Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.791.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
lzgr kaže...
BTW mario,koju mi distru preporucavas? Ubuntu mi je disadan :-D

mint

Monopol kaže...
Monopol kaže...

Stručnjaci kolko vrijedi nov sa kompletnom opremom?

BUMP

koji je to točno?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Može li se napraviti preusmjeravanje e-pošte s maila.com na drugu email (gmail.com) adresu? Treba mi to jer se mail.com ne moze otvoriti preko mobitela, a gmail moze...

16 godina
neaktivan

Noć svima!

Vidim ima vas Maria više a ja se baš potukao sa jednim Mariom prekjuče! {#}{#}

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Monopol kaže...

koji je to točno?

Mobitel, pocket pc! {#}

14 godina
Bellatrix kaže...

Noć svima!

Tucarosu.Koje si godiste?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
Monopol kaže...

Mobitel, pocket pc! {#}

nisam očekivao ovako glup odgovor od tebe...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Bellatrix kaže...

Noć svima!

Tucarosu.Koje si godiste?

88'

Dobro sam ga zahvatio par puta hehe {#}

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Monopol kaže...

Mobitel, pocket pc! {#}

nisam očekivao ovako glup odgovor od tebe...

Sorry nisam dobro pročitao: PC MDA Compact III.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 23:56 (Monopol).
14 godina

Lol,pa se mlatis okolo?Nisam te smatrao tako neozbiljnim.Jeli zasluzia ili si ti zapocea?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
Monopol kaže...

tako je već bolje :)

max 500kn

14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Monopol kaže...

tako je već bolje :)

max 500kn

Hvala! {#}

16 godina
moderator

sad sam našao vip bon od 100kn u džepu jakne :/

a nemam vip broj

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Lol,pa se mlatis okolo?Nisam te smatrao tako neozbiljnim.Jeli zasluzia ili si ti zapocea?

Pa dirao mi je curu, odnosno pisao svakakve poruke i jednom kad ju je sreo u gradu uhvatio ju za dupe bez njene volje. Dočekao ga pred zgradom i zaprijetio mu i govorio da se makne od nje za svoje dobro. Ali pošto je nasrnuo na mene i počeo me naguravati opalio sam ga šakom  i nogom par puta i otišao s mjesta... :)) inače tip je 80godište glumi frajera..

15 godina
XXX-Man kaže...

sad sam našao vip bon od 100kn u džepu jakne :/

a nemam vip broj

za kolko prodajes

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
lzgr kaže...

Morao sam :-D

Bilo je jace.od mene  

To je onaj drugi Mario (aka XXX).{#}

Što bi želio raditi s Linux-om?

Svasta :-D

Dijagnostika,svakodnevno koristenje, igranje Minecrafta (ima linux verzija).

Mislim, dakle postojim
15 godina
XXX-Man kaže...
lzgr kaže...

mint

Ja bi mu preporučio Arch ili Slackware.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
Bellatrix kaže...
zoharbizo kaže...

Pa dirao mi je curu, odnosno pisao svakakve poruke i jednom kad ju je sreo u gradu uhvatio ju za dupe bez njene volje. Dočekao ga pred zgradom i zaprijetio mu i govorio da se makne od nje za svoje dobro. Ali pošto je nasrnuo na mene i počeo me naguravati opalio sam ga šakom  i nogom par puta i otišao s mjesta... :)) inače tip je 80godište glumi frajera..

A onda nisi u krivu.I ja bi ga isamara da je to u pitanju.Znam da nismo u bircu al evo popijte stagod,ja castim.

16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

za kolko prodajes

neznam ni dal vrijedi još uvijek :/

mario.L_hr kaže...

nisam probao pa preporučujem ono što koristim

14 godina

jeli na kraju minecraft izasao na android=

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
17 godina
neaktivan

komentari?

Nego, Bellatrix, kaj to čitam, si stukao nekog? {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

jeli na kraju minecraft izasao na android=

Da,ima tjedan dana...

@mario.l_hr

Fala, probat cu ih...

Mislim, dakle postojim
15 godina
XXX-Man kaže...
RuskeGTT kaže...

za kolko prodajes

neznam ni dal vrijedi još uvijek :/

trebalo bi pisati datum do kad vrijedi...jel e-bon, tj onaj isprintan na papir, kao racun iz ducana izgleda, ili je kartonski bon, kao toncip kartica?

15 godina
XXX-Man kaže...

nisam probao pa preporučujem ono što koristim

lzgr-u?! Pa on je sklon eksperimentiranju. Inače i jedan i drugi su dobro ispolirani. Instalacija je malo drukčija od uobičajenog next, next, next principa.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

komentari?

Pa sta su trebali? Ako su ga trebali privest ok, mora ici sa njim? Di je znacka?

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

A onda nisi u krivu.I ja bi ga isamara da je to u pitanju.Znam da nismo u bircu al evo popijte stagod,ja castim.

Pa nebih ja prvi započeo nikada ali nikog se ne bojim. Tip je pun sebe visi u teretani 3 puta tjedno a spor je ko baba kakva. Dok on zamahne prođe voz kroz kukuruz :D :D

FlyBoy kaže...

da.. jbga ne volim kad netko dira nešto što je moje :)) A i cura je kriva djelom jer mu je ispočetka iz "zajebancije" vratila par poruka pa se dotični naložio.

16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

trebalo bi pisati datum do kad vrijedi...jel e-bon, tj onaj isprintan na papir, kao racun iz ducana izgleda, ili je kartonski bon, kao toncip kartica?

e-bon je, al skoro se više ni ne vidi ništa što piše osim na onom dijelu di je kod

14 godina

U tome je greska bildercadi.Ja npr idem u teretanu i trcim.Tu i tamo radim jaci kardio trening i koji sparing na kickbox nacin.Vecina mojih poznanika iz teretane su trutine jer to ne rade.

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
XXX-Man kaže...
lzgr kaže...

mint

A Gentoo?  {#}

I can guarantee the closest shave you'll ever know.
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

da.. jbga ne volim kad netko dira nešto što je moje :)) A i cura je kriva djelom jer mu je ispočetka iz "zajebancije" vratila par poruka pa se dotični naložio.

Da, zauzete cure iznenađujuće puno vole flertati, al' dobro nismo ni mi frajeri bolji, barem ne ja  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

U tome je greska bildercadi.Ja npr idem u teretanu i trcim.Tu i tamo radim jaci kardio trening i koji sparing na kickbox nacin.Vecina mojih poznanika iz teretane su trutine jer to ne rade.

Ja treniram i trčim doma u posljednjih 2 god. Uopće mi teretana nije tako ni potrebna niti imam vremena za nju. Koje si ti god?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice