Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.028.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
puma1400 kaže...
jurluk kaže...

nespavalice, jel može pomoć oko ovog problema. molim vas

pogledaj da nisi stavio prikaz samo online kontakata..
 ma nije to. nema ni jednog kontakta. ni online ni offline
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže..
lacste nikad nebi kupovala...fuj...oni šminkeri :D
 hmm.. pa meni je Lacoste dobar. Imam jednu originalnu majicu kratkih rukava od njih.
Platio sam je 700Kn. Ma ne isplati se to kupovati.... nebih ponovo nikad kupio.Osmijeh
 samo znam kakva ekipa u mom kvartu nosi lacoste tak da....zgadili su mi tog krokodilčeka...najbolje stvari su definitivno u new yorkeru...full jeftini,a full super stvari imajuOsmijeh
 hmm da.. a neznam jesi čula za onu Robnu kuću "ZARA" isto tako imaju jeftine stvari al i kvalitetne....
Ma ima i ovih manje poznatih brendova koji imaju dobru kvalitetu. Samo da nije kinesko. Čim vidim nešto: Made in CHINA odmah bacam iz rukeViče
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma najbolje je kupit United colors of velika trznica i miran si do prvog pranjaBelji se.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Bellatrix kaže...
 Ma kakav Benetton, ko to još kupuje!Smijeh
Tom Tailor, Calvin Klein, Dolce i Gabbana, Chanel, Prada..... to kupuj SmijehSmijeh

Ja tailora i Kleina najviše imam!!
 buahahha...nemam ja tolko para xD
 hmm.. pa meni je Lacoste dobar. Imam jednu originalnu majicu kratkih rukava od njih.
Platio sam je 700Kn. Ma ne isplati se to kupovati.... nebih ponovo nikad kupio.Osmijeh
 samo znam kakva ekipa u mom kvartu nosi lacoste tak da....zgadili su mi tog krokodilčeka...najbolje stvari su definitivno u new yorkeru...full jeftini,a full super stvari imajuOsmijeh
 Lacoste je odlična marka - imam nekoliko njihovih majica i nikad se nisam razočarao. To što sada pola ljudi nosi lacoste je čisto preseravanje da izgleda fensi-šmensi i da je pun para (a mogu se kladiti da većina su kopije kupljene u bosni ili od cigana na placu itd... ). Cijena je uvijek bila veća, ali njima odjeća jednako doeu gotovo svugdje (to što smo mi lopovi je druga stvar) i u svim zemljama je približna cijena i točno se zna otprilike koliko dođe njihova majica, hlače ili nešto drugo makar se promijenilo 10 sezona. To je klasična marka kojoj odjeća stara 20 godina izgleda dobro i lijepo još i danas.

Mene više živcira kada uđem u dućan i ženska kaže da je nešto 500-600 kn i uvjerava me kako je to jako poznata i moderna marka, a na znaku piše "founded 1996" ili "since 1996". rađe ću dati masu para više za ono što valja i što je provjereno.

New yorker ima neš dobro, uzeo sam par stvari od tamo. Ali kada sam bio u Pragu.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
anshika05 kaže..
 hmm da.. a neznam jesi čula za onu Robnu kuću "ZARA" isto tako imaju jeftine stvari al i kvalitetne....
Ma ima i ovih manje poznatih brendova koji imaju dobru kvalitetu. Samo da nije kinesko. Čim vidim nešto: Made in CHINA odmah bacam iz rukeViče
 mene strah kupovat kinesko smeće zbog njihovih boja koje su navodno kancerogene...

Paolo2612 kaže...
New yorker ima neš dobro, uzeo sam par stvari od tamo. Ali kada sam bio u Pragu.
 new yorker ima super stvari,jeftine su...to je baš za mlade...teško da će netko ozbiljniji tamo moć nać nešto za sebe

lacoste je previše isfuran i upravo zato ga ne volim (krivi ljudi ga nose...nije bitno jer original il fejk,bitno je da kvari sliku)

imala sam ko mala jednu lacoste majicu...brijem da ju još negdje imam,il sam ju dala nekom
a benetton volim jer imaju dobru tkaninu...boje se ne ispiru i majice/puloveri/hlače praktički izgledaju ko da su novi

nothing lasts forever, even cold November rain
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 0:59 (anshika05).
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ništa, laku noć spavalice....pardon, nespavalice.. Kad ste čudni tako večeras, odoh.. pozz

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
18 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Ništa, laku noć spavalice....pardon, nespavalice.. Kad ste čudni tako večeras, odoh.. pozz

Više i kava ne pomažeNamigiva
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
coder_ kaže...

Ma daj, pa 37 sati sam budan. Ne pada mi na pamet sad još kavu pit. Nemam potrebe.. :)

Odoh dugo žmirit.. :)
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Paolo2612 kaže...
coder_ kaže...

Ma daj, pa 37 sati sam budan. Ne pada mi na pamet sad još kavu pit. Nemam potrebe.. :)

Odoh dugo žmirit.. :)
 iznenađujuće!

aj noćica!
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
 iznenađujuće!

aj noćica!
 Noć.. ;)
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večerašnji izlazak nije dugo trajao... frend je dobio poklon: prekršajna prijava zbog remećenja reda i mira pod utjecajem alkohola... cccc

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Bemti, dali su mi ban jer misle da imam aimbot u ET:Wolfenstein-u. A samo sam iznimno dobar sniperist sa odličnom konfiguracijom ET:Wolfenstein-a. Baš ću morati mjenjati sto čuda samo da se nazad spojim. Ah 10 minuta posla, a meni se neda.

Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Večerašnji izlazak nije dugo trajao... frend je dobio poklon: prekršajna prijava zbog remećenja reda i mira pod utjecajem alkohola... cccc

hehee..
jeli odveden na triježnjenje il?
Tux Slave kaže...

Bemti, dali su mi ban jer misle da imam aimbot u ET:Wolfenstein-u. A samo sam iznimno dobar sniperist sa odličnom konfiguracijom ET:Wolfenstein-a. Baš ću morati mjenjati sto čuda samo da se nazad spojim. Ah 10 minuta posla, a meni se neda.

hahaa... CHEATERU!!!

xD
ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja trebao ići frendovoj curi na maturalnu zabavu. Kada sam skužio da je u kristalnoj dvorani u Opatiji i da obavezno moram imat odijelo više mi se nije dalo. A i nastava sutra ujutro, priprema i zadaća mi nisu puno pomogliMršti se
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Ja trebao ići frendovoj curi na maturalnu zabavu. Kada sam skužio da je u kristalnoj dvorani u Opatiji i da obavezno moram imat odijelo više mi se nije dalo. A i nastava sutra ujutro, priprema i zadaća mi nisu puno pomogliMršti se
 ma koja nastava sutra ujutro..
ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
18 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
Paolo2612 kaže...
 Imam vježbe iz osnova elektrotehnike 2 danas na faksu, a trebam doći sa pripremnim papirima i riješenim zadanim zadacima i teorijom kao uvod u tu temu. Ako nemaš pripremu ili zadaću izbaci te. A nesmiješ nijedamput fulat ove vježbe ili padaš predmet.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
puma1400 kaže...
Paolo2612 kaže...
 Imam vježbe iz osnova elektrotehnike 2 danas na faksu, a trebam doći sa pripremnim papirima i riješenim zadanim zadacima i teorijom kao uvod u tu temu. Ako nemaš pripremu ili zadaću izbaci te. A nesmiješ nijedamput fulat ove vježbe ili padaš predmet.
 šta radiš onda na forumu...odi spavat...ili učit....!
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...
puma1400 kaže...
Paolo2612 kaže...
 Rješavam sada zadatke, i svako toliko bacim oko na forum. Jučer sam spavao 3 sata, danas ću isto tako (otprilike). I ne idem danas navečer van da se oporavim financijski i da oderem 15+ sati sna u šutu. kako volim prespavati nedjeljuCool
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...
puma1400 kaže...
Paolo2612 kaže...
 Rješavam sada zadatke, i svako toliko bacim oko na forum. Jučer sam spavao 3 sata, danas ću isto tako (otprilike). I ne idem danas navečer van da se oporavim financijski i da oderem 15+ sati sna u šutu. kako volim prespavati nedjeljuCool
 pa kaj ti mozak radi sa 3 sata sna? Smijeh
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
 pa kaj ti mozak radi sa 3 sata sna? Smijeh
 Radi dobro, a ionako na faksu ga ne koristimSmijeh
17 godina
Za nespavalice

WTF koliko postova, ljudi što pišete tako puno,

evo i mene nakon 1 tjedna i mis da bi moga ostat do

ranih jutarnjih sati

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
Za nespavalice

znači "otvorila" se ponovo danas off tema, evo ne spava mi se, tako da ću ostati duže, tu i tamo navratit na forum ubiti net i samo net.

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja polako spremam stan.

Sutra dolazi frend da mu clockam mašinu Osmijeh

Al bude cijeli dan testiranja i clockanja i benchova...

ZLOČESTI MOD NR.1
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja sutra cijeli dan spavamCool zadnja 3 dana nisam gotovo ništa spavao (max 2 sata na dan) tako da su mi sada oči velike ko automobilske gume. Budem ostao koliko mogu izdržat.

17 godina
Za nespavalice

A luxx zadnji put kad sam bia na forumu nisi bia moderator, ili sam

vidia nešto krivo, ma danas sam se ka magarac satra, prvo trening

a onda sirena za požar, umra sam 5 uri neprestanog gašenja po

nepirstupačnom terenu, još me avio traktor cilog zalia, tako da sam

mrtav

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma ostst cu mod ali kad se žena vrati s godišnjeg nema više tolko na net

Tak je dogovoreno sa mirom da ipak ostanem mod a naci ce zamjenu za moje forume

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
Za nespavalice

A dobro, dala ti žena reda...

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro večer..

Pozdrav ekipa..

Šta se radi? Niste vani i ne pijete?!?!?!!

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Mislim da će se natražiti. Imaš pun k. podforuma za moderiranje. Treba to sve pregledat.

18 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Dobro večer..

Pozdrav ekipa..

Šta se radi? Niste vani i ne pijete?!?!?!!

vecer coder!

Paolo2612 kaže...

Mislim da će se natražiti. Imaš pun k. podforuma za moderiranje. Treba to sve pregledat.

ma vecina se svodi na prijavljene poruke.
A ima samo par "Kriticnih" u kojima se rado spama i vrijeđa
Bude to išlo.
I nece tražit samo jednog nego više modova tak da sigurno bude sve pokriveno
ZLOČESTI MOD NR.1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice