Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.039.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
krle kaže...

Jel ima ko ideju kak da odrezem desnu stranicu na kucistu. imam oble kutove pa neznam kak da izvedem

Fleksom?
heheSmijeh
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

6000

aaaa prestigo me...

sa flexom cu si odrezat ruke kak sam spretan... a i imam oble kuteve.... mislio sam sa ubodnom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 23:35 (krle).
17 godina
neaktivan
krle kaže...

Jel ima ko ideju kak da odrezem desnu stranicu na kucistu. imam oble kutove pa neznam kak da izvedem

ona na kojoj je matična pričvršćena?
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
18 godina
neaktivan
krle kaže...

6000

malo kasniš..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Eto ga..i 6000. postava e iza nas.. :))

aaaaa prevario nas jeeeeee.... nije fer coder, ovo necu zaboravit Osmijeh
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
krle kaže...

ona na kojoj je matična pričvršćena?
 ne ona di su fanovi
18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
coder_ kaže...

Eto ga..i 6000. postava e iza nas.. :))

aaaaa prevario nas jeeeeee.... nije fer coder, ovo necu zaboravit Osmijeh
 Aaaaaa....suckers...!!!! hehehehehe :))))

Eto, najveći spamer.. Odoh sad malo radit.. :))
Sad sam miran, pokupio 6000. post... mogu u penziju komotno..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
18 godina
neaktivan
Saryne kaže...
Paolo2612 kaže...
Saryne kaže...

Zamislite da naprave veliku nagradu Hrvatske. Ideešššš!

Mislim da sje tu i nešto bilo. Bilo je priča o tome, ali su bile jako nategnute. Zna se da je Bernie bio u Rijeci masu puta zbog Slavice. Išao je par puta i obilazio automotodrom Grobnik i bio jako sretan s njime i s stazom i rekao da na njega treba dovesti i jača natjecanja. 99% je sigurno da nije mislio na F1, ali nada umire zadnja i glasine se šire ko blesave...
 Čovječe kakvu bi bakljadu napravili!!!! Zadimilo bi se do hungaroringa i imoleCool Imam feeling da bi pola Hrvatske došlo na Grobnik.

Pa recimo da je staza užasno brza, a već su vozili F1 BMW-i po njoj:

"Predstavnici jedne od vodećih auto kuća, tvrtka Tomić & Co iz Zagreba, generalni uvoznik automobila BMW za Hrvatsku, ponudili su 07.10.2008. na Automotodromu Grobnik jedinstven program treniranja vještine vožnje u sklopu projekta organizacije Formula BMW Racing Experience.
Formula BMW Racing Experience tijekom cijele sezone održava program obrazovanja i podučavanja trkaćih vozača, a naša pista savršeno je poslužila za njihove potrebe. Vozio se model BMW FB02 koji su Bavarci proizveli u svrhu edukacije i treniranja mladih vozača Formule 1.
Navedeni bolid koristi se u tri BMW-ova međunarodna natjecanja, u kategoriji trkača ’’slickovi i krila’’, zbog prilično jednostavnog setup-a uporabe slick guma i aerodinamičkih krila."

Na ovim ravnicama bi spalili KERS Na ovim ravnicama bi spalili KERS
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 23:38 (Paolo2612).
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma čovječe, uz koji milijunčić, par pametnih i sposobnih ljudi..sredi se grobnik i da vidiš love od automobilizma. Ni jedan drugi projekt nebi toliko para donosio kao uređen grobnik.

17 godina
Za nespavalice

Moglo bi se to sve sredit kad bi bilo malo volje. Al opet F1 je vraški skup sport...

download do besvijesti!!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

U keniji su uhiceni oni

ustvari hadzic ili mladic

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 23:42 (krle).
18 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Ma čovječe, uz koji milijunčić, par pametnih i sposobnih ljudi..sredi se grobnik i da vidiš love od automobilizma. Ni jedan drugi projekt nebi toliko para donosio kao uređen grobnik.

Ma uvijek neka glupost bi izbila, još sam čuo priču da ova đubrad od HDZ-a nije nikako htjela dopustiti Berniju da to bude u Rijeci, nego da jedino će dati dozvolu ako bude u njihovom najdražem Zagrebu. Vjerojatno laž, ali ne bi me ni čudilo da je istina jer gadovi mrze Rijeku i ne rade ništa za nju.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Paolo2612 kaže...
coder_ kaže...

Ma uvijek neka glupost bi izbila, još sam čuo priču da ova đubrad od HDZ-a nije nikako htjela dopustiti Berniju da to bude u Rijeci, nego da jedino će dati dozvolu ako bude u njihovom najdražem Zagrebu. Vjerojatno laž, ali ne bi me ni čudilo da je istina jer gadovi mrze Rijeku i ne rade ništa za nju.
 gadovi mrze hrvatsku i ne rade ništa za nju.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Mislim da bi mi trbali po uzoru na ukraince.. Oni su imali narandžastu revoluciju.. Mi bi mogli imat crven-bijelo-plavu revoluciju..

17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...
 gadovi mrze hrvatsku i ne rade ništa za nju.
 Ovo je nazalost ziva istina
16 godina
protjeran

hey ljudi evo i mene.. jucer sam posvetila malo vremena decku pa me nije bilo...

Nesto lijepo? ma da... Ali grize.. Grrr (i da ja sam na avataru)
17 godina

evo pogledajte npr. ovo  http://jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,26,,157438.jl

groteskno.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ocito se boji da ce ga neko koknut, sta radi...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

To da se hvali pred kolegama iz euSmijeh

17 godina

a najsmješnije je što će opet pobijedit na izborima, a kampanja će im se svodit na blaćenje protivnika. mislim da je stvarno vrijeme da promijenim zemlju. ako ništa, bar ću moć pjevat ovu stvar https://www.youtube.com/watch?v=maocOiES-Mo

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

16 godina
protjeran
krle kaže...

Ocito se boji da ce ga neko koknut, sta radi...

nebi se cudila...
Nesto lijepo? ma da... Ali grize.. Grrr (i da ja sam na avataru)
18 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

a najsmješnije je što će opet pobijedit na izborima, a kampanja će im se svodit na blaćenje protivnika. mislim da je stvarno vrijeme da promijenim zemlju. ako ništa, bar ću moć pjevat ovu stvar https://www.youtube.com/watch?v=maocOiES-Mo

Ja samo znam da će sjekire padati prije nego što će HDZ u Rijeci pobijediti.
17 godina
Za nespavalice

Moja prva poruka u ovoj temi...

Pa pozdrav ekipi!

Uglavnom, čeka se prvi trening u Australiji i skida se The Wheelman.

Sretnici na IPT pogledajteNamigiva

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdravljam vas ljudi odoh spavat moram se budit u 7.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Armor koji ti je nick na IPT-u?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

"Lovac: Was ist das Crvenkapica?? Crvenmkapica: Ich habe matematischen problem..." Nekad davno bilo..al nije bilo problema iz matematike..

17 godina
F1-IVO kaže...

Armor koji ti je nick na IPT-u?

Shadowfax,

Tebi?
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
18 godina
neaktivan
Vane kaže...

hey ljudi evo i mene.. jucer sam posvetila malo vremena decku pa me nije bilo...

A baš nam nije bilo nimalo zanimljivo bez tebe...
17 godina
Za nespavalice

Wouuu vec ste na 201 stranici...he he

Joj nikako docekat te formule Neodlučan. Cini mi se da cu ja to prespavat. Iznenađen

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice