Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.045.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
protjeran
RE: Za nespavalice
Trop kaže...
Vane kaže...
Trop kaže...

Evo da se i ja prikljucim nespavlaicama...... Dns mi je bas neki dobar dan pa  cu ostat malo vidit kaj se tu radi.. :D

Welcome, a malo spama, malo pricanja sami sa sobom.. malo dopisivanja sa 2 svoja accounta..

kao i inace
 Kakva 2 acc?????? Kaj ti pricas????

A budimo realni, najveci dio ovog foruma voli malo poruke nabijat....... Tako i ja.... Nisam bas neki peveliki spamer, ali uvijek se negdje treba malo nabit hehe

ma salim se kaj se odmah tako nesto ono..

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

hehe...... ajd opet da malo nabijam.... looool...... A srry kaj sam tak reagiro... Osmijeh....

Ja sam mislio da je tu nesto zanimljivije..... ili se jos ekipa nije skupila????? hmmmm

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
17 godina
Vane kaže...

Ovdje moras velikim slovima uvjek stavljat SALIM SE, ako ne odmah se nađe neko uvrijeđen. Neodlučan
17 godina
neaktivan
Vane kaže...
Trop kaže...
Vane kaže...
Trop kaže...

Evo da se i ja prikljucim nespavlaicama...... Dns mi je bas neki dobar dan pa  cu ostat malo vidit kaj se tu radi.. :D

Welcome, a malo spama, malo pricanja sami sa sobom.. malo dopisivanja sa 2 svoja accounta..

kao i inace
 Kakva 2 acc?????? Kaj ti pricas????

A budimo realni, najveci dio ovog foruma voli malo poruke nabijat....... Tako i ja.... Nisam bas neki peveliki spamer, ali uvijek se negdje treba malo nabit hehe

primjetio sam da puuno ljudi ovdje ne shvaca šalu... a ja se inače uvijek volim dobro našaliti pa me zbog toga na forumu dosta, hmm optužuju
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
16 godina
protjeran
Trop kaže...

hehe...... ajd opet da malo nabijam.... looool...... A srry kaj sam tak reagiro... Osmijeh....

Ja sam mislio da je tu nesto zanimljivije..... ili se jos ekipa nije skupila????? hmmmm

ma tu je ekipa samo sto svi nekako odmaraju..

previse je read only korisnika
17 godina
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...
 ali zato nitko nije dobio više žuti zbog spama od mene
 Ja samo jedan žuti dobio od Tux-a jer nisam dobro nazvao bio temu. Trebao mi neki program za organiziranje i stavio ja Potreban Program  on mi preimenovao temu dao joj Naziv organizator i šinuo mi žuti...Smijeh hehe.. ali nema veze...
 Ja imam žuti već mjesec dana zbog offtopica, ističe sutra -.- Mislija ja da je neki bug i da stoji tu tek tako, nije mi se dalo pogledat u pm sve do maloprije a kad  ono vidim ističe tek sutraIznenađen
Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja vas pozdravljam, sutra imam obaveza pa moram rano na noge. Ajd Laku Noć i pozdrav svima Namigiva

EDIT: @replay haha tek ga sad vidio? jao.. hehe. onda isto kao da ti ga nisu ni dali!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 23:21 (Bellatrix).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A pozdrav.... Ma odem i ja za kojih 15 min jer se moram dizat i ic na Vjeronauk ujuto..... A nedaa mi seeee........ Doc cu sutra kada dodem iz grada....... A sada idem malo gledat kaj se radi po forumu..... Pozdravljam vas i ja....

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

a i ja pomalo krepavam ali još neću pa forumaSmijeh

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

a daaaj, niste ni došli vec odlazite, nema veze ja sam tu do jutra :D

17 godina
Za nespavalice

Joj...ova djecica idu spavat odmah nakon crtica...Belji se

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav onima koji odlaze. Ja mislim da ću ja ovo svoje dugo u noć rješavatMršti se

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
protjeran
Ivan M. kaže...

Joj...ova djecica idu spavat odmah nakon crtica...Belji se

haha a jesi ih ugasio..
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja bih mogo nekaj pojest da ne zaspem, valjda će me održat budnim bar malo...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ovi koji imaju bezicne miseve..... Koliko vama najduze traje baterija u misu???????? Ja svoju punim svakih 3 tjedna, a na njoj imam jednu jedinu malu zutu diodu koja pokazuje dal je upaljen ili nije..... Radi se o Logitech LX7...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer ubojice djecjeg licaCool

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Za nespavalice
Trop kaže...

Ovi koji imaju bezicne miseve..... Koliko vama najduze traje baterija u misu???????? Ja svoju punim svakih 3 tjedna, a na njoj imam jednu jedinu malu zutu diodu koja pokazuje dal je upaljen ili nije..... Radi se o Logitech LX7...

Ja imam vec skoro godinu dana bezicnu tipkovnicu i mis, prije je baterija trajala i do mjesec dana, sad do tjedan dva. Dok se jedne pune, druge se troše i tako ih samo mjenjam...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo i mene, prvi put u nespavalicama, čisto tako da i ja ostavim otisak u ovom topicu...

Evo malo

za ugođaj...

Malo

...

I malo

(prigodno za ovu tamnu noć)...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo

da nas malo razdrma

facebook: neinteligentno ispunjavanje dokolice?
17 godina
neaktivan
Trop kaže...

meni na tvorničkom Acer Ferrari_mišu traje isto tako 3-4 tjedna ali zadnjih par sati dosta šteka, a ovisi ti o baterijama najviše....
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajd decki ja vas pozdravljam..... Cujemo se sutra oko 1-2........ Pozdrav

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

sad sam krepan napisao se na kompu od 15 sati pa do 23:34 stvarno su mi oći osušene o kompa pa gasim i idem možda vani ili neš pojest i kasnije u krevet

vidimo se ljudi

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

SPAM!SPAM!

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pjesma definitivno budi nešto u meni, morate je čuti

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ko će se ujutro ustat da gleda f1

17 godina
sk8 4 life kaže...

sad sam krepan napisao se na kompu od 15 sati pa do 23:34 stvarno su mi oći osušene o kompa pa gasim i idem možda vani ili neš pojest i kasnije u krevet

vidimo se ljudi

Ma ti si početnik, kad budes mogao provest 20 sati na kompu onda se javi Belji se.
17 godina
neaktivan
tandara kaže...

Sta mislis?
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
tandara kaže...

Sta mislis?
 Pa vjerovatno se neću moć dić tako rano
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

pozz
18 godina
neaktivan
Trop kaže...

Meni su prosječno trajale baterije mjesec i pol (dvije AA).

F1-IVO kaže...

Večer
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice