Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.034.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

da ima nas samo ja dolazim na preskoke...

i šta se ispostavilo da je vane, aj pročitaj par postova pa

ćeš vidit...lol

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

ima nas!!

18 godina
neaktivan
Makić kaže...

da ima nas samo ja dolazim na preskoke...

i šta se ispostavilo da je vane, aj pročitaj par postova pa

ćeš vidit...lol

Ma čitao sam na preskoke i svi su skužili da je fake, samo me zanima da li je to neko muški troll ili ženska koja nam je davala lažne slike? (neda mi se detaljno proučavat)
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
Za nespavalice

ma žalim samo šta se coder nije naša, pa bi bilo svega

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
Makić kaže...

ma žalim samo šta se coder nije naša, pa bi bilo svega

Hehe, ali jučer je bio smijeh kada smo mu predložili idejuSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi ja bio nakratko ( i kada gotovo nikg nije bilo). Unatoč tome javam želim Laku noć.

Ja odoh u krpe.

17 godina
Za nespavalice

Ima li itko jos budan iliste svi zaspali. Iznenađen

EDIT: Posto nema nikog, mozemo zatvorit ovu zonu do navecer. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 5:49 (Ivan M.).
17 godina
protjeran
Luka kaže...
leo_819 kaže...
Insomniac095 kaže...

Jučer sam vidio slike jedne osobe na ovom forumu koja vas vuče za nos.Spremio sam sliku i eto vam je u prilogu a isto tako stavit ću još jednu pa neka vam ta osoba objasni odakle ta slika meni.Sve u svemu ta osoba je muško i vuče vas za nos.

znamo da, od prvog trena sam u to sumnjao, sad sam 100 % siguran... a ljepo nas je shebala/o
Pa jeste vidjeli kakvu je stranicu napravio -onu o transvestitima... fura se na zensko, ocito bi htjeo biti jedna...

ALI lako je moguce da je stvarno zensko, samo puno losije izgleda, frustrirana RL-om pa stavlja slike modela da bi dobila pozornost - koju je ocito dobila! Ja bih prije rekao da je ona na onih 27 slika za koje je rekla da nisu njene jer razmislite zasto bi netko stavio svoje 3 slike i tude 27 i to od jedne osobe?!?!?
Vanessa ili kako se vec poprave zoves, onih 27 slika su ok, ne moras teziti nicemu boljem! Postoje ljudi koji vise cijene prirodno nego umjetno...

Zenska koja onako izgleda ne visi na ovakvim forumima... A pogotovo ne stavlja naziv slike boobs itd... i kamoli ih uploada ovdje da pubertetlije (i stariji :D) mogu sliniti nad njima... time jednostavno vrijeda svoje vrline i ne postuje samu sebe...

Malo mi je bilo jadno sto ste toliko balili za tim slikama! Anamariju ste ignorirali (jedna od rijetkih "original" cura na forumima ovakve tematike)... sve radi nekoliko lijepih ukradenih slika...

Jbga ljudi smo, grijesimo...
 Oprostite što sad pišem ali jednostavno sam morao..Ja sam vidio njenu sliku na RED TUBEU i to je istina ne lažem,stvarno..Ja isto mislim da je to muško koje nas vuće za nos,no kad sam spomenuo gdje sam vidio njezinu sliku dobio sam ban i to stvarno bez razloga..I ta Vane je od početka sumnjiva..Čak je u par postova pisala u muškom licu no brzo je to uredila,mislim kako se "ženska" osoba može 4 puta zabuniti i pisati u muškom licu?!?
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 11:17 (nfsbaby).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo ja danas otvaram temu

(e samo ako me netko prestigao...Viče!)

Cool

Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobro večer. evo i mene

sad sam poludio. dobio karton bezveze. ma taj mod me ubija u pojam. koji lik. stvarno Viče

17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

Cool

imas srece :D.. pozz, nadam se da ce nas nocas posjetit "Vane" Smijeh neki znaju o cemu pricam

u kojoj temi si dobio kartončeka?
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 22:02 (leo_819).
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

dobro večer. evo i mene

sad sam poludio. dobio karton bezveze. ma taj mod me ubija u pojam. koji lik. stvarno Viče

a koji te to moderator muči?
Q6600 3,3Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1100mhz XFX 8800GTS 512mb OC Sve 100% stabilno!
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Gamer-gts kaže...

Cool

imas srece :D.. pozz, nadam se da ce nas nocas posjetit "Vane" Smijeh neki znaju o cemu pricam
 da znamo
danas sam pročitao što ste pisali za nju

ako je to istina.......
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eto Vane me kontaktirala i poslala scan njezine grcke osobne sa svim podatcima.

Dakle ja joj vjerujem.

Mada sam uvijek skeptican ovaj put cemo progutat i nadat se da nije neki fake i falsificiranje dokumenata.

Dakle molio bih sve da prestanu sa optužbama i traženje dlake u jajetu.

Upozorio ju jesam da ako se ispostavi da je ipak fake da ce dobit trenutni ban.

Bilo bi lijepo od vas gospodo i dame koji ste ju napadali i optuživali da se ispricate.

Eto toliko od mene

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
 ma tux slave. ja ću ga prijavit matere mi. iz istog smo grada i na neki način se poznamo. al on je sad ljubomoran na mene jer sam ja tu puno manje od njega, a bubamara sam
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Eto Vane me kontaktirala i poslala scan njezine grcke osobne sa svim podatcima.

Dakle ja joj vjerujem.

Mada sam uvijek skeptican ovaj put cemo progutat i nadat se da nije neki fake i falsificiranje dokumenata.

Dakle molio bih sve da prestanu sa optužbama i traženje dlake u jajetu.

Upozorio ju jesam da ako se ispostavi da je ipak fake da ce dobit trenutni ban.

Bilo bi lijepo od vas gospodo i dame koji ste ju napadali i optuživali da se ispricate.

Eto toliko od mene

vidio sam sliku "putovnice", ja mislim da je to fake... ali to je samo moje mišljenje... vrijeme ce pokazati
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
18 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Gamer-gts kaže...
 ma tux slave. ja ću ga prijavit matere mi. iz istog smo grada i na neki način se poznamo. al on je sad ljubomoran na mene jer sam ja tu puno manje od njega, a bubamara sam
Ajde šta se sade pjeniš zbog žutog...
On je još dobar i ne daje cesto crvene ili kartone na dugo vrijeme.
Znaš kakve kartone ja dijelim.
A ako si nešto ogriješio onda je normalno da te kartonira.
Niko nije pošteđen
ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
Za nespavalice

A šta je to bili sa Vanom?? Nisam upućenSramim se

Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 22:07 (RePlaY).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice
Večer. Pričekat ćemo one koji su u glavnim ulogama večeras... Jel to samo meni ili je i drugima ovo za pisanje "na pola" otvoreno?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 22:07 (Seky).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo i mene

17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Ajde šta se sade pjeniš zbog žutog...
On je još dobar i ne daje cesto crvene ili kartone na dugo vrijeme.
Znaš kakve kartone ja dijelim.
A ako si nešto ogriješio onda je normalno da te kartonira.
Niko nije pošteđen
 ma znam, a jel se mora na men iskaljavat? šta mu ja mogu što on nije aktivan kao ja?!
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

to moraš s njim riješit.

Nitko ti tu nemože pomoc osim njega samog ili admina/supermoda foruma.

Ali pošto vidim da je bilo OT sumnjam da ceš što postic.

Ako se pretjera onda možeš sumnjicit za "iskaljavanje " na tebi ali ovako je imao razlog za karton

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

eee

LUXX

neki dan si mi rekao da je dobra ta ASUS P5Q-e

a imaš neko mišljenje za ovu?

http://www.hardveraj.hr/shop/product_info.php/cPath/94_104_113/products_id/341

18 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

eee

LUXX

neki dan si mi rekao da je dobra ta ASUS P5Q-e

a imaš neko mišljenje za ovu?

http://www.hardveraj.hr/shop/product_info.php/cPath/94_104_113/products_id/341

jel znaš dobro clockat? .................uzmi
Snalaziš se u biosu ko u svom krevetu?.............uzmi

Inace ostavi DFI za iskusne.
Nije to ploca za svakog
ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

to moraš s njim riješit.

Nitko ti tu nemože pomoc osim njega samog ili admina/supermoda foruma.

Ali pošto vidim da je bilo OT sumnjam da ceš što postic.

Ako se pretjera onda možeš sumnjicit za "iskaljavanje " na tebi ali ovako je imao razlog za karton

a uopće ne znam zbog čega sam dobio taj karton? još sam ga pitao, ali nije odgovorio ništa, nego je obrisao valjda tu poruku jer sam vidio da mi se broj poruka smanjio za 1
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

dobro večer. evo i mene

..večer,nisi valjda zbog mog problema!?
18 godina
neaktivan
jurluk kaže...
 a uopće ne znam zbog čega sam dobio taj karton? još sam ga pitao, ali nije odgovorio ništa, nego je obrisao valjda tu poruku jer sam vidio da mi se broj poruka smanjio za 1
zbog ovog komentara kolko vidim:

ne tražimo one kojima radi google, nego one koji će pomoći onima kojima ne radi Belji se
ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
jurluk kaže...

dobro večer. evo i mene

..večer,nisi valjda zbog mog problema!?
 ma dogodilo se u toj temi....

LUXX kaže...

ne tražimo one kojima radi google, nego one koji će pomoći onima kojima ne radi Belji se
 a da da. sad sam vidio da su obrisane te 2 poruke. od gamera 2400 i moja
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
jurluk kaže...

.i meni se čini,pa reko je da se šali,u postu nakon toga
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Uglavnom necu ulazit u njegovo moderiranje u forumu.

To je njegova stvar mada je po meni preblag.

Ode ja sad na spavanac. Budan sam od 4 ujutro i mrtav od umora.

Laku noc nespavalice ode ja spat

ZLOČESTI MOD NR.1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice