trebam novi monitor :/
ima tko jeftino?
trebam novi monitor :/
ima tko jeftino?
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
Dobra večer,novi član iz HR Zagorja ♣
Zanima me kakvi su admini ovdje ♣
AMD u <3 Intel u C===3
jedan je homoseksualac
jedan je homoseksualac
ma nije nego peder 
Večer. Eno ja slučajno upao u birtiju, valjda se nitko neće ljutiti 
Tek si došao, a već se raspituješ za šerife?

Ovdje su ti admini ovakvi
opasni, jako.. :D
Večer svima što vas ima!
ma nisu opasni,pogledaj f1-ivu...više su ti ovako cute i medeni ♥
Vecer narode, osle cijene rama opet malo gore.
Ja idem leci jos malo pa LN!
U PM sad i memorija ode gore!
Ali ja sam se osigurao :D 8Gb RipjawsX 1600MHz.
Isto tako sam napravio i sa diskom, taman pred poskupljenja uhvatim 1TB F3.
čekaj, tek je počelo drugo poluvrijeme 
crko monitor do kraja, do sad je još radio :/
Ja sam si mislio ovaki jedan piknit http://www.links.hr/?naziv=memorija-pc-10600-8-gb-corsair-cmx8gx3m2a1333c9-ddr3-1333-mhz-kit-2x4-gb&option=artikl&id_kategorija=05121005&id_artikl=051.210.106
Al bilo nekih okolnosti financijskih naravno, pa nista.
crko monitor do kraja, do sad je još radio :/
Večer svima....
Jesi probao na neki drugi ulaz da li radi?
Jesi probao na neki drugi ulaz da li radi?
ma najprije je samo potamnio, a sad se ne pali više uopće
Na brod ili ideš ili ne, ako si zagrizao u to ovakve stvari te neće odvratiti. U takvim situacijama je najbitnija prisebnost i ne paničariti. Strah je pozitivan i tjera čovjeka da daje više nego može. Problem je kad se otme kontroli onda si nadrapao.
ma najprije je samo potamnio, a sad se ne pali više uopće
Na mom monitoru su riknuli digitalni ulazi (DVI i HDMI) ali je trocijevka pa radi na VGA.
Na mom monitoru su riknuli digitalni ulazi (DVI i HDMI) ali je trocijevka pa radi na VGA.
bar radi :)
nekako mi oko zapelo za ovog
al nema se love...
Bok svim nehrkalicama, hm Zagorac a jel imaš Zagorsku Putovnicu i tak to jel ipak je to druga država fučkaj ga.

Na brod ili ideš ili ne, ako si zagrizao u to ovakve stvari te neće odvratiti. U takvim situacijama je najbitnija prisebnost i ne paničariti. Strah je pozitivan i tjera čovjeka da daje više nego može. Problem je kad se otme kontroli onda si nadrapao.
heh sve je dobro dok u ovakvoj situaciji radi makina broda,al ako ona otkaže onda si gotov prevrne te dok ne kažeš keks.Inače treba pazit i dok ulazis u port,posebno u istocnim zemljama ko sta je rumunjska,tamo piloti ne paze pa je se znalo desit da je na jednom di mi je stari bio brodu zagrebalo dno o hridi i probilo trup,srećom bila je dvostruka oplata.A kapetan to nije ni tio prijavit kompaniji,saznalo se 6 miseci kasnije 
bar radi :)
nekako mi oko zapelo za ovog
http://www.magazinrs.hr/monitor-lcd-acer-s220hqlbd-215-1920x1080-hdcp-ready-led-backlight-1000000001dcr-176170-5ms-dvivga-black/ET.WS0HE.001
al nema se love...
Moš si i ovog dole maznut, taj Philips puno bolje izgleda u odnosu na tog Acer rugobanera to sigurno plati i nosi.

http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-led-22-philips-227e3lsu00-19201080-250-cdm2-20-000-0001-5ms-black/51430
Maloprije sam skinuo Amnesiu u nadi da odigram DLC Justine. Kaj reć, ugasio sam na prvom hodniku čim sam čuo čudan zvuk xD
The best way to be boring is to leave nothing out.
ma igra nekakva...
OPEN!!!!!!!!
večer :)