Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.780.891
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Gadno, već mi se lagano vrti od svih ovih silnih protokola.. Sunce im, pa tko ih sve izmisli.. ljudi ih izmišljali godinama, a ja ih moram za par dana naučit. hehe

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi, ja vas pozdravljam i polako se pripremam da idem doma. Ona tema Humor je mrak. Do sad sam visio na njoj. Cujemo se uskoro...

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
17 godina
protjeran
Za nespavalice

U kasne sate se gleda TV

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Upozorenje: U ovoj temi postanje je dozvoljeno od 22:00h do 06:00h!

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jal ovo znak da večeras svi spavaju??? Sunce vam vaše, kao neke nespavalice!! Pih!!!

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eto ja budan i ovaj put nisam prvi postao Cool

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Patriot 2x2GB DDR2 800mhz 4-4-4-12, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
ma ne brini... tu smo, ali još nije vrijeme za ovu temu
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma nije, malo veza mi kašljuca. Danas pola Rijeke (možda čak i više) nije imalo MaxADSL i nisu mogli zvati s telefona. To trajalo preko 12 sati. Napokon proradilo i ja mislio da je to zbog stavljanja novih brzina, a ono - šipak.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kako nije vrijeme? Evo 11 sati noći..

Uf.. ja se vratio sa nogometa i popratnih tekućih sadržaja na bazi hmelja.. Trebao ić van proslavit današnje polaganje ispita al nemam snage..uff...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer svima...evo i mene prvi put ovdje, vjerojatno bih bio i prije, pogotovo ljeti (ne mogu spavat kad je vruće), al sam mjesec dana od osnutka foruma odustao od uloge aktivnog forumaša...eto, opet sam tu, prije tjedan, dva odgovorio na jednu temu i opet se navuko  Namigiva pa ponovno dangubim na www.bug.hr/forum/

trenutno zujim po internetu, dopisujem se s curom i nabavljam film jednom liku iz razreda kojeg bas ne volim, al ajd, ipak smo isti razred   heh

da, i sam čekam da se pojavi stara i kaže:

sad ti se ne spava, tu gubiš vrijeme za kompjuterom, a da ti kažem da učiš, spavalo bi ti se za dvje minute...

potpisujem se
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Jal ovo znak da večeras svi spavaju??? Sunce vam vaše, kao neke nespavalice!! Pih!!!

eee.. večeras ja ne spavam..
mislin, neću ostati do jutra, ali nemam mnogon   za učiti, a škola popodnee... :)
LUXX kaže...

Eto ja budan i ovaj put nisam prvi postao Cool

A NAPOKON DA SI I TI OVDJE!! OTKAD NE VIDJEh, pardon, čuh, pardon, pročitah.. x)
jurluk kaže...
ma ne brini... tu smo, ali još nije vrijeme za ovu temu
 +1
coder_ kaže...

Kako nije vrijeme? Evo 11 sati noći..

Uf.. ja se vratio sa nogometa i popratnih tekućih sadržaja na bazi hmelja.. Trebao ić van proslavit današnje polaganje ispita al nemam snage..uff...

prave nespavalice su tu oko 2,3,4 ujutro a ne 11 navečer...xD
h51ph kaže...

dobra večer svima...evo i mene prvi put ovdje, vjerojatno bih bio i prije, pogotovo ljeti (ne mogu spavat kad je vruće), al sam mjesec dana od osnutka foruma odustao od uloge aktivnog forumaša...eto, opet sam tu, prije tjedan, dva odgovorio na jednu temu i opet se navuko  Namigiva pa ponovno dangubim na www.bug.hr/forum/

trenutno zujim po internetu, dopisujem se s curom i nabavljam film jednom liku iz razreda kojeg bas ne volim, al ajd, ipak smo isti razred   heh

da, i sam čekam da se pojavi stara i kaže:

sad ti se ne spava, tu gubiš vrijeme za kompjuterom, a da ti kažem da učiš, spavalo bi ti se za dvje minute...

WELCOME!
WILLKOMMEN!
BIENVENUTI!
DOBRODOSAO!

u ovaj topic...

hehee..
ma, uvijek treba pomoć čovjeku u nevolji (btw. stavi virus na taj cede.. dao bi ti jedan svoj "produkt" (nije virs, više nešto kao bug ili nekakvo smetaloo..) od  dvije i pol minute  u c++ u, ali se bojim luxxa...... :)
Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan

E ja večeras idem malo ranije spavat... dan je bio naporan pa se moram odmorit...

@LUXX

Joj otkad si promijenio avatar ne mogu skužit da si ti postao.. Uvijek sam te raspoznavao po avataru..

@puma1400

Ma vidio sam sinoć... 2 sata - nema nikoga.. pustinja... CCC Takvo ponašanje se jednostavno ne može trpiti.. haha :)

16 godina
coder_ kaže...

E ja večeras idem malo ranije spavat... dan je bio naporan pa se moram odmorit...

@LUXX

Joj otkad si promijenio avatar ne mogu skužit da si ti postao.. Uvijek sam te raspoznavao po avataru..

@puma1400

Ma vidio sam sinoć... 2 sata - nema nikoga.. pustinja... CCC Takvo ponašanje se jednostavno ne može trpiti.. haha :)

A jbg ja gleda seriju i sad sam završia prvu sezonu
sad se prebacujem na 2 a sutra bi moga po uobičajenom
moran se dignit u 5.40 j... faks
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
...

@LUXX

također. onaj avatar je bio prepoznatljiv. luxx vrati ga!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eto mene nazad.

Malo sam igro FEAR.

Ma bio mi dosadan moj avatar pa eto malo promjene

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Patriot 2x2GB DDR2 800mhz 4-4-4-12, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

hehee..
ma, uvijek treba pomoć čovjeku u nevolji (btw. stavi virus na taj cede.. dao bi ti jedan svoj "produkt" (nije virs, više nešto kao bug ili nekakvo smetaloo..) od  dvije i pol minute  u c++ u, ali se bojim luxxa...... :)
  ma znam, radio sam ja takvih smetala u batchu, C-u i C++ u na milijun, al je stvar da će me onda po cijele dane žicat da mu dođem komp sredit, i ovak me žica da mu dođem sredit jel mu se torrenti sporo skidaju (lol)
a i mislim da film nije za njega, jer je reko da mu hitno treba..vjerojatno oće impresionirat neku curu Belji se 
i da, hvala na dobrodošlici Osmijeh 
potpisujem se
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A tako sam i ja.. iz dosade maknuo onaj home-made "coder_ski" avatar i nabacio si ovu curicu s mobitelčićem na zanimljivom mjestu da me razveseli svaki puta kad se prijavim na forum...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

eto opet stari avatar.

Zadovoljni ?

16 godina
Za nespavalice

Da prezadovoljni, molim da pogledate novu temu

usisavać umjesto hladnjaka tako nešto hahaha

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

A tako sam i ja.. iz dosade maknuo onaj home-made "coder_ski" avatar i nabacio si ovu curicu s mobitelčićem na zanimljivom mjestu da me razveseli svaki puta kad se prijavim na forum...

Sigurno nju uveseljava što mobitel joj ima vibruSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Usisavač umjesto hladnjaka??? WTF?? Di to nađe?
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

eto opet stari avatar.

Zadovoljni ?

Ma to je više stvar navike, navikli bi mi se i na ovaj novi
Makić kaže...

Stavi ovdje link da vidimo tog lapana
16 godina
Za nespavalice
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
  Stavi ovdje link da vidimo tog lapana

EDIT: a sad, dok ja nekad otvorim tu stranicu, pa kopiram adresu, pa pasteam vamo, a torrent vuče vezu, već stigo drugi link 
potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 0:06 (h51ph).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja isprobavam sapphire x1650 pro ...Cool

nikad nije kasno za napravit sranje
16 godina
Za nespavalice

kako napišeš ime linka

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

kako napišeš ime linka

ti to meni?
pa sam napišeš bilo koji tekst, odabereš tekst koji oćeš pretvorit u link, klikneš na onu ikonicu lanca i tam pasteaš adresu 
potpisujem se
17 godina
neaktivan
blue_jay kaže...

Koji avatar!!!!! Ostadoh zapanjen divotom!!! Belji se
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Smijeh žuta majca ti se sviđa garant?

nikad nije kasno za napravit sranje
16 godina
coder_ kaže...
blue_jay kaže...

Koji avatar!!!!! Ostadoh zapanjen divotom!!! Belji se
 Pazi da te ne istuće, to je forumašica
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice