Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.045.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

Dobro vecer ljudi, kako ste? Cime se bavite? Izlanuo se

17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Ivan M. kaže...

spamamo čovječe :D
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

A što se tiče fanova U2, u toku su pregovori za drugi koncert u Zagrebu.

hehe još ni ovaj nije poćeo oni su već dogovorili drugi ...pa već razmišljam hm...vjerovatno idem na sljedeći

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Ivan M. kaže...

A on kao nezna hehe Lukavac jedan heheSmijeh
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

jeli ima većeras neki dobar film

18 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Paolo2612 kaže...

A što se tiče fanova U2, u toku su pregovori za drugi koncert u Zagrebu.

hehe još ni ovaj nije poćeo oni su već dogovorili drugi ...pa već razmišljam hm...vjerovatno idem na sljedeći

Praksa je kod U2-a da ako je koncert u nekoj zemlji potpuno rasprodan oda idu pregovori za 2. koncert. Kod nas je rasprodano sve u 1 dan, tako da interesa itekako ima.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Ako pitaš za tv znaš da nema...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
Bellatrix kaže...
leo_819 kaže...
Ivan M. kaže...

He he... jos malo i eto mene na 500... Smijeh
16 godina
protjeran

Evo nesto dobro.

provalio lik u neku mjenjacnicu preko noci i obukao naravno rukavice da ne ostavi otiske.

medutim ujutro ga policija odmah uhvatila, lik je obukao biciklisticke rukavice bez prstiju!!!

Atena kathanimeri 12.07.2006

17 godina
neaktivan
Seky kaže...
sk8 4 life kaže...

jbt ...ako plaćam HRT mogu mi bar program stavit kako treba a ne da gledam reprize filmova iz 90'

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...
leo_819 kaže...
Ivan M. kaže...

He he... jos malo i eto mene na 500... Smijeh
 A dobro si dogurao. Ali pogledaj mene 750 poruka a u 2009 toj se registrirao!Smijeh A nemam u ovom topicu puno poruka!
17 godina
Vane kaže...

Evo nesto dobro.

provalio lik u neku mjenjacnicu preko noci i obukao naravno rukavice da ne ostavi otiske.

medutim ujutro ga policija odmah uhvatila, lik je obukao biciklisticke rukavice bez prstiju!!!

Ha ha... koji amater. Mogao je i bez rukavica onda.
17 godina
neaktivan
Vane kaže...

Evo nesto dobro.

to je vic ili...
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
16 godina
protjeran
leo_819 kaže...
Vane kaže...

Evo nesto dobro.

to je vic ili...
 to je iz novina, lik to stvarno napravio
stavila sam i ime i datum novina
17 godina
Bellatrix kaže...
A dobro si dogurao. Ali pogledaj mene 750 poruka a u 2009 toj se registrirao!Smijeh A nemam u ovom topicu puno poruka!
 Ti si tu dva mjeseca, a ja 4... sad se vidi ko je spamer...he he Smijeh
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Seky kaže...
sk8 4 life kaže...

jbt ...ako plaćam HRT mogu mi bar program stavit kako treba a ne da gledam reprize filmova iz 90'

Znaš da žalbe upravi vodovoda baš i nemaju velikog utjecaja...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 23:04 (Seky).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo raspored sjedala i cjena na U2 koncertu

U2 koncert U2 koncert
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...
 aha.. hehe, a nisu mi poruke svugdje kratke kao u ovom topicu!Smijeh Nisam spamer, već svašta znam.. heheNamigiva
17 godina
Za nespavalice
Bellatrix kaže...
aha.. hehe, a nisu mi poruke svugdje kratke kao u ovom topicu!Smijeh Nisam spamer, već svašta znam.. heheNamigiva
Ma samo se šalim. Belji se
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...
 ali zato nitko nije dobio više žuti zbog spama od mene
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kaj ste dans svi alergični na pisanje poruka? Jel to zbog vremena?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

najveći spamer na Bugovom forumu je :http://www.bug.hr/forum/user/mirica-os/4139.aspx

hiperlink me nešto zajeb...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo da se i ja prikljucim nespavlaicama...... Dns mi je bas neki dobar dan pa  cu ostat malo vidit kaj se tu radi.. :D

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB MSN: trop_sr50@iamcrazy.in Xfire: xelicax Clan: Cro_Elite Server: 194.116.187.182:28960
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Bellatrix kaže...
Ma samo se šalim. Belji se
 Ma znam da jesi Namigiva
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...
 ali zato nitko nije dobio više žuti zbog spama od mene
 Ja samo jedan žuti dobio od Tux-a jer nisam dobro nazvao bio temu. Trebao mi neki program za organiziranje i stavio ja Potreban Program  on mi preimenovao temu dao joj Naziv organizator i šinuo mi žuti...Smijeh hehe.. ali nema veze...
17 godina
Trop kaže...

Evo da se i ja prikljucim nespavlaicama...... Dns mi je bas neki dobar dan pa  cu ostat malo vidit kaj se tu radi.. :D

Spsma se, šta drugoSmijeh
Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
16 godina
protjeran
Trop kaže...

Welcome, a malo spama, malo pricanja sami sa sobom.. malo dopisivanja sa 2 svoja accounta..

kao i inace
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja trenutno sam počeo rješavati strujne krugove s topografskim dijagramima, međuinduktivitet itd. jer sutra te zadatke moram obavezno imati na faksu. Provjeravat ću svako toliko

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
Trop kaže...

Problem je sto se nis ne radi... odmaramo... Cool
16 godina
protjeran
Ivan M. kaže...
Trop kaže...

Problem je sto se nis ne radi... odmaramo... Cool
 da bas je nekako mrtvo..
17 godina
neaktivan
Vane kaže...
Trop kaže...

Welcome, a malo spama, malo pricanja sami sa sobom.. malo dopisivanja sa 2 svoja accounta..

kao i inace
 Kakva 2 acc?????? Kaj ti pricas????

A budimo realni, najveci dio ovog foruma voli malo poruke nabijat....... Tako i ja.... Nisam bas neki peveliki spamer, ali uvijek se negdje treba malo nabit hehe
Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice