj broj postova raste u nebo no tak i treba kaj ne!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...
AA-d00d kaže...
anshika05 kaže...

ljetooo

jedva čekaaam!!

ah ti gospe!
 ti nisi normalaaan

tocno to! stim da se jos mozes toplo obuci na -20 a na plus 40 mozes samo gol hodati i opet ce ti biti vruce.
i jos po zimi nema tolko bolesti, ljudi ne smrde po znoju u tramvajima i busevima i jos meni najvaznija stvar: nema kukaca!!!
17 godina
neaktivan
B-52 kaže...
 da da..i ja sam ga malo razvukao :(( ..ma iam jos 2 ispita pa se nadam da cu prije ljeta to zavrsit.. vec mi ga je pun k..c a i glupo mi ovako bez posla..uvijek mi fali para..toga nikad dosta ;))
..cek sta si ti onda prvo ucio od svega ovoga.. kojom kronologijom si isao.. HTML - CSS - PHP ..ili???
btw kod mene je slicna situacija sta se tice faksa (ak se to tako moze nazvat) ..covijek je diplomirao i sad radi u trgovini..valda prodaje televizore..sta ja  znam :S ..i sta sam ja sad za to isao na faks :S ..ja bi isto htio da nausim nesto i da se s vremenom jos vise usavrsavam..blesavo mi je doc negdje na razgovor za posao.. kao ja sam taj i taj..zavrsio sam to i to.. i covijek me pita sta znam radit na kompu..ono kao sta su me naucili na faksu.. a ja blejim ko tele i ne znam sta bi reko..
 Možda ovo i nije naj mjesto za objasnit php..al ajde..

Prvo kreneš sa HTML-om. i css-om. Skužiš to i onda kreneš na php. Pošto se php integrira u html, moraš jako dobro znat html.
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...
AA-d00d kaže...
anshika05 kaže...

ljetooo

jedva čekaaam!!

ah ti gospe!
 ti nisi normalaaan

tocno to! stim da se jos mozes toplo obuci na -20 a na plus 40 mozes samo gol hodati i opet ce ti biti vruce.
i jos po zimi nema tolko bolesti, ljudi ne smrde po znoju u tramvajima i busevima i jos meni najvaznija stvar: nema kukaca!!!
 a šta je s gripom,prehladnom...?
bolesti imaš uvijek...i zimi i ljeti....
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

pa upravo zbog tih extremiteta ja najvise volim proljece..a i jesen je isto ok..bas zato sta nije ni hladno ni vruce.. po ljetu me ubije vrucina i najvise slobodnog vremena provodim doma il eventualno cugam negdje u hladu na terasi... po zimi mi ide na  zivce sta nigdje ne mogu zapalit pljugu na miru jer bura dere ko luda pa se uvijek moram negdje skrivat ak sam u vani, za razliku od ljeta i proljeca..pa i jeseni..

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

puno vitamina C! ja nikad nisam bio bolestan po zimi, uvijek po ljeti ili u proljece.
17 godina
neaktivan
B-52 kaže...

pa upravo zbog tih extremiteta ja najvise volim proljece..a i jesen je isto ok..bas zato sta nije ni hladno ni vruce.. po ljetu me ubije vrucina i najvise slobodnog vremena provodim doma il eventualno cugam negdje u hladu na terasi... po zimi mi ide na  zivce sta nigdje ne mogu zapalit pljugu na miru jer bura dere ko luda pa se uvijek moram negdje skrivat ak sam u vani, za razliku od ljeta i proljeca..pa i jeseni..

ja obožavam ljeto jer nema škole,zato što ima hrpa koncerata i partyja, zato što je to vrijeme zajebancije sa prijateljicama i volim toplinu Smijeh
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
anshika05 kaže...

puno vitamina C! ja nikad nisam bio bolestan po zimi, uvijek po ljeti ili u proljece.
 valjda zbog alergija?
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svima evo i mene na Nespavalicama  kaj se radi zanimljivog osim kaj broj postova raste u nebo no tak i treba kaj ne!!!Cool

O evo i on se pojavio
AA-d00d kaže...
Paolo2612 kaže...

Baš, mrzim komarce i babe u autobusima.
B-52 kaže...

Ma jesen ne volim toliko zbog kiša, a prolječe je ok (barem meni - drugi ga mrze zbog alergija).
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
AA-d00d kaže...
anshika05 kaže...

valjda zbog alergija?
 nisam alergican na nista. iskreno rijetko kad sam i bio bolestan, ali dok sam bio onda je to bilo na preko 26°C
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja sam samu sebe začudila...ovu zimu nisam imala ni temperaturu,ni gripu,ništaa

jedino sad počinje zahebancija sa alergijama.... :(

16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

uh, ljeto... kolovoz, rujan, ambrozija cvate ko luda, moj dišni sustav umire... i samo zbog toga više volim zimu nego ljeto...
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
Za nespavalice

Bit ce veselo kad navale komarci tu nema sumnje uopce pa kad nas opet krenu pikat uzduž  i porijeko!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
B-52 kaže...

ja obožavam ljeto jer nema škole,zato što ima hrpa koncerata i partyja, zato što je to vrijeme zajebancije sa prijateljicama i volim toplinu Smijeh
 ok i ja sam ga nekad volio zato sto nema skole.. zato sto je to vrijeme zajebancije s ekipom..zato sta bi tad dolazili svi sa strane..iz Rijeke, Bjelovara, Zagreba, Karlovca, Njemacke..odsvakud.. pa bi nas bilo 50 u drustvu ..jao kad se sjetim..a zene..pa ne znas koja je ljepsa i koju bi prije.......mmmmmmmmm ..jao to su bili dani :))))))

e a sad..vecina njih radi..i il su na faksu.. vidim ih jednom - dvaput godisnje onako na par dana i to je to...

ovo za koncerte i partije i dalje stoji.. toga uvijek ima ;)) ..a ovo za toplinu..  ma toplo-hladno ..sta ima veze..bitno da je dobra ekipa 8)

btw coder @ hvala na odgovoru ;)
17 godina
neaktivan
markbodin kaže...
anshika05 kaže...

uh, ljeto... kolovoz, rujan, ambrozija cvate ko luda, moj dišni sustav umire... i samo zbog toga više volim zimu nego ljeto...
 mene je prošlo sve u vezi disanja,a pojavila mi se iritacija kože....užaaas!!
al zato pijem neke tablete i nije neka greda :D
17 godina
Za nespavalice

anshika05 tebe ocito stiti ljubav kad si ovu zimu prosla bez virusa i prehlade jesam li u pravu!!!Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice