Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.802.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Jakovp kaže...
kalko1212 kaže...

Jeste čuli za lika kikec molim vas sve, ako ne želite da vam digne živce stavite ignoriraj autora. Tipa poznajem osobno i znam da je provokator i najveći trol koji postoji.

Molim, ima jednu poruku, koji ti je vrag, ako ti je prijatelj ne zanima nas, nismo djeca od 8 godina, odrasti.

i to kakvu {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
kalko1212 kaže...

Jeste čuli za lika kikec molim vas sve, ako ne želite da vam digne živce stavite ignoriraj autora. Tipa poznajem osobno i znam da je provokator i najveći trol koji postoji.

Molim, ima jednu poruku, koji ti je vrag, ako ti je prijatelj ne zanima nas, nismo djeca od 8 godina, odrasti.

E pa JAkovp znam da lik ima samo jednu poruku ali ponaša se kao da ima 4g. Samo vas upozoravam jer ne želite znati koliko taj lik može dići živce.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Jakovp kaže...
kalko1212 kaže...

i to kakvu {#}

Ma nemoj se ti bojat za nas.Ako je neki troll moderatori će to riješit i mirna bosna.

BTW:DOBRA VEČER

Dino
13 godina
neaktivan
Dinče kaže...
rooswelt1991 kaže...
Jakovp kaže...
kalko1212 kaže...

i to kakvu {#}

Ma nemoj se ti bojat za nas.Ako je neki troll moderatori će to riješit i mirna bosna.

BTW:DOBRA VEČER

Kasnije ćete mi biti zahvalni jer vas sada upozoravam. Neću više o tom liku moderatoru sam ga već prijavio da ne načini štetu.

Kalko1212 ingame
15 godina
odjavljen
kalko1212 kaže...
Jakovp kaže...
kalko1212 kaže...

E pa JAkovp znam da lik ima samo jednu poruku ali ponaša se kao da ima 4g. Samo vas upozoravam jer ne želite znati koliko taj lik može dići živce.

Ti se ponašaš kao da imaš 3, ajde ohladi {#}

13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
kalko1212 kaže...
Jakovp kaže...
kalko1212 kaže.

Ti se ponašaš kao da imaš 3, ajde ohladi {#}

Ne ponašam se tako. Sutra ćeš preko dana saznati što je definicija trola i što znači idiot kolko će ti lik dići živce.

No da ne pričamo o tome da pitam di je nestala Gigagril?

Kalko1212 ingame
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Farjer se rega na forum, predloži film i ovaj ga prijavi {#}

DAMN izgleda da xxx-men pomalo gubi titulu trollbustera, ovaj je napredan :-D

btw, pogledajte ovog kralja

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Vecer,rjesava se ovisnosti.FB odlazi na brisanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:39 (zoharbizo).
16 godina
neaktivan

Dobro veče...

14 godina
neaktivan

Laku noć,vratim se ja oko 2,možda nemam pojma,jbg moram nasamarit nekako starce a i brat mi se doselio,fino spava iznad mene pa ću ja tako za 3 sata fino nabit slušalice i bit budan do jutra.Živili i dobro se napijte!:D

Dino
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Vecer,rjesava se ovisnosti.FB odlazi na brisanje.

Jaoooo brišeš FB?

17 godina
neaktivan

Večer trolovi, jeste svi preživjeli ponedjeljak?

Ja sad tek došao s posla.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina

Laku noc ljudi, sutra ujutro skola.{#} Nemam nista protiv skole u ujutro, jedino mi se mrsko budit tako rano. {#}

They see me trollin They hatin :)
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Jedva...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
FlyBoy kaže...

Jedva...

jel bilo kolokvija?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

sve sto ti je tmobile, to ti nije flat internet (je do neke granice, onda ide na 64kbps)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Ovo za 50% popusta?

Je, za sve od 18-28 fodina.

Ugovorna obveza nije uvjet.

Kao što lega iznad veli, nakon 512mb pada brzina na 64kbps. očaj.

I sam sam na toj tarifi.

Inače imaj na umu da je CSF 0,25kn po pozivu (uspostava) i da je obračunska jedinica 60s, tako da to nije baš 150min, neg trajanje poziva zaokružuj na jednu više.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 0:10 (FlyBoy).
13 godina
odjavljen
16 godina
neaktivan

Svaki dan

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
15 godina

dobra vecer, evo krigla cedevite i 3x

17 godina

Bok svim nehrkalicama kome je dosadno, nek si pogleda ove lude Indijce i njihov Talent Show e sad jesu li ovi razbijači prošli dalje ili ne pitaj boga.{#}{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina

{#}

14 godina
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama kome je dosadno, nek si pogleda ove lude Indijce i njihov Talent Show e sad jesu li ovi razbijači prošli dalje ili ne pitaj boga.{#}{#}{#}

Gledao 10x minimalno.

I uvijek zaključim, jao Indiji ako su prošli dalje. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Znali neko neke njemacke sitove za kupovinu racunala (apple)? Da li se moze izvrsit povrat poreza na njemackoj granici (nesto su u EU opet uveli nekakvi granica)? Jel nek skoro kaj krivotvorio{#}

16 godina
neaktivan

Buhahahahahhaha

svi u krpama??

17 godina
neaktivan

Noć ekipa (iako nitko nije budan)  {#}

14 godina

Večer {#}

They see me trollin They hatin :)
14 godina
protjeran
Dobra večer!
17 godina
neaktivan

Večer ljudi!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice