Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.783.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
lzgr kaže...
Krešo91 kaže...
zoharbizo kaže...

Nakon cega ti se to pojavilo?

Prvo mi normalno radilo sve prije jedno pola sata. I sad htio instalirat neku igru a nisam si sredio da mi normalno učita download hdd tj. ovaj od 500 GB. Sjetim se ja Hirensa i na njemu ima Partition wizard home edition. Ubacim Hirens, učitam Mini XP, pokrenem taj Partition wizard i sredim sve, i valjda sam pogriješio sa "Drive letter" oznakama pa je valjda on pomutio koji je koji a ja nisam ni gledao. Rebootam komp, kad ono to. Prvo sam mislio da je u BIOS-u on poremetio red učitavanja, ali nije...sve je isto. Onda ja ručno učitam sa pravog HDD-a i eto stalno jedno te isto ponavlja da nema BOOTMGR. Sad ću pogledat onaj link koji si dao

http://neosmart.net/blog/2009/windows-7-system-repair-discs/

WHERE THE FUCK WILL  I GET 10$ FOR THAT SHIT {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
anshika05 kaže...

vrat mi je ukočen...nema tu rakija šta previše pomoći

E onda zovi tvoju goru polovicu da nabaci masažu. Prvo kuhana rakijica onda masažica i poslije.... (svak u svoje krpe).

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
lzgr kaže...
Krešo91 kaže...
zoharbizo kaže...

Nakon cega ti se to pojavilo?

Prvo mi normalno radilo sve prije jedno pola sata. I sad htio instalirat neku igru a nisam si sredio da mi normalno učita download hdd tj. ovaj od 500 GB. Sjetim se ja Hirensa i na njemu ima Partition wizard home edition. Ubacim Hirens, učitam Mini XP, pokrenem taj Partition wizard i sredim sve, i valjda sam pogriješio sa "Drive letter" oznakama pa je valjda on pomutio koji je koji a ja nisam ni gledao. Rebootam komp, kad ono to. Prvo sam mislio da je u BIOS-u on poremetio red učitavanja, ali nije...sve je isto. Onda ja ručno učitam sa pravog HDD-a i eto stalno jedno te isto ponavlja da nema BOOTMGR. Sad ću pogledat onaj link koji si dao

ups

Nisam vidio to, poslat cu ti link na pp jer je javno forbidden {#}

Lipstick junkie be funky all he wanty
15 godina
Krešo91 kaže...

Krešo, potrošiti ćeš puno više vremena na traženje rješenja nego na reinstall. Prelomi i instaliraj nove Winse.

14 godina
anshika05 kaže...
mario.L_hr kaže...
anshika05 kaže...

strgana sam :(

Kuhana rakija ili vino u manjim količinama oporavlja dušu i tijelo.

Momak+masaza=rijeseni problemi :).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Krešo91 kaže...

Krešo, potrošiti ćeš puno više vremena na traženje rješenja nego na reinstall. Prelomi i instaliraj nove Winse.

Krešo, potrošiti ćeš puno više vremena na reinstall nego na traženje rješenja. Prelomi i iskoristi repair cd.

(i couldn't resist :D)

15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ne znam oćeli mi išta odovle pomoć :/

http://forums.techarena.in/operating-systems/1128154.htm

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

isprintaj si to i usput probaj repair sa onim cd-om.

14 godina

Ti jos imas malen problem kakav sam ja imao sa HD 5870 koja mi je nekida stigla.Flashao sam ju xxx puta i konacno radi kao zvijer.A prije toga nisam flashao GPU nikad,tako da sam bio sretan jer ju nisam brickao,a tebe ceka samo clean install OS-A.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
anshika05 kaže...

E onda zovi tvoju goru polovicu da nabaci masažu. Prvo kuhana rakijica onda masažica i poslije.... (svak u svoje krpe).

kakav momak,o ćem ti ćo? {#}

Moja mater te traži!!!
17 godina
zoharbizo kaže...
anshika05 kaže...
mario.L_hr kaže...
anshika05 kaže...

strgana sam :(

Kuhana rakija ili vino u manjim količinama oporavlja dušu i tijelo.

Momak+masaza=rijeseni problemi :).

Bok svim nehrkalicama kaj se dela, masaža sa sretnim završetkom normalno kaj drugo se razme.{#} Anči metni onu moju božičnu kapicu, na glavu šteta da propadne puno ručnog rada s Mišem u njezinoj izradi a usput mam ti bude Vrat u boljem stanju.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina

Rambox daj sredi mom ASUSU kapicu.{#}

16 godina
neaktivan

Imal' budnih? :)

Evo od mene jedan odlican trik za Win7.

Da li ste znali da sa alt+Print Screen slikate samo trenutni aktivan prozor (za Razliku od PrtScr kojim slikate cijeli ekran). Nemam vise potrebe za snipping tool-om da slikam prozor trenutnog programa ili komad chat-a.

Aj Uzdravlje. 

16 godina
mario.L_hr kaže...
Krešo91 kaže...

Ovisi, ako ima par GB fileova za backup i koristi basic SW onda je istina, ali ako ima neki specifičan slučaj onda je zeznuto(npr. moj tata ima software po narudžbi koji je takva muka instalirat da je to neopisivo, prvo ACad, pa taj app, pa SW za GPS, pa par promjena u registryu, pa SW za totalnu stanicu, pa mjenjanje fileova od OSa, pa uređivanje svih opcija u AutoCadu(taj app se veže na njega)... A što je najgore, radi samo na XP SP2, a za instalaciju je potrebno valjda 3sata. Kada je njemu nesto na kompu, probam sve prije formata, a svakih par dana mu kloniram disk za svaki slučaj)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Krešo91 kaže...

isprintaj si to i usput probaj repair sa onim cd-om.

Da barem imam printer lol

Aj nema veze, lako meni zapista nešta na mob u bilješke :D

zoharbizo kaže...

Ti jos imas malen problem kakav sam ja imao sa HD 5870 koja mi je nekida stigla.Flashao sam ju xxx puta i konacno radi kao zvijer.A prije toga nisam flashao GPU nikad,tako da sam bio sretan jer ju nisam brickao,a tebe ceka samo clean install OS-A.

U najgorem slučaju ću morat OS reinstalirat, to mi je najbrzi nacin za popravit situaciaju, ali ako ima neka alternativa da nemoram sve reinstalirat onda bolje da ostavim kao zadnji izbor reinstalaciju OS-a.

Probat ću ono preko CMD-a vratit BOOTMGR, ali sumnjam da će radit.

15 godina
anshika05 kaže...

To zoharbizo priča o momku, ja sam pričao o goroj polovicu, može biti prema želji....

17 godina
neaktivan

I mene čeka sutra reinstall {#}

rastavljanje PC-a, čišćenje i onda backup sveg živoga, pa onda install 7 i ubuntua u dual boot

Kako ide redoslijed?

prvo 7 pa onda ubuntu ili prvo ubuntu pa onda 7? (kako je manje muke?)

16 godina
lzgr kaže...

rastavljanje PC-a, čišćenje i onda backup sveg živoga, pa onda install 7 i ubuntua u dual boot

Kako ide redoslijed?

Ja bi napravio prvo 7 pa onda Ubuntu kroz WUBI. Ne znam da li je to najbolji način, ali mislim da je najjednostavniji.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
lzgr kaže...

Kako ide redoslijed?

Uvijek provo MS Windowsi a zatim Linux. Prije svega moraš odlučiti da li želiš BCD ili Grub. Ako želiš BCD onda ćeš morati ručno dodati Ubuntu.

EDIT: Wubi nemoj ni uzimati u obzir, imati ćeš pun kufer potencijalnih problema. Čisti dual boot ili ništa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 22:33 (mario.L_hr).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama kaj se dela, masaža sa sretnim završetkom normalno kaj drugo se razme.{#} Anči metni onu moju božičnu kapicu, na glavu šteta da propadne puno ručnog rada s Mišem u njezinoj izradi a usput mam ti bude Vrat u boljem stanju.{#}{#}

ručni rad ti nije nekaj :pp 

Moja mater te traži!!!
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
anshika05 kaže...

To zoharbizo priča o momku, ja sam pričao o goroj polovicu, može biti prema želji....

ali u svakom slučaju, ja sam gora polovica. {#}

Moja mater te traži!!!
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Baš ,samo mi nije jasno kako nema ''Repair your computer''?

Krešo91 kaže...

Restartaj PC ,podigni ga s dvd-a ,i idi na Repair. Trebalo bi sve normalno raditi ,ako je disk ispravno snimljen ,bez obzira bio pirat ili original.

• Insert your Windows 7 DVD into your optical drive(DVD drive) and restart the system.
  • Boot using this DVD by pressing any key when windows asks "Press any key to continue..".
  • Select your language in the first screen and click "Next".
  • In this Window, select the option named "Repair your computer".
  • This tool will search for the installation directory for a minute.Once it finished, click "Next" once again.
  • Under Recovery Tool, choose the option named "Startup repair". Now,Windows will try to repair your startup problem and gives a message to restart your system.
  • Restart your system to finish the process.
If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 22:34 (kizo2703).
14 godina
anshika05 kaže...
mario.L_hr kaže...
anshika05 kaže...

Hahhaha zene su uvijek gora polovica.Naravno zezam se.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
lzgr kaže...

Kako ide redoslijed?

Uvijek provo MS Windowsi a zatim Linux. Prije svega moraš odlučiti da li želiš BCD ili Grub. Ako želiš BCD onda ćeš morati ručno dodati Ubuntu.

EDIT: Wubi nemoj ni uzimati u obzir, imati ćeš pun kufer potencijalnih problema. Čisti dual boot ili ništa.

Znam za Wubi da je go*no, probao na svojoj koži.

Koja je razlika izmedju GRUB-a i BCD-a?

Radije bi GRUB ako je lakse.

I kako se stavlja Win7 na prvo boot mjesto?

15 godina
anshika05 kaže...

Ovisi s koje točke gledaš. Kod nas u bircu i nespavalicama si u najgorem slučaju osvježenje...

kizo2703 kaže...

Ma nije problem u tome da nema repaira (ima ga tu je na instalacijskom mediju) već u dosta slučajeva ne riješi problem već javi da nije u mogućnosti popraviti sustav.

14 godina
lzgr kaže...
mario.L_hr kaže...
lzgr kaže...

Kako ide redoslijed?

16 godina
neaktivan

Hoću, majko, hoću
u gradsku čistoću
spavam danju, radim noću
za gradsku čistoću

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
lzgr kaže...
mario.L_hr kaže...
lzgr kaže...

Kako ide redoslijed?

GRUB, a ne MBR

15 godina
lzgr kaže...

Razlika je u tome da jednostavnim updateom GRUB-a pokupiš sve OS-eve koji su instalirani dok kod BCD-a moraš koristiti neki alat /EasyBCD) barem sam ga ja uvijek koristio jer neznam jednostavniji način. Definitivno je lakše s GRUB-om, barem meni. Što se tiče GRUB-a pogledaj malo ovo.

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ma nije problem u tome da nema repaira (ima ga tu je na instalacijskom mediju) već u dosta slučajeva ne riješi problem već javi da nije u mogućnosti popraviti sustav.

A ne znam ,on piše da nema opciju. A inače ,pun ku{#}ac puta mi se dosad dogodil ''BOOTMGR IS MISSING'' i svaki put je to sistem ''skoro'' sam rješil ,bez ikakvih problema.

Ali ,naravno ,ako nije samo boot manager ,bolje je napravit reinstall odmah nego se mučit.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice