Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.157.630
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
anshika05 kaže...
zoharbizo kaže...

Hahahha sad sam se sitia.Makla si tu sliku,ajd sad ih nece strefit jer ne vidaju cesto onakve noge.{#}

saće peticija VRATI ANEEE SLIKUUU {#}

Hhahahahahaha.

12 Zelimo sliku Aninih nogu
5 Ne zelimo sliku Aninih nogu
16 godina
moderator
anshika05 kaže...

neće, ova je bolja :)

EDIT: dobro, hoće, al ipak je ova bolja :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 0:41 (XXX-Man).
17 godina
neaktivan

Ja bi mu pobrisao sve bumpove i puknuo karton ali vidim da je netko prije rješio tako da sa ja mogu...tj. nemogu znaš već šta.

Da mu je opcija za crnjaka prvi dan bi barem 30% jazavaca letilo brže od svjetlosti sa foruma.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Ovo je ona glasala da ne zeli hahahahaha.

EDIT: Ivo kakav si da sa svojim E8XXX na stocku odvrtis tu na forumu CPU Cinebench 11.5?Treba mi cisto informativno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 0:45 (zoharbizo).
16 godina
neaktivan

Jel ko treba CD Pržilicu ATA sučelja? Imam oko 3 komada.... {#}

Sam svoj majstor. :)
17 godina
neaktivan

broj ovih koji neće je broj osoba koji imaju seksualno opredjeljenje ka muškarcima (uključujući mene). {#}

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ovo je ona glasala da ne zeli hahahahaha.

EDIT: Ivo kakav si da sa svojim E8XXX na stocku odvrtis tu na forumu CPU Cinebench 11.5?Treba mi cisto informativno.

Ja bi sebe sad trenutno odvrtio toljagom po glavi. Takav sam trenutno:)

Aj ako uhvati sutra cajta pa bum odvrtil nekaj.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina

@ Anshika hebiga.Odi na forum sa starijima.{#}

@ Ivo moze i hvala.Sad sam vidio i u temi razmjene iskustvo.Hvala i na tome.

17 godina
F1-IVO kaže...
anshika05 kaže...

Molim samo pristojne slike jer neki ovdje imaju problema sa srcem.{#}

Kad se radi o takvim nekulturnim slikama učinak če biti blagotvoran i iscjeljujuči sigurno bez greške.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina

Noga gore, noga dolje koga briga dok su u zraku....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

broj ovih koji neće je broj osoba koji imaju seksualno opredjeljenje ka muškarcima (uključujući mene). {#}

i ja sam kliknuo NE pa da budem peder do kraja.

17 godina
neaktivan

Hej ekipa, došao sam pozdraviti pa idem.

Uživajte

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Ja bi mu pobrisao sve bumpove i puknuo karton ali vidim da je netko prije rješio tako da sa ja mogu...tj. nemogu znaš već šta.

Da mu je opcija za crnjaka prvi dan bi barem 30% jazavaca letilo brže od svjetlosti sa foruma.

pogledaj vremena trenutnih postova u oglasu...multiposting=bump

i tako stalno...

nego mene je zanimalo zašto moje prijave nije nitko uvažio...

al nisi ti tu da odgovaraš na to :)

tako da zanemari....

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
FlyBoy kaže...

Uživajte

Još jedan manje, pun mi je ku..c shema za danas.

LN ekipa.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina

Laku noc momcine.Idem i ja.Laku noc ostatku budnih.{#}

17 godina
mario.L_hr kaže...

Noga gore, noga dolje koga briga dok su u zraku....

A kaj ak noge zapnu za preniski luster i ode on vrit koga buš onda okrivil električara jel.{#}

FlyBoy kaže...

Uživajte

Nočni pozdravko a kam brišeš samo na hrkanje ili van ideš iz Hrvatske.{#}

16 godina
neaktivan

ola dječaci i djevojčice!

šta se radi? 

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
al nisi ti tu da odgovaraš na to :)

tako da zanemari....

Rado odgovorim ako znam. Nisam u zadnje vrijeme na forumu puno pa ne stignem sve.

Ja se držim onog da se ne mješam drugome u posao. Ako je netko zaključio da je to ok nek mu bude.

Ja bi trenutno podijelio minimalno 10-15 crnjaka zbog trolanja na finjaka ali...

Znam dobit hrpetinu mailova di mi se ljudi žale ali ja nažalost ne mogu tu ništa. Nisam zaposlenik buga i nemogu radit po svom.

U biti kad malo bolje sagledaš situaciju ja najviše ispadnem posran. Mogu ja djelit kartone i filozofirat a na drugu stranu ako je netko za crni ja mu ga nemogu dat i možemo i ti i ja sjedit i plakat.

16 godina
neaktivan

Idem i ja, laku noć mirne snove Vam želim. Nello.

Sam svoj majstor. :)
17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Idem i ja, laku noć mirne snove Vam želim. Nello.

Noć Nello i odmori i za mene.

17 godina
Drakon kaže...

šta se radi? 

A kaj bi radili ništ odmara se, usput pohvalno od tebe kaj si opet malo navratil da ne bi opet pobral Žutanjak zbog zabušavanja jel.{#}{#}

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Rado odgovorim ako znam. Nisam u zadnje vrijeme na forumu puno pa ne stignem sve.

Ja se držim onog da se ne mješam drugome u posao. Ako je netko zaključio da je to ok nek mu bude.

Ja bi trenutno podijelio minimalno 10-15 crnjaka zbog trolanja na finjaka ali...

Znam dobit hrpetinu mailova di mi se ljudi žale ali ja nažalost ne mogu tu ništa. Nisam zaposlenik buga i nemogu radit po svom.

U biti kad malo bolje sagledaš situaciju ja najviše ispadnem posran. Mogu ja djelit kartone i filozofirat a na drugu stranu ako je netko za crni ja mu ga nemogu dat i možemo i ti i ja sjedit i plakat.

ma razumijem ja to sve, zato sam i rekao da nisi ti tu da odgovaraš na ta pitanja...ima onih koji su odgovorni za to...

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ma razumijem ja to sve, zato sam i rekao da nisi ti tu da odgovaraš na ta pitanja...ima onih koji su odgovorni za to...

Iskreno niti meni se ne sviđa puno toga ali nemogu ništa. Vidiš i sam da tu ima pojedinaca koji doslovno svakodnevno trolaju i uredno opstaju na forumu.

Ja im ne mogu dat crnjaka (nije da ne želim već nemam tu mogućnost) i mogu se hebat.

17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

šta se radi? 

O gospodine vas slabo viđah u zadnje vrijeme.

Vidim kosa još nije narasla:)

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

i mogu se hebat.

ako imaš Karamazov {#}

16 godina
neaktivan

to je tako uzgajam, cure vole čelave glave {#}

17 godina
neaktivan

Ljudi ja odoh lagano. Nemogu više izdržat.

Nisam baš dobro danas.

Noć.

16 godina
neaktivan

Narode i ja vas napustam. Laku noc svima.

Only God can judge me!
17 godina
neaktivan

tralalalalala opeeen

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
16 godina
moderator

večer...

jutro...

štogod...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice