mint
Stručnjaci kolko vrijedi nov sa kompletnom opremom?
BUMP
koji je to točno?
mint
Stručnjaci kolko vrijedi nov sa kompletnom opremom?
BUMP
koji je to točno?
Može li se napraviti preusmjeravanje e-pošte s maila.com na drugu email (gmail.com) adresu? Treba mi to jer se mail.com ne moze otvoriti preko mobitela, a gmail moze...
Noć svima!
Vidim ima vas Maria više a ja se baš potukao sa jednim Mariom prekjuče!
koji je to točno?
Mobitel, pocket pc!
Noć svima!
Tucarosu.Koje si godiste?
Mobitel, pocket pc!
nisam očekivao ovako glup odgovor od tebe...
Noć svima!
Tucarosu.Koje si godiste?
88'
Dobro sam ga zahvatio par puta hehe
Mobitel, pocket pc!
nisam očekivao ovako glup odgovor od tebe...
Sorry nisam dobro pročitao: PC MDA Compact III.
Lol,pa se mlatis okolo?Nisam te smatrao tako neozbiljnim.Jeli zasluzia ili si ti zapocea?
tako je već bolje :)
max 500kn
tako je već bolje :)
max 500kn
Hvala!
sad sam našao vip bon od 100kn u džepu jakne :/
a nemam vip broj
Lol,pa se mlatis okolo?Nisam te smatrao tako neozbiljnim.Jeli zasluzia ili si ti zapocea?
Pa dirao mi je curu, odnosno pisao svakakve poruke i jednom kad ju je sreo u gradu uhvatio ju za dupe bez njene volje. Dočekao ga pred zgradom i zaprijetio mu i govorio da se makne od nje za svoje dobro. Ali pošto je nasrnuo na mene i počeo me naguravati opalio sam ga šakom i nogom par puta i otišao s mjesta... :)) inače tip je 80godište glumi frajera..
sad sam našao vip bon od 100kn u džepu jakne :/
a nemam vip broj
za kolko prodajes
Morao sam :-D
Bilo je jace.od mene
BTW mario,koju mi distru preporucavas? Ubuntu mi je disadan :-D
To je onaj drugi Mario (aka XXX).
Što bi želio raditi s Linux-om?
Svasta :-D
Dijagnostika,svakodnevno koristenje, igranje Minecrafta (ima linux verzija).
Pa dirao mi je curu, odnosno pisao svakakve poruke i jednom kad ju je sreo u gradu uhvatio ju za dupe bez njene volje. Dočekao ga pred zgradom i zaprijetio mu i govorio da se makne od nje za svoje dobro. Ali pošto je nasrnuo na mene i počeo me naguravati opalio sam ga šakom i nogom par puta i otišao s mjesta... :)) inače tip je 80godište glumi frajera..
A onda nisi u krivu.I ja bi ga isamara da je to u pitanju.Znam da nismo u bircu al evo popijte stagod,ja castim.
jeli na kraju minecraft izasao na android=
jeli na kraju minecraft izasao na android=
Da,ima tjedan dana...
@mario.l_hr
Fala, probat cu ih...
za kolko prodajes
neznam ni dal vrijedi još uvijek :/
trebalo bi pisati datum do kad vrijedi...jel e-bon, tj onaj isprintan na papir, kao racun iz ducana izgleda, ili je kartonski bon, kao toncip kartica?
nisam probao pa preporučujem ono što koristim
lzgr-u?! Pa on je sklon eksperimentiranju. Inače i jedan i drugi su dobro ispolirani. Instalacija je malo drukčija od uobičajenog next, next, next principa.
A onda nisi u krivu.I ja bi ga isamara da je to u pitanju.Znam da nismo u bircu al evo popijte stagod,ja castim.
Pa nebih ja prvi započeo nikada ali nikog se ne bojim. Tip je pun sebe visi u teretani 3 puta tjedno a spor je ko baba kakva. Dok on zamahne prođe voz kroz kukuruz :D :D
Nego, Bellatrix, kaj to čitam, si stukao nekog?
da.. jbga ne volim kad netko dira nešto što je moje :)) A i cura je kriva djelom jer mu je ispočetka iz "zajebancije" vratila par poruka pa se dotični naložio.
trebalo bi pisati datum do kad vrijedi...jel e-bon, tj onaj isprintan na papir, kao racun iz ducana izgleda, ili je kartonski bon, kao toncip kartica?
e-bon je, al skoro se više ni ne vidi ništa što piše osim na onom dijelu di je kod
U tome je greska bildercadi.Ja npr idem u teretanu i trcim.Tu i tamo radim jaci kardio trening i koji sparing na kickbox nacin.Vecina mojih poznanika iz teretane su trutine jer to ne rade.
da.. jbga ne volim kad netko dira nešto što je moje :)) A i cura je kriva djelom jer mu je ispočetka iz "zajebancije" vratila par poruka pa se dotični naložio.
Da, zauzete cure iznenađujuće puno vole flertati, al' dobro nismo ni mi frajeri bolji, barem ne ja
U tome je greska bildercadi.Ja npr idem u teretanu i trcim.Tu i tamo radim jaci kardio trening i koji sparing na kickbox nacin.Vecina mojih poznanika iz teretane su trutine jer to ne rade.
Ja treniram i trčim doma u posljednjih 2 god. Uopće mi teretana nije tako ni potrebna niti imam vremena za nju. Koje si ti god?