Evo da se i ja prikljucim nespavlaicama...... Dns mi je bas neki dobar dan pa cu ostat malo vidit kaj se tu radi.. :D
ma salim se kaj se odmah tako nesto ono..
Evo da se i ja prikljucim nespavlaicama...... Dns mi je bas neki dobar dan pa cu ostat malo vidit kaj se tu radi.. :D
hehe...... ajd opet da malo nabijam.... looool...... A srry kaj sam tak reagiro...
....
Ja sam mislio da je tu nesto zanimljivije..... ili se jos ekipa nije skupila????? hmmmm

hehe...... ajd opet da malo nabijam.... looool...... A srry kaj sam tak reagiro...
....
Ja sam mislio da je tu nesto zanimljivije..... ili se jos ekipa nije skupila????? hmmmm
hehe.. ali nema veze...
Ja vas pozdravljam, sutra imam obaveza pa moram rano na noge. Ajd Laku Noć i pozdrav svima 
EDIT: @replay haha tek ga sad vidio? jao.. hehe. onda isto kao da ti ga nisu ni dali!
A pozdrav.... Ma odem i ja za kojih 15 min jer se moram dizat i ic na Vjeronauk ujuto..... A nedaa mi seeee........ Doc cu sutra kada dodem iz grada....... A sada idem malo gledat kaj se radi po forumu..... Pozdravljam vas i ja....
a i ja pomalo krepavam ali još neću pa foruma
a daaaj, niste ni došli vec odlazite, nema veze ja sam tu do jutra :D
Joj...ova djecica idu spavat odmah nakon crtica...
Pozdrav onima koji odlaze. Ja mislim da ću ja ovo svoje dugo u noć rješavat
Joj...ova djecica idu spavat odmah nakon crtica...
Ja bih mogo nekaj pojest da ne zaspem, valjda će me održat budnim bar malo...
Ovi koji imaju bezicne miseve..... Koliko vama najduze traje baterija u misu???????? Ja svoju punim svakih 3 tjedna, a na njoj imam jednu jedinu malu zutu diodu koja pokazuje dal je upaljen ili nije..... Radi se o Logitech LX7...
Vecer ubojice djecjeg lica
Ovi koji imaju bezicne miseve..... Koliko vama najduze traje baterija u misu???????? Ja svoju punim svakih 3 tjedna, a na njoj imam jednu jedinu malu zutu diodu koja pokazuje dal je upaljen ili nije..... Radi se o Logitech LX7...
Ajd decki ja vas pozdravljam..... Cujemo se sutra oko 1-2........ Pozdrav
sad sam krepan napisao se na kompu od 15 sati pa do 23:34 stvarno su mi oći osušene o kompa pa gasim i idem možda vani ili neš pojest i kasnije u krevet
vidimo se ljudi
SPAM!SPAM!
Ko će se ujutro ustat da gleda f1
sad sam krepan napisao se na kompu od 15 sati pa do 23:34 stvarno su mi oći osušene o kompa pa gasim i idem možda vani ili neš pojest i kasnije u krevet
vidimo se ljudi
.Ko će se ujutro ustat da gleda f1
Ko će se ujutro ustat da gleda f1