Voltaža :)
ne mučkaj kolu!
ne mučkaj kolu!
ne mučkaj kolu!
večer...
i još nešto: NAPON, zapamtite, NAPON
pa koju god temu otvorio na forumu samo iz postova iskače neka hebena voltaža :/
Tko te ljuti, voltaže mu njegove?
Tko te ljuti, voltaže mu njegove?
ma neko mi mućko kolu i sad k*rcu ne valja...
To je sigurno ova krtica od lzgr-a.
To je sigurno ova krtica od lzgr-a.
Oj, ne vrijeđaj mi Krteka
On je legendaran lik iz crtića!
Šta ti ne prevodiš ROM-e (žedne preko vode).
Šta ti ne prevodiš ROM-e (žedne preko vode).
Što se mene tiče, to je pauzirano (ostala ekipa radi prijevod), ja sam sad zaokupljen web stranicom :)
Upravo uploadam novu temu :)
Ćao komadi. Šta ima?
Sutra u školi bit od 12.15 do cca. 20.00.
Wtf pa ovo je zabranjeno?
Što je zabranjeno?
??
Što je zabranjeno?
Reklamiranje - Reklamiranje usluga, web-stranica, prodaje ovoga i onoga je strogo zabranjeno. Forumaši koji to budu radili bit će ekspresno izbačeni s foruma, a reklame obrisane. Stavljanje linkova na druge forume, webove i ostali internetski sadržaj je uvjetno dozvoljeno. Moderatori imaju diskrecijsko pravo brisati takve linkove, čitave postove i davati opomene ukoliko ocjene da je sadržaj off-topic, reklamerski ili na drugi način neprimjeren ovom forumu.
Što je zabranjeno?
Reklamiranje - Reklamiranje usluga, web-stranica, prodaje ovoga i onoga je strogo zabranjeno. Forumaši koji to budu radili bit će ekspresno izbačeni s foruma, a reklame obrisane. Stavljanje linkova na druge forume, webove i ostali internetski sadržaj je uvjetno dozvoljeno. Moderatori imaju diskrecijsko pravo brisati takve linkove, čitave postove i davati opomene ukoliko ocjene da je sadržaj off-topic, reklamerski ili na drugi način neprimjeren ovom forumu.
Pogledaj okolo po ovom forumu molim te... Banali bi cijeli forum.
Opustite se, jel ima neko adapter onda?
Mozda netko zna za neki proxy? Treba mi hitno....
Tako je!
Prave se grbavi gazda, ja bi već karton dobio + ima još bisera.
Prave se grbavi gazda, ja bi već karton dobio + ima još bisera.
Tema obrisana. Zlocinac korisnik kaznjen
Ljudi može uslugica?
Treba mi lajk stranice i mog videa:
Video se zove "haha", sadži pjesmu od Postolar Tripera, post je objavio Petar Putinja.
https://www.facebook.com/iPazin
Ako budem imao najviše lajkova dobivam dvije karte za koncert.
Hvala
S obzirom da se radi o interesu šire mase i da na projektu sudjeluje popriličan broj forumaša, a da ne govorim da se kao jedan od kontakata spominje BOL forum, ja ne vidim razloga zašto bi ovo bilo reklamiranje. EOD.
Di ste
Kako vecer?
Ja si stavio neki zimsko blagdanski wallpaper....bas sam u tom fazonu
Ozbiljno? Sad probam
PS: Jos ludje: mozes sam sebi i odgovorit na poruku koju si poslao sam sebi