Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.034.223
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Drugovi i drugarice (ako ih ima) zelim vam laku noc.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
RE: Za nespavalice

Laku noc Ivo.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Drugovi i drugarice (ako ih ima) zelim vam laku noc.

laku noc, idem i ja za 10-15 minuta... predosadno je noćas
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
Za nespavalice

Pozdrav svima i laku noc, ne mogu vise užasno

mi se spava i još to glupo vrijeme se pomice unaprijed.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

odoh i ja krmit.. laku noć..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
Za nespavalice

noć svima, pogleda na sat ono 3 kažem ja jel moguće, pa brzo na mob, al sam se onda

sitia da se pomiče  s 2 na 3

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer. šta se radi? pa kud sad svi odlazite baš kad ja dolazim?

18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Insomniac095 kaže...

Jučer sam vidio slike jedne osobe na ovom forumu koja vas vuče za nos.Spremio sam sliku i eto vam je u prilogu a isto tako stavit ću još jednu pa neka vam ta osoba objasni odakle ta slika meni.Sve u svemu ta osoba je muško i vuče vas za nos.

znamo da, od prvog trena sam u to sumnjao, sad sam 100 % siguran... a ljepo nas je shebala/o
Pa jeste vidjeli kakvu je stranicu napravio -onu o transvestitima... fura se na zensko, ocito bi htjeo biti jedna...

ALI lako je moguce da je stvarno zensko, samo puno losije izgleda, frustrirana RL-om pa stavlja slike modela da bi dobila pozornost - koju je ocito dobila! Ja bih prije rekao da je ona na onih 27 slika za koje je rekla da nisu njene jer razmislite zasto bi netko stavio svoje 3 slike i tude 27 i to od jedne osobe?!?!?
Vanessa ili kako se vec poprave zoves, onih 27 slika su ok, ne moras teziti nicemu boljem! Postoje ljudi koji vise cijene prirodno nego umjetno...

Zenska koja onako izgleda ne visi na ovakvim forumima... A pogotovo ne stavlja naziv slike boobs itd... i kamoli ih uploada ovdje da pubertetlije (i stariji :D) mogu sliniti nad njima... time jednostavno vrijeda svoje vrline i ne postuje samu sebe...

Malo mi je bilo jadno sto ste toliko balili za tim slikama! Anamariju ste ignorirali (jedna od rijetkih "original" cura na forumima ovakve tematike)... sve radi nekoliko lijepih ukradenih slika...

Jbga ljudi smo, grijesimo...
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 3:07 (Luka).
17 godina
Za nespavalice

Ima li itko budan još?

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

pa di si bio,bilo je dinamično
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ima li itko budan još?

ma ima
seneka kaže...
jurluk kaže...

pa di si bio,bilo je dinamično
 ma bio malo u bircu Namigiva. jesam propustio što važno? ne da mi se čitat sve poruke
18 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Evo odmara se od izlaska... analiziraju se nove informacije i tako...
Ivan M. kaže...

Ima li itko budan još?

Neki tek dosli!
17 godina
Za nespavalice

Haha, svi bi spavali dok sam ja budanCool

Još 4h i 47min do starta F1

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

nisam sve pratio ali neki tip se registriro ko cedevita pa pokr temu na hard problemima o cedeviti a Vane je muško!?

17 godina
Luka kaže...
leo_819 kaže...
Insomniac095 kaže...

Jučer sam vidio slike jedne osobe na ovom forumu koja vas vuče za nos.Spremio sam sliku i eto vam je u prilogu a isto tako stavit ću još jednu pa neka vam ta osoba objasni odakle ta slika meni.Sve u svemu ta osoba je muško i vuče vas za nos.

znamo da, od prvog trena sam u to sumnjao, sad sam 100 % siguran... a ljepo nas je shebala/o
Pa jeste vidjeli kakvu je stranicu napravio -onu o transvestitima... fura se na zensko, ocito bi htjeo biti jedna...

ALI lako je moguce da je stvarno zensko, samo puno losije izgleda, frustrirana RL-om pa stavlja slike modela da bi dobila pozornost - koju je ocito dobila! Ja bih prije rekao da je ona na onih 27 slika za koje je rekla da nisu njene jer razmislite zasto bi netko stavio svoje 3 slike i tude 27 i to od jedne osobe?!?!?
Vanessa ili kako se vec poprave zoves, onih 27 slika su ok, ne moras teziti nicemu boljem! Postoje ljudi koji vise cijene prirodno nego umjetno...

Zenska koja onako izgleda ne visi na ovakvim forumima... A pogotovo ne stavlja naziv slike boobs itd... i kamoli ih uploada ovdje da pubertetlije (i stariji :D) mogu sliniti nad njima... time jednostavno vrijeda svoje vrline i ne postuje samu sebe...

Malo mi je bilo jadno sto ste toliko balili za tim slikama! Anamariju ste ignorirali (jedna od rijetkih "original" cura na forumima ovakve tematike)... sve radi nekoliko lijepih ukradenih slika...

Jbga ljudi smo, grijesimo...
 Ajde smiri se.... haha al bilo je dobro sinoć bar smo raspravlji o nećemu
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

nisam sve pratio ali neki tip se registriro ko cedevita pa pokr temu na hard problemima o cedeviti a Vane je muško!?

e šta sam propustio? de me malo informirajte. ovo sa vane sam vidio malo u HoS-u. jel to istina?
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
seneka kaže...

e šta sam propustio? de me malo informirajte. ovo sa vane sam vidio malo u HoS-u. jel to istina?
 to bi trebali bolje znat ovi koji su otišli spavat..meni nije posve jasno
18 godina
neaktivan
seneka kaže...

A ja sam Clint Eastwood..

De dosta više rasprave i o vane i o ostalim kretenima... Da, muško je. I glup je. I treba ga banat.. I finito..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 3:20 (coder_).
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
seneka kaže...

A ja sam Clint Eastwood..
 ajd nećemo sad tračat,samo da jurluku malo opišem šta je bilo
17 godina
Za nespavalice

Pa sta ste vi mislili da je Vane cura, LOL.. pa one slike su nekog top modela, zar bi se top model bavio informatikom i spamanjem petkom navecer?

18 godina
neaktivan
Armor kaže...

Haha, svi bi spavali dok sam ja budanCool

Još 4h i 47min do starta F1

E ja ode (sad stvarno) ta 4 i pol sata odspavat... pa ustajem na utrku.. :=)
17 godina
Za nespavalice

a nered je to bia, bili čak  na msn-u, ja tia da ga izludimo al nije tia odg na moje postove,

pa ništa

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

a nered je to bia, bili čak  na msn-u, ja tia da ga izludimo al nije tia odg na moje postove,

pa ništa

znači insomniacu se bezrezervno vjeruje!?
18 godina
neaktivan
seneka kaže...
Makić kaže...

pa ništa

znači insomniacu se bezrezervno vjeruje!?
 Procitaj sve otkako je dosla/dosao i sam ces zakljuciti, od cudnog ponasanja do transvestiti-hrvatska.org ili kako vec pa do tih slika, do Insomniacove slike, do nacina kako ona prica o njima!

Ali ja vise necu o njemu, lik (ili neka cura sa RL problemima) me vec odavno ima na ignore i stvarno mi se ne da!
Stvarno previse pricamo o tome...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

slažem se.meni ionako svejedno

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 3:38 (seneka).
17 godina
Za nespavalice

da, ipak nije ni mjesto ni vrime za takve likove

i sad da još o tome raspravljamo

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja vas pozdravljam sve. laku noć! nešto ste mirni večeras Neodlučan

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ja vas pozdravljam sve. laku noć! nešto ste mirni večeras Neodlučan

zatišje poslije bure..ln
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ode sat vremena u vjetar... već sam umoran...

Avatar odgovara mojim reakcijama dok čitam ovaj forum...
18 godina
neaktivan

Alo ljudi šta ima, vratio se iz noćnog života. Najeo se bureka i popio pun k pive i sada sam pun energije. Da li je još koja nespavalica na forumu?Cool

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice