trebam novi monitor :/
ima tko jeftino?
trebam novi monitor :/
ima tko jeftino?
Dobra večer,novi član iz HR Zagorja ♣
Zanima me kakvi su admini ovdje ♣
jedan je homoseksualac
jedan je homoseksualac
ma nije nego peder
Večer. Eno ja slučajno upao u birtiju, valjda se nitko neće ljutiti
Tek si došao, a već se raspituješ za šerife?
Ovdje su ti admini ovakvi
opasni, jako.. :D
Večer svima što vas ima!
ma nisu opasni,pogledaj f1-ivu...više su ti ovako cute i medeni ♥
Vecer narode, osle cijene rama opet malo gore.
Ja idem leci jos malo pa LN!
U PM sad i memorija ode gore!
Ali ja sam se osigurao :D 8Gb RipjawsX 1600MHz.
Isto tako sam napravio i sa diskom, taman pred poskupljenja uhvatim 1TB F3.
čekaj, tek je počelo drugo poluvrijeme
crko monitor do kraja, do sad je još radio :/
Ja sam si mislio ovaki jedan piknit http://www.links.hr/?naziv=memorija-pc-10600-8-gb-corsair-cmx8gx3m2a1333c9-ddr3-1333-mhz-kit-2x4-gb&option=artikl&id_kategorija=05121005&id_artikl=051.210.106
Al bilo nekih okolnosti financijskih naravno, pa nista.
crko monitor do kraja, do sad je još radio :/
Večer svima....
Jesi probao na neki drugi ulaz da li radi?
Jesi probao na neki drugi ulaz da li radi?
ma najprije je samo potamnio, a sad se ne pali više uopće
Na brod ili ideš ili ne, ako si zagrizao u to ovakve stvari te neće odvratiti. U takvim situacijama je najbitnija prisebnost i ne paničariti. Strah je pozitivan i tjera čovjeka da daje više nego može. Problem je kad se otme kontroli onda si nadrapao.
ma najprije je samo potamnio, a sad se ne pali više uopće
Na mom monitoru su riknuli digitalni ulazi (DVI i HDMI) ali je trocijevka pa radi na VGA.
Na mom monitoru su riknuli digitalni ulazi (DVI i HDMI) ali je trocijevka pa radi na VGA.
bar radi :)
nekako mi oko zapelo za ovog
al nema se love...
Bok svim nehrkalicama, hm Zagorac a jel imaš Zagorsku Putovnicu i tak to jel ipak je to druga država fučkaj ga.
Na brod ili ideš ili ne, ako si zagrizao u to ovakve stvari te neće odvratiti. U takvim situacijama je najbitnija prisebnost i ne paničariti. Strah je pozitivan i tjera čovjeka da daje više nego može. Problem je kad se otme kontroli onda si nadrapao.
heh sve je dobro dok u ovakvoj situaciji radi makina broda,al ako ona otkaže onda si gotov prevrne te dok ne kažeš keks.Inače treba pazit i dok ulazis u port,posebno u istocnim zemljama ko sta je rumunjska,tamo piloti ne paze pa je se znalo desit da je na jednom di mi je stari bio brodu zagrebalo dno o hridi i probilo trup,srećom bila je dvostruka oplata.A kapetan to nije ni tio prijavit kompaniji,saznalo se 6 miseci kasnije
bar radi :)
nekako mi oko zapelo za ovog
http://www.magazinrs.hr/monitor-lcd-acer-s220hqlbd-215-1920x1080-hdcp-ready-led-backlight-1000000001dcr-176170-5ms-dvivga-black/ET.WS0HE.001
al nema se love...
Moš si i ovog dole maznut, taj Philips puno bolje izgleda u odnosu na tog Acer rugobanera to sigurno plati i nosi.
http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-led-22-philips-227e3lsu00-19201080-250-cdm2-20-000-0001-5ms-black/51430
Maloprije sam skinuo Amnesiu u nadi da odigram DLC Justine. Kaj reć, ugasio sam na prvom hodniku čim sam čuo čudan zvuk xD
ma igra nekakva...
OPEN!!!!!!!!
večer :)