di ste ljudiii, ubi me ovaj roko
jesi ti djed božićnjak?
jesi ti djed božićnjak?
ja bi kapicu
Pa di si ti nis te dugo videl u Nehrkalicama.
ja bi kapicu
Ja ju rišem upravo ali imam problema kud smjestit Coflek na Kapi jel.
evo za tebe...malo na drukciji nacin ;)
ovo je kao razgolićeni avatar :DDDD kul je*ate led.
falling madonna with big boobies
Na Novoj ima Animal
Evo ti ovaj nerazgoličeni s Coflekom, da ti ne bude zima recimo da je dovršen iako bi se moglo još čeprkat ali mi se neda više za sad tu crtuckat.
Jel Fly položio?
U petak polažem
OPEN!
Dobra večer!
Vecer :D
HELP!
Narode imam fuckin' glupi nepodnošljivi problem.
Naime disk od 500 GB mi nije htio windows pokazat u My PC pa sam preko hirensa u partition wizard to sredio. I kad sam rebootao komp on mi pokazuje:
BOOTMRG is missing
Press Ctrl+Alt+Del to restart your system
Znam u čemu je problem ali kako ga riješit.
OS je Win7 Pro 64-bit "you know what" verzija.
Ubaci inst DVD i pokreni repair.
Win7 Pro nema tu funkciju
HELP!
Naime disk od 500 GB mi nije htio windows pokazat u My PC pa sam preko hirensa u partition wizard to sredio. I kad sam rebootao komp on mi pokazuje:
BOOTMRG is missing
Pogledaj da nisi promjenio redoslijed bootanja diskova u BIOS-u.
EDIT: Večer svima (baš am stari nekulturni konj).
strgana sam :(
HELP!
BOOTMRG is missing
Ima opciju repaira,imam ga ja i znam da ima.
Kuhana rakija ili vino u manjim količinama oporavlja dušu i tijelo.
Nope, sve normalno.
Čak sam probao ručno bootat sa primarnog diska. Ono F12 za boot menu, pa odabrao WD-ov HDD. I opet neće
Mislio sam da je MBR pa sam to uspio preko Hirensovih alata popravit ali nije MBR nego BOOTMGR.
Nope, sve normalno.
Čak sam probao ručno bootat sa primarnog diska. Ono F12 za boot menu, pa odabrao WD-ov HDD. I opet neće
Mislio sam da je MBR pa sam to uspio preko Hirensovih alata popravit ali nije MBR nego BOOTMGR.
LINK.
HELP!
BOOTMRG is missing
Ima opciju repaira,imam ga ja i znam da ima.
OK ti imaš, ali ja nemam. To je riješeno.
Neću sad raspravljat o tome jeli imam ili nemam. Svejedno neće radit ta opcija jer sam već isprobavao kod sebe kad mi je to jednom davno bilo.
Nakon cega ti se to pojavilo?
Neću sad raspravljat o tome jeli imam ili nemam. Svejedno neće radit ta opcija jer sam već isprobavao kod sebe kad mi je to jednom davno bilo.
http://neosmart.net/blog/2009/windows-7-system-repair-discs/
Download this s*it
Mislim da svaki Win od Viste ima repair kad stisces F8 pri bootu, ali ako nemas nije bitno.
Meni se jednom dogodilo, pa sam u Hirens Boot CDu našao opciju Boot BOOTMGR is missing, ali ne znam koja je verzija CDa bila, valjda ima još uvijek.
LINK.
Mislim da mu to baš i neće puno pomoći, isprobavao sam neki dan. Njegov problem je drukčije naravi zbog "specifičnosti" OS-a. Znaš što hoću reći. Reinstall mu je najsigurnija opcija (cca 1 sat posla).
Prvo mi normalno radilo sve prije jedno pola sata. I sad htio instalirat neku igru a nisam si sredio da mi normalno učita download hdd tj. ovaj od 500 GB. Sjetim se ja Hirensa i na njemu ima Partition wizard home edition. Ubacim Hirens, učitam Mini XP, pokrenem taj Partition wizard i sredim sve, i valjda sam pogriješio sa "Drive letter" oznakama pa je valjda on pomutio koji je koji a ja nisam ni gledao. Rebootam komp, kad ono to. Prvo sam mislio da je u BIOS-u on poremetio red učitavanja, ali nije...sve je isto. Onda ja ručno učitam sa pravog HDD-a i eto stalno jedno te isto ponavlja da nema BOOTMGR. Sad ću pogledat onaj link koji si dao
LINK.
Mislim da mu to baš i neće puno pomoći, isprobavao sam neki dan. Njegov problem je drukčije naravi zbog "specifičnosti" OS-a. Znaš što hoću reći. Reinstall mu je najsigurnija opcija (cca 1 sat posla).
Rekao sam mu i ja.Spremi dokumente na D disk ili na externi,srusi OS i napravi slow format i onda dvije particije ukoliko ih sada nema i to je to.
Kuhana rakija ili vino u manjim količinama oporavlja dušu i tijelo.
vrat mi je ukočen...nema tu rakija šta previše pomoći
Prvo mi normalno radilo sve prije jedno pola sata. I sad htio instalirat neku igru a nisam si sredio da mi normalno učita download hdd tj. ovaj od 500 GB. Sjetim se ja Hirensa i na njemu ima Partition wizard home edition. Ubacim Hirens, učitam Mini XP, pokrenem taj Partition wizard i sredim sve, i valjda sam pogriješio sa "Drive letter" oznakama pa je valjda on pomutio koji je koji a ja nisam ni gledao. Rebootam komp, kad ono to. Prvo sam mislio da je u BIOS-u on poremetio red učitavanja, ali nije...sve je isto. Onda ja ručno učitam sa pravog HDD-a i eto stalno jedno te isto ponavlja da nema BOOTMGR. Sad ću pogledat onaj link koji si dao