- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer ljudi!
E baš mi ti trebaš :)
Ima li način da se sazna PUK bez zvanja SZK?
Android ima na mobu :)
Pretplata ili prepaid?
Jedino ako si možda regan na Moj-T portalu sa tim brojem.
Ako ne, onda zvanjem SZK.
Međutim, za pretplatnike, jedino odlazak u T-centar
Ili daj meni broj pa ti ja sutra pogledam :D
Pretplata ili prepaid?
Jedino ako si možda regan na Moj-T portalu sa tim brojem.
Ako ne, onda zvanjem SZK.
Međutim, za pretplatnike, jedino odlazak u T-centar
Ili daj meni broj pa ti ja sutra pogledam :D
Damn it,nemam vremena za odlazak u tcentar, tim vise sto je vlasnik moja mama a ne ja :D
Poslat cu ti broj u pp, puno hvala ako mozes sredit, ovo mi je (mojoj mami) stvarno problem :/
Pretplata je btw

Znali neko neke njemacke sitove za kupovinu racunala (apple)? Da li se moze izvrsit povrat poreza na njemackoj granici (nesto su u EU opet uveli nekakvi granica)? Jel nek skoro kaj krivotvorio
Znali neko neke njemacke sitove za kupovinu racunala (apple)? Da li se moze izvrsit povrat poreza na njemackoj granici (nesto su u EU opet uveli nekakvi granica)? Jel nek skoro kaj krivotvorio
Zahebai zahebai
Sretan novi dan!
dobra vecer ljudi...instalirao underground 2, nemogu ni sam vjerovati...
ni nebi da nisam vidio curu kako igra neku igricu na miniclip.com koja me podsjetila na UG, pa sam vidio kako uziva voziti i kako joj dobro ide, iako sam ja joj rokao nitro, pa sam joj obecao donijeti UG2 :) pa sam se usput malo i sam prisjetio...dosta je zabavan, bolji od the run-a, smece schrotovsko...
dobra vecer ljudi...instalirao underground 2, nemogu ni sam vjerovati...
ni nebi da nisam vidio curu kako igra neku igricu na miniclip.com koja me podsjetila na UG, pa sam vidio kako uziva voziti i kako joj dobro ide, iako sam ja joj rokao nitro, pa sam joj obecao donijeti UG2 :) pa sam se usput malo i sam prisjetio...dosta je zabavan, bolji od the run-a, smece schrotovsko...
Odličnan je.. Mene bar jednom godišnje uhvati nostalgija pa ga moram prijeći, ajme koji su to bili dani...
Dobra večer.
veče :)
E sutra pisemo zadacnicu ja sam iz njih 6 kolko ih je bilo do sada dobio 1 pa ajde dajte pomozite da dobim bar 2 xD moguce teme su polozaj zena u kini(vezanje stopala) i ja koa zlostavljac (kao u slucaju ritz opisujes kao da si ga ti pretukao R.I.P.)
Oprostite ako ima tipfelera dobio sam novu tipkovnicu pa se jos anvikavam xD
E sutra pisemo zadacnicu ja sam iz njih 6 kolko ih je bilo do sada dobio 1 pa ajde dajte pomozite da dobim bar 2 xD moguce teme su polozaj zena u kini(vezanje stopala) i ja koa zlostavljac (kao u slucaju ritz opisujes kao da si ga ti pretukao R.I.P.)
Oprostite ako ima tipfelera dobio sam novu tipkovnicu pa se jos anvikavam xD
Uzeo drugu temu i napisao u zadaćnicu:
Daj mi ocjenu odličan (5) ili ide prijava na sud i ministarstvo obrazovanja da jedan od kriterija po ocjenjivanju učeničkog uspjeha je detaljno opisivanje i veličanje mentalne poremećenosti i nastranosti uma pri upotrebi nepotrebne sile, nasilja i sadističkog mučenja
Na tvom mjestu nebih zalazio u ovu drugu, iskreno, ne doimaš mi se nekim tko to može dobro napisati, ili se jednostavno ne trudiš dovoljno.
Raspiši se na ovom prvom, žene u kini, njihov položaj tamo, očekivanja od njih, problemi s kojima se susreću zbog toga što su žene, muke zbog lijepote, razlog zbog kojeg mogu/ žele biti lijepe... Trebalo bi ti biti lako spojiti ovo u jedan tekst koji liči na nešto, ima i glavu i rep... Nemora biti remek djelo, ali asa vjerojatno nečeš dobiti.
Kako da odblokiram hotmail account?Neznam zašto su ga blokirali uopće,upišem svoj broj moba da mi pošalju kod,ali još ništa nisam dobio...
Ma sastavci su mi dobri ali uvijek mi sere zbog rukopisa -.- makar ga cijeli razred normalno cita ali kad ih prozove kod sebe da ih pita ejl mogu procitat se ulizuju i kazu ne -.- i kasniej priznaju da su mogli procitat
Realno gledano, dobili ste dosta zanimljive teme.
Ne mislim neke dobre, ali relativno zanimljive.
Što se tiče prve, tu znaš kako pišeš, kulturna baština, izoliranost od drugog svijeta, i sl. Nema filozofije velike, čiste činjenice navodiš.
Druga tema je malo zeznuta, ali možeš primjerice pisati kao da te društvo "natjeralo" da si se poslije pokajao i sl.
Reci koja te više zanima, pa ti damo kratke smjernice.
Realno, da ja pišem, uzeo bi drugu temu. Razlog? Pa vrlo jednostavno, tema je "daleka siva zona" i možeš dosta mašte upotrijebiti. Tema je samo po sebi surova, pa će tako rečenice koje pišeš, neovisno koliko dobro bile konstruirane, imati dozu dramatičnosti zbog same prirode teme. Nemoj samo pisati: "Ja udraio njega šakom, pa nogom, svi se smiju..." i sl.
Meni je isto draza ova druga a ova je prva zapravo opcenito o polazaju zena u drustvu.a ova ti je dobra drustvo me natjeralo iako to nsiam htio uciniti morao sam nije bilo druge drzali su me u saci.
Prodajem HTC Desire sa garancijom, bez ogrebotine. Cijena 1599kn
Vecer narode, ode spavat, u 6 UP! :D
I "nabavlja" se ac: revelations od cika SKIDE :D
Kako da odblokiram hotmail account?Neznam zašto su ga blokirali uopće,upišem svoj broj moba da mi pošalju kod,ali još ništa nisam dobio...
hotmail?
Kad će snijeg??
Dajte meni jos malo oko zadacnice pomozite :D
Znaš i sam da je problem u rukopisu... Skoncentriraj se!
Ok jel hoćeš drugu temu ili?
Bum ti ubacio par savjeta :-D
nmg kad moram napisat 3 strane u 45 min.
Ok jel hoćeš drugu temu ili?
Bum ti ubacio par savjeta :-D
Evo jos jedna tema "napokon sam zaplakao" radi se kao da u narodu muskarci nebi smijeli pokazivati ojecaje ako ste geldali film breza onda je to to kad je tom marku umrlo dijete ovaj nista i zovu ga da mu umire zena on ureduje barjak za svadbu i onda se na svadbi nade s drugom djevojkom pa na kraju stane kraj breze i zaplace a breza zato sto je ta djevojka bila jako mrsava eto to ej kratki sazetak filma
Ne radi za hr, meni je cura u Italiji sredila.
Pa po meni, druga tema je najbolja. Da ja sad pišem kod svoje profe, vjerovatno bi ovako radio (mi smo imali zadačnicu podjeljenu u tri djela: uvod, glavni dio, zaključak)
Uvod: Ulazim u sudnicu, desetci nepoznatih ljudi drže oči uprte u mene, svi me osuđuju, svima u očima vidim gađenje. Dobro skoro svima, otac i uplakana majka, i dalje gledaju svog sina, onog kojeg su odgojili da bude dobar, da uspije u životu...A što sam ja to uspio, osim što sam upropastio život jednim roditeljima, osim što sam uspio svima dokazati da sam pravi gad, osim što sam sebi dokazao da sam pravi gad.
Glavni dio: Ipak, nisam ja zapravo takav. Nekad sam bio samo običan dječak, željan igre i pažnje. Međutim, uvijek sam bio u sjeni svog najboljeg prijatelja. Ali te večeri, te večeri za koju nisam ni slutio da će mi obilježiti život, htio sam malo više te "pozornosti" na sebi. Htio sam da ne budem samo "klinac iza njegovih leđa".......sad ubaci neku poštenu priču, po mogučnosti kako si to radio zbog neke cure, kako si prije samog čina nešto pio, i sl.
Zaključak: ...odredi nešto sam, ja bi stavio nešto tipa:.... I evo, taj dečko, koji nije htjeo ništa, ništa osim malo pažnje na "sebi", sad stoji tu, dok 96 od 100 očiju ga osuđuje, čeka presudu, koja će vjerovatno shrvati oca i majku iza mojih leđa, koju će osuditi tisuće ljudi izvan ove sudnice. Ti ljudi su upravu, nijedna kazna, koju "gospodin sa čekićem" pročita, neće biti dovoljna. Da me osudi na doživotnu robiju, ne bih se bunio. Jer ako moji roditelji podržavaju monstruma, mogu samo zamisliti kakvu sam bol ja nanjeo njegovim....
Neda mi se pisati još i taj srednji, snađi se sam