Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.780.429
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
F1-IVO kaže...

Jutro!

Dođem odmorit ovo malo vakuuma u glavi ali samo pojačam vakuumobolju:)

to neki tuđmanizam? {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
to neki tuđmanizam? {#}

To su Ivoizmi:)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

To su Ivoizmi:)

neka neka...samo nemoj sjedit na ladnom betonu :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
neka neka...samo nemoj sjedit na ladnom betonu :)

:)

Uf ovih par dana sam imao posla preko glave. Tip mi donese komp u vrećicama. Kaže išao ga čistit i nije znao sastavit natrag:)

Naravno prije nego ga je rastavio išao je sam dizat Windowse i naravno nije ništa napravio. Njušim finu zaradu:)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
moderator

{#}

imao sam sličan slučaj prije nekog vremena...

ovdje kod mene je neka epidemija crkavanja kompova, barem jedan poziv dnevno imam da je komp krepo, ne stignem uopće to sve pogledat...

a i moj otkazuje pomalo...

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ovdje kod mene je neka epidemija crkavanja kompova, barem jedan poziv dnevno imam da je komp krepo, ne stignem uopće to sve pogledat...

Ja sam ovih dana zaradio prilično.

Šta se s tvojim dešava? Moj miruje jer sam samo na ovom pečenom Ejseru:)

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Ja sam ovih dana zaradio prilično.

Šta se s tvojim dešava? Moj miruje jer sam samo na ovom pečenom Ejseru:)

i ja, i već sve potrošio {#}

ma prvo crko monitor

pa zvučna...

17 godina
XXX-Man kaže...

{#}

imao sam sličan slučaj prije nekog vremena...

To mi smrdi na na lošu struju fučkaj ga,{#} čim je epidemija varijacije u naponu loša napajanja smeče od prenaponske zaštite itd štedi se na tome a za cigarete mora bit e pa nek onda krepava.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
moderator

sve je moguće...

kod mene je sve ok sa naponom, kako je kod drugih neznam...

15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Vidim Rambek slavi Edijev ročkas {#}

Evo za Eddija

i pivkane neke

i trebe

i zika {#}

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
16 godina
moderator
Flying Dutchman kaže...

to je pravi način ulaska u birtiju :)

15 godina
XXX-Man kaže...

to je pravi način ulaska u birtiju :)

Znaš i sam nisi mali {#}

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
17 godina
Flying Dutchman kaže...

Vidim Rambek slavi Edijev ročkas {#}

Evo za Eddija

i pivkane neke

i trebe

i zika {#}

Gosn Eddie više ništ ne smrće, ta vremena su prošla odavno čak se i alkohola ostavil a i cigaretline je smanjil i vozi fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
protjeran

Svi spavaju, strasno nesto ...

odosmo neki !svedski akcioni! odgledati prije spavanja ...

samo neznam koji  ...

16 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina

Večer svima....

Ako ništa drugo barem su Nespavalice otvorene po PS-u.

EDIT: Imam jedan problemčić koji sam danas neuspkješno pokušao riješiti. Nećakinje imaju kom s Intelovom matičnom pločom DP35DP. Jučer im se smrdao Internet i danas dođem pogledati što se desilo kad tamo pokazuje da Eternet adapter nema instalirane drivere. Pokušam instalirati drivere kad tamo poruka da nema intelove mrežne kartice na računaluj. Da li to znači da je ista riknula? OS je Win7 64-bit.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 22:14 (mario.L_hr).
17 godina

vrlo vjerovatno

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

vrlo vjerovatno

A ništa, u uredu imam neku staru mrežnu karticu, probat ću je upiknut pa ću vidjeti što će biti.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
13 godina
protjeran
Večer narode.Evo danas mi se razletio (da dobro ste pročitali) vent na lijevoj strani kućišt (ili desnoj zavisi kako gledaš).Dogodilo se iznenada samo se čulo bum i odoše vent u pm.Uzrok je bio istrošeni i labavi ležaj koji na kraju pukao.
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
16 godina

Vecer narode, ja baksuz zabravio da nemam citac kartica, a ocu prebacit neke fileove na sd karticu, eh, morat cu onda sutra kod ujaka cijelo softanje wiia obaviti.

16 godina
neaktivan

Sretan novi dan!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
13 godina
odjavljen
I.Kk kaže...

Sretan novi dan!

Hvala, također.

15 godina
protjeran

Slinite malo,ovo je melem za oči {#}

Ne shvaćam pedere pokraj ovak nečeg xD

17 godina
neaktivan

Večer momci.

Nema se ambicija za ići vanka večeras, dajte neku komediju preporučite, al' da je smiješna, može staro, novo,s amo da se može naći na trackerima.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan

Večer ljudi.

Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity.
13 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...

Večer momci.

Nema se ambicija za ići vanka večeras, dajte neku komediju preporučite, al' da je smiješna, može staro, novo,s amo da se može naći na trackerima.

Bok, za kolko ti skine HD film? {#}

17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Večer momci.

Erik the Viking ? Poslo ti linkove na PM...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 0:35 (Enkidu).
17 godina
neaktivan
Domido kaže...

Slinite malo,ovo je melem za oči {#}

Dobra, dobra...

E btw, I WANT TO DATE YOUR AVATAR ! Imaš njen broj ? :)

15 godina
protjeran

Neda jbg :D

17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Bok, za kolko ti skine HD film? {#}

Ne skidam ih često, obično skidam BRrip, jer nemam full HD monitor, ali ako skida po 1500 KB/s računaj :D

Btw, jel ima netko tko se dobro kuži u hidrauliku (mislim teoriju), trebalo bi mi objasniti jednu šemu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice