Gadno, već mi se lagano vrti od svih ovih silnih protokola.. Sunce im, pa tko ih sve izmisli.. ljudi ih izmišljali godinama, a ja ih moram za par dana naučit. hehe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, ja vas pozdravljam i polako se pripremam da idem doma. Ona tema Humor je mrak. Do sad sam visio na njoj. Cujemo se uskoro...
U kasne sate se gleda TV
Upozorenje: U ovoj temi postanje je dozvoljeno od 22:00h do 06:00h!
Jal ovo znak da večeras svi spavaju??? Sunce vam vaše, kao neke nespavalice!! Pih!!!
Eto ja budan i ovaj put nisam prvi postao
Ma nije, malo veza mi kašljuca. Danas pola Rijeke (možda čak i više) nije imalo MaxADSL i nisu mogli zvati s telefona. To trajalo preko 12 sati. Napokon proradilo i ja mislio da je to zbog stavljanja novih brzina, a ono - šipak.
Kako nije vrijeme? Evo 11 sati noći..
Uf.. ja se vratio sa nogometa i popratnih tekućih sadržaja na bazi hmelja.. Trebao ić van proslavit današnje polaganje ispita al nemam snage..uff...
dobra večer svima...evo i mene prvi put ovdje, vjerojatno bih bio i prije, pogotovo ljeti (ne mogu spavat kad je vruće), al sam mjesec dana od osnutka foruma odustao od uloge aktivnog forumaša...eto, opet sam tu, prije tjedan, dva odgovorio na jednu temu i opet se navuko pa ponovno dangubim na www.bug.hr/forum/
trenutno zujim po internetu, dopisujem se s curom i nabavljam film jednom liku iz razreda kojeg bas ne volim, al ajd, ipak smo isti razred heh
da, i sam čekam da se pojavi stara i kaže:
sad ti se ne spava, tu gubiš vrijeme za kompjuterom, a da ti kažem da učiš, spavalo bi ti se za dvje minute...
Jal ovo znak da večeras svi spavaju??? Sunce vam vaše, kao neke nespavalice!! Pih!!!
Eto ja budan i ovaj put nisam prvi postao
Kako nije vrijeme? Evo 11 sati noći..
Uf.. ja se vratio sa nogometa i popratnih tekućih sadržaja na bazi hmelja.. Trebao ić van proslavit današnje polaganje ispita al nemam snage..uff...
dobra večer svima...evo i mene prvi put ovdje, vjerojatno bih bio i prije, pogotovo ljeti (ne mogu spavat kad je vruće), al sam mjesec dana od osnutka foruma odustao od uloge aktivnog forumaša...eto, opet sam tu, prije tjedan, dva odgovorio na jednu temu i opet se navuko pa ponovno dangubim na www.bug.hr/forum/
trenutno zujim po internetu, dopisujem se s curom i nabavljam film jednom liku iz razreda kojeg bas ne volim, al ajd, ipak smo isti razred heh
da, i sam čekam da se pojavi stara i kaže:
sad ti se ne spava, tu gubiš vrijeme za kompjuterom, a da ti kažem da učiš, spavalo bi ti se za dvje minute...
E ja večeras idem malo ranije spavat... dan je bio naporan pa se moram odmorit...
@LUXX
Joj otkad si promijenio avatar ne mogu skužit da si ti postao.. Uvijek sam te raspoznavao po avataru..
@puma1400
Ma vidio sam sinoć... 2 sata - nema nikoga.. pustinja... CCC Takvo ponašanje se jednostavno ne može trpiti.. haha :)
E ja večeras idem malo ranije spavat... dan je bio naporan pa se moram odmorit...
@LUXX
Joj otkad si promijenio avatar ne mogu skužit da si ti postao.. Uvijek sam te raspoznavao po avataru..
@puma1400
Ma vidio sam sinoć... 2 sata - nema nikoga.. pustinja... CCC Takvo ponašanje se jednostavno ne može trpiti.. haha :)
@LUXX
Eto mene nazad.
Malo sam igro FEAR.
Ma bio mi dosadan moj avatar pa eto malo promjene

A tako sam i ja.. iz dosade maknuo onaj home-made "coder_ski" avatar i nabacio si ovu curicu s mobitelčićem na zanimljivom mjestu da me razveseli svaki puta kad se prijavim na forum...
eto opet stari avatar.
Zadovoljni ?
Da prezadovoljni, molim da pogledate novu temu
usisavać umjesto hladnjaka tako nešto hahaha
A tako sam i ja.. iz dosade maknuo onaj home-made "coder_ski" avatar i nabacio si ovu curicu s mobitelčićem na zanimljivom mjestu da me razveseli svaki puta kad se prijavim na forum...

eto opet stari avatar.
Zadovoljni ?
Evo vam pa slušajte
ja isprobavam sapphire x1650 pro ...
kako napišeš ime linka
kako napišeš ime linka
ja isprobavam sapphire x1650 pro ...

žuta majca ti se sviđa garant?