- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ma najbolje je kupit United colors of velika trznica i miran si do prvog pranja
.

Ništa, laku noć spavalice....pardon, nespavalice.. Kad ste čudni tako večeras, odoh.. pozz
Ništa, laku noć spavalice....pardon, nespavalice.. Kad ste čudni tako večeras, odoh.. pozz

Večerašnji izlazak nije dugo trajao... frend je dobio poklon: prekršajna prijava zbog remećenja reda i mira pod utjecajem alkohola... cccc
Bemti, dali su mi ban jer misle da imam aimbot u ET:Wolfenstein-u. A samo sam iznimno dobar sniperist sa odličnom konfiguracijom ET:Wolfenstein-a. Baš ću morati mjenjati sto čuda samo da se nazad spojim. Ah 10 minuta posla, a meni se neda.
Večerašnji izlazak nije dugo trajao... frend je dobio poklon: prekršajna prijava zbog remećenja reda i mira pod utjecajem alkohola... cccc
Bemti, dali su mi ban jer misle da imam aimbot u ET:Wolfenstein-u. A samo sam iznimno dobar sniperist sa odličnom konfiguracijom ET:Wolfenstein-a. Baš ću morati mjenjati sto čuda samo da se nazad spojim. Ah 10 minuta posla, a meni se neda.

WTF koliko postova, ljudi što pišete tako puno,
evo i mene nakon 1 tjedna i mis da bi moga ostat do
ranih jutarnjih sati
znači "otvorila" se ponovo danas off tema, evo ne spava mi se, tako da ću ostati duže, tu i tamo navratit na forum ubiti net i samo net.
Ja polako spremam stan.
Sutra dolazi frend da mu clockam mašinu 
Al bude cijeli dan testiranja i clockanja i benchova...
Ja sutra cijeli dan spavam
zadnja 3 dana nisam gotovo ništa spavao (max 2 sata na dan) tako da su mi sada oči velike ko automobilske gume. Budem ostao koliko mogu izdržat.
A luxx zadnji put kad sam bia na forumu nisi bia moderator, ili sam
vidia nešto krivo, ma danas sam se ka magarac satra, prvo trening
a onda sirena za požar, umra sam 5 uri neprestanog gašenja po
nepirstupačnom terenu, još me avio traktor cilog zalia, tako da sam
mrtav
ma ostst cu mod ali kad se žena vrati s godišnjeg nema više tolko na net
Tak je dogovoreno sa mirom da ipak ostanem mod a naci ce zamjenu za moje forume
A dobro, dala ti žena reda...
Dobro večer..
Pozdrav ekipa..
Šta se radi? Niste vani i ne pijete?!?!?!!
Mislim da će se natražiti. Imaš pun k. podforuma za moderiranje. Treba to sve pregledat.
Dobro večer..
Pozdrav ekipa..
Šta se radi? Niste vani i ne pijete?!?!?!!
Mislim da će se natražiti. Imaš pun k. podforuma za moderiranje. Treba to sve pregledat.