Hahahha sad sam se sitia.Makla si tu sliku,ajd sad ih nece strefit jer ne vidaju cesto onakve noge.
saće peticija VRATI ANEEE SLIKUUU
Hhahahahahaha.
12 | Zelimo sliku Aninih nogu |
---|---|
5 | Ne zelimo sliku Aninih nogu |
Hahahha sad sam se sitia.Makla si tu sliku,ajd sad ih nece strefit jer ne vidaju cesto onakve noge.
Hhahahahahaha.
12 | Zelimo sliku Aninih nogu |
---|---|
5 | Ne zelimo sliku Aninih nogu |
neće, ova je bolja :)
EDIT: dobro, hoće, al ipak je ova bolja :D
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/nespavalice-22h-06h/2717822.aspx
Ja bi mu pobrisao sve bumpove i puknuo karton ali vidim da je netko prije rješio tako da sa ja mogu...tj. nemogu znaš već šta.
Da mu je opcija za crnjaka prvi dan bi barem 30% jazavaca letilo brže od svjetlosti sa foruma.
Ovo je ona glasala da ne zeli hahahahaha.
EDIT: Ivo kakav si da sa svojim E8XXX na stocku odvrtis tu na forumu CPU Cinebench 11.5?Treba mi cisto informativno.
Jel ko treba CD Pržilicu ATA sučelja? Imam oko 3 komada....
broj ovih koji neće je broj osoba koji imaju seksualno opredjeljenje ka muškarcima (uključujući mene).
Ovo je ona glasala da ne zeli hahahahaha.
EDIT: Ivo kakav si da sa svojim E8XXX na stocku odvrtis tu na forumu CPU Cinebench 11.5?Treba mi cisto informativno.
Ja bi sebe sad trenutno odvrtio toljagom po glavi. Takav sam trenutno:)
Aj ako uhvati sutra cajta pa bum odvrtil nekaj.
@ Anshika hebiga.Odi na forum sa starijima.
@ Ivo moze i hvala.Sad sam vidio i u temi razmjene iskustvo.Hvala i na tome.
Molim samo pristojne slike jer neki ovdje imaju problema sa srcem.
Kad se radi o takvim nekulturnim slikama učinak če biti blagotvoran i iscjeljujuči sigurno bez greške.
Noga gore, noga dolje koga briga dok su u zraku....
broj ovih koji neće je broj osoba koji imaju seksualno opredjeljenje ka muškarcima (uključujući mene).
i ja sam kliknuo NE pa da budem peder do kraja.
Hej ekipa, došao sam pozdraviti pa idem.
Uživajte
Ja bi mu pobrisao sve bumpove i puknuo karton ali vidim da je netko prije rješio tako da sa ja mogu...tj. nemogu znaš već šta.
Da mu je opcija za crnjaka prvi dan bi barem 30% jazavaca letilo brže od svjetlosti sa foruma.
pogledaj vremena trenutnih postova u oglasu...multiposting=bump
i tako stalno...
nego mene je zanimalo zašto moje prijave nije nitko uvažio...
al nisi ti tu da odgovaraš na to :)
tako da zanemari....
Uživajte
Još jedan manje, pun mi je ku..c shema za danas.
LN ekipa.
Laku noc momcine.Idem i ja.Laku noc ostatku budnih.
Noga gore, noga dolje koga briga dok su u zraku....
A kaj ak noge zapnu za preniski luster i ode on vrit koga buš onda okrivil električara jel.
Uživajte
Nočni pozdravko a kam brišeš samo na hrkanje ili van ideš iz Hrvatske.
ola dječaci i djevojčice!
šta se radi?
tako da zanemari....
Rado odgovorim ako znam. Nisam u zadnje vrijeme na forumu puno pa ne stignem sve.
Ja se držim onog da se ne mješam drugome u posao. Ako je netko zaključio da je to ok nek mu bude.
Ja bi trenutno podijelio minimalno 10-15 crnjaka zbog trolanja na finjaka ali...
Znam dobit hrpetinu mailova di mi se ljudi žale ali ja nažalost ne mogu tu ništa. Nisam zaposlenik buga i nemogu radit po svom.
U biti kad malo bolje sagledaš situaciju ja najviše ispadnem posran. Mogu ja djelit kartone i filozofirat a na drugu stranu ako je netko za crni ja mu ga nemogu dat i možemo i ti i ja sjedit i plakat.
Idem i ja, laku noć mirne snove Vam želim. Nello.
Idem i ja, laku noć mirne snove Vam želim. Nello.
Noć Nello i odmori i za mene.
šta se radi?
A kaj bi radili ništ odmara se, usput pohvalno od tebe kaj si opet malo navratil da ne bi opet pobral Žutanjak zbog zabušavanja jel.
Rado odgovorim ako znam. Nisam u zadnje vrijeme na forumu puno pa ne stignem sve.
Ja se držim onog da se ne mješam drugome u posao. Ako je netko zaključio da je to ok nek mu bude.
Ja bi trenutno podijelio minimalno 10-15 crnjaka zbog trolanja na finjaka ali...
Znam dobit hrpetinu mailova di mi se ljudi žale ali ja nažalost ne mogu tu ništa. Nisam zaposlenik buga i nemogu radit po svom.
U biti kad malo bolje sagledaš situaciju ja najviše ispadnem posran. Mogu ja djelit kartone i filozofirat a na drugu stranu ako je netko za crni ja mu ga nemogu dat i možemo i ti i ja sjedit i plakat.
ma razumijem ja to sve, zato sam i rekao da nisi ti tu da odgovaraš na ta pitanja...ima onih koji su odgovorni za to...
Iskreno niti meni se ne sviđa puno toga ali nemogu ništa. Vidiš i sam da tu ima pojedinaca koji doslovno svakodnevno trolaju i uredno opstaju na forumu.
Ja im ne mogu dat crnjaka (nije da ne želim već nemam tu mogućnost) i mogu se hebat.
šta se radi?
O gospodine vas slabo viđah u zadnje vrijeme.
Vidim kosa još nije narasla:)
i mogu se hebat.
ako imaš Karamazov
to je tako uzgajam, cure vole čelave glave
Ljudi ja odoh lagano. Nemogu više izdržat.
Nisam baš dobro danas.
Noć.
Narode i ja vas napustam. Laku noc svima.
tralalalalala opeeen
večer...
jutro...
štogod...