Jel ima ko ideju kak da odrezem desnu stranicu na kucistu. imam oble kutove pa neznam kak da izvedem

Jel ima ko ideju kak da odrezem desnu stranicu na kucistu. imam oble kutove pa neznam kak da izvedem

6000
aaaa prestigo me...
sa flexom cu si odrezat ruke kak sam spretan... a i imam oble kuteve.... mislio sam sa ubodnom.
6000
Eto ga..i 6000. postava e iza nas.. :))

Eto ga..i 6000. postava e iza nas.. :))

Zamislite da naprave veliku nagradu Hrvatske. Ideešššš!
Imam feeling da bi pola Hrvatske došlo na Grobnik.Pa recimo da je staza užasno brza, a već su vozili F1 BMW-i po njoj:
"Predstavnici jedne od vodećih auto kuća, tvrtka Tomić & Co iz Zagreba, generalni uvoznik automobila BMW za Hrvatsku, ponudili su 07.10.2008. na Automotodromu Grobnik jedinstven program treniranja vještine vožnje u sklopu projekta organizacije Formula BMW Racing Experience.
Formula BMW Racing Experience tijekom cijele sezone održava program obrazovanja i podučavanja trkaćih vozača, a naša pista savršeno je poslužila za njihove potrebe. Vozio se model BMW FB02 koji su Bavarci proizveli u svrhu edukacije i treniranja mladih vozača Formule 1.
Navedeni bolid koristi se u tri BMW-ova međunarodna natjecanja, u kategoriji trkača ’’slickovi i krila’’, zbog prilično jednostavnog setup-a uporabe slick guma i aerodinamičkih krila."
Ma čovječe, uz koji milijunčić, par pametnih i sposobnih ljudi..sredi se grobnik i da vidiš love od automobilizma. Ni jedan drugi projekt nebi toliko para donosio kao uređen grobnik.
Moglo bi se to sve sredit kad bi bilo malo volje. Al opet F1 je vraški skup sport...
U keniji su uhiceni oni
ustvari hadzic ili mladic
Ma čovječe, uz koji milijunčić, par pametnih i sposobnih ljudi..sredi se grobnik i da vidiš love od automobilizma. Ni jedan drugi projekt nebi toliko para donosio kao uređen grobnik.
Mislim da bi mi trbali po uzoru na ukraince.. Oni su imali narandžastu revoluciju.. Mi bi mogli imat crven-bijelo-plavu revoluciju..
hey ljudi evo i mene.. jucer sam posvetila malo vremena decku pa me nije bilo...
evo pogledajte npr. ovo http://jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,26,,157438.jl
groteskno.
Ocito se boji da ce ga neko koknut, sta radi...
To da se hvali pred kolegama iz eu
a najsmješnije je što će opet pobijedit na izborima, a kampanja će im se svodit na blaćenje protivnika. mislim da je stvarno vrijeme da promijenim zemlju. ako ništa, bar ću moć pjevat ovu stvar https://www.youtube.com/watch?v=maocOiES-Mo
Ocito se boji da ce ga neko koknut, sta radi...
a najsmješnije je što će opet pobijedit na izborima, a kampanja će im se svodit na blaćenje protivnika. mislim da je stvarno vrijeme da promijenim zemlju. ako ništa, bar ću moć pjevat ovu stvar https://www.youtube.com/watch?v=maocOiES-Mo
Moja prva poruka u ovoj temi...
Pa pozdrav ekipi!
Uglavnom, čeka se prvi trening u Australiji i skida se The Wheelman.
Sretnici na IPT pogledajte
Pozdravljam vas ljudi odoh spavat moram se budit u 7.
Armor koji ti je nick na IPT-u?
"Lovac: Was ist das Crvenkapica?? Crvenmkapica: Ich habe matematischen problem..." Nekad davno bilo..al nije bilo problema iz matematike..
Armor koji ti je nick na IPT-u?
hey ljudi evo i mene.. jucer sam posvetila malo vremena decku pa me nije bilo...
Wouuu vec ste na 201 stranici...he he
Joj nikako docekat te formule
. Cini mi se da cu ja to prespavat.