Jutro!
Dođem odmorit ovo malo vakuuma u glavi ali samo pojačam vakuumobolju:)
to neki tuđmanizam?
Jutro!
Dođem odmorit ovo malo vakuuma u glavi ali samo pojačam vakuumobolju:)
to neki tuđmanizam?
To su Ivoizmi:)
To su Ivoizmi:)
neka neka...samo nemoj sjedit na ladnom betonu :)
:)
Uf ovih par dana sam imao posla preko glave. Tip mi donese komp u vrećicama. Kaže išao ga čistit i nije znao sastavit natrag:)
Naravno prije nego ga je rastavio išao je sam dizat Windowse i naravno nije ništa napravio. Njušim finu zaradu:)
imao sam sličan slučaj prije nekog vremena...
ovdje kod mene je neka epidemija crkavanja kompova, barem jedan poziv dnevno imam da je komp krepo, ne stignem uopće to sve pogledat...
a i moj otkazuje pomalo...
Ja sam ovih dana zaradio prilično.
Šta se s tvojim dešava? Moj miruje jer sam samo na ovom pečenom Ejseru:)
Ja sam ovih dana zaradio prilično.
Šta se s tvojim dešava? Moj miruje jer sam samo na ovom pečenom Ejseru:)
i ja, i već sve potrošio
ma prvo crko monitor
pa zvučna...
imao sam sličan slučaj prije nekog vremena...
ovdje kod mene je neka epidemija crkavanja kompova, barem jedan poziv dnevno imam da je komp krepo, ne stignem uopće to sve pogledat...
To mi smrdi na na lošu struju fučkaj ga, čim je epidemija varijacije u naponu loša napajanja smeče od prenaponske zaštite itd štedi se na tome a za cigarete mora bit e pa nek onda krepava.
sve je moguće...
kod mene je sve ok sa naponom, kako je kod drugih neznam...
to je pravi način ulaska u birtiju :)
Svi spavaju, strasno nesto ...
odosmo neki !svedski akcioni! odgledati prije spavanja ...
samo neznam koji ...
OPEN!
Dobra večer!
Večer svima....
Ako ništa drugo barem su Nespavalice otvorene po PS-u.
EDIT: Imam jedan problemčić koji sam danas neuspkješno pokušao riješiti. Nećakinje imaju kom s Intelovom matičnom pločom DP35DP. Jučer im se smrdao Internet i danas dođem pogledati što se desilo kad tamo pokazuje da Eternet adapter nema instalirane drivere. Pokušam instalirati drivere kad tamo poruka da nema intelove mrežne kartice na računaluj. Da li to znači da je ista riknula? OS je Win7 64-bit.
vrlo vjerovatno
vrlo vjerovatno
A ništa, u uredu imam neku staru mrežnu karticu, probat ću je upiknut pa ću vidjeti što će biti.
Vecer narode, ja baksuz zabravio da nemam citac kartica, a ocu prebacit neke fileove na sd karticu, eh, morat cu onda sutra kod ujaka cijelo softanje wiia obaviti.
Sretan novi dan!
Sretan novi dan!
Hvala, također.
Večer momci.
Nema se ambicija za ići vanka večeras, dajte neku komediju preporučite, al' da je smiješna, može staro, novo,s amo da se može naći na trackerima.
Večer ljudi.
Večer momci.
Nema se ambicija za ići vanka večeras, dajte neku komediju preporučite, al' da je smiješna, može staro, novo,s amo da se može naći na trackerima.
Bok, za kolko ti skine HD film?
Večer momci.
Erik the Viking ? Poslo ti linkove na PM...
Neda jbg :D
Bok, za kolko ti skine HD film?
Ne skidam ih često, obično skidam BRrip, jer nemam full HD monitor, ali ako skida po 1500 KB/s računaj :D
Btw, jel ima netko tko se dobro kuži u hidrauliku (mislim teoriju), trebalo bi mi objasniti jednu šemu.