Drugovi i drugarice (ako ih ima) zelim vam laku noc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Laku noc Ivo.
Drugovi i drugarice (ako ih ima) zelim vam laku noc.
Pozdrav svima i laku noc, ne mogu vise užasno
mi se spava i još to glupo vrijeme se pomice unaprijed.
odoh i ja krmit.. laku noć..
noć svima, pogleda na sat ono 3 kažem ja jel moguće, pa brzo na mob, al sam se onda
sitia da se pomiče s 2 na 3
dobra večer. šta se radi? pa kud sad svi odlazite baš kad ja dolazim?
Jučer sam vidio slike jedne osobe na ovom forumu koja vas vuče za nos.Spremio sam sliku i eto vam je u prilogu a isto tako stavit ću još jednu pa neka vam ta osoba objasni odakle ta slika meni.Sve u svemu ta osoba je muško i vuče vas za nos.
Ima li itko budan još?
Ima li itko budan još?
. jesam propustio što važno? ne da mi se čitat sve porukedobra večer. šta se radi? pa kud sad svi odlazite baš kad ja dolazim?
Ima li itko budan još?
Haha, svi bi spavali dok sam ja budan
Još 4h i 47min do starta F1
nisam sve pratio ali neki tip se registriro ko cedevita pa pokr temu na hard problemima o cedeviti a Vane je muško!?
Jučer sam vidio slike jedne osobe na ovom forumu koja vas vuče za nos.Spremio sam sliku i eto vam je u prilogu a isto tako stavit ću još jednu pa neka vam ta osoba objasni odakle ta slika meni.Sve u svemu ta osoba je muško i vuče vas za nos.
nisam sve pratio ali neki tip se registriro ko cedevita pa pokr temu na hard problemima o cedeviti a Vane je muško!?
Pa sta ste vi mislili da je Vane cura, LOL.. pa one slike su nekog top modela, zar bi se top model bavio informatikom i spamanjem petkom navecer?
Haha, svi bi spavali dok sam ja budan
Još 4h i 47min do starta F1
a nered je to bia, bili čak na msn-u, ja tia da ga izludimo al nije tia odg na moje postove,
pa ništa
a nered je to bia, bili čak na msn-u, ja tia da ga izludimo al nije tia odg na moje postove,
pa ništa
pa ništa
slažem se.meni ionako svejedno
da, ipak nije ni mjesto ni vrime za takve likove
i sad da još o tome raspravljamo
ja vas pozdravljam sve. laku noć! nešto ste mirni večeras 
ja vas pozdravljam sve. laku noć! nešto ste mirni večeras 
Ode sat vremena u vjetar... već sam umoran...
Alo ljudi šta ima, vratio se iz noćnog života. Najeo se bureka i popio pun k pive i sada sam pun energije. Da li je još koja nespavalica na forumu?