pa se ti drogiraj!
dobra vecer ljudi, sta mai?
pa se ti drogiraj!
pa se ti drogiraj!
pa nemoj se derat ja sam osjetljiv :(
da nije ovo početak zombija??
Ma kakvi zombiji, ovi jadnici nisu u stanju na zahod otić sami.
pogledo si? :D
ne, samo pročitao par članaka o tome
jedna slika da nemoraš gledat video...
OTKRIVEN SI!
neću kliknut na sliku :)
OTKRIVEN SI!
neću kliknut na sliku :)
hah vidio si thumbnail
Sretan novi dan!
Probao ja nije mi ništa
ne želim znat o čemu vi xD
Bojni otrov koji je dobio ime droga,zahvaljujuci teskim metalima koji stete tijelu abnormalno.
zohare, jesi znao i da mi preko FESBa imamo besplatne sve ali sve programe od autodeska...
Sretan novi dan, zar već
stari moj ova droga je ludilo...nemozes ni probat da vidis kakva je :)
nego ljudi, kako provodite ove hladne dane? ja se spremam OC-ati proc :) hahaha
ima li tko sulcajno invite za steamgifts na PP ako ima
a evo ja otvorio kučište i grijem se :D
Bojni otrov koji je dobio ime droga,zahvaljujuci teskim metalima koji stete tijelu abnormalno.
zohare, jesi znao i da mi preko FESBa imamo besplatne sve ali sve programe od autodeska...
a plugini za te programe?Je su li i oni besplatni?I da li dobivate full licencu komercijalnu ili samo mozete koristiti u istrazivacke svrhe i za ucenje?Zato jer puna komercijalna lincenca za jedan 3d program dodje oko 30000 kuna.
a evo ja otvorio kučište i grijem se :D
nije ti losa ideja hahaha
Aj suti predobra je stvar, jucer probao, nes ti 2-3 prsta
opet se bacam na neki elektronički projekt
mislim složit da mi svjetla na autu ostanu upaljena još 30 sekundi nakon gašenja auta, samo još neznam kako bi to izveo
a plugini za te programe?Je su li i oni besplatni?I da li dobivate full licencu komercijalnu ili samo mozete koristiti u istrazivacke svrhe i za ucenje?Zato jer puna komercijalna lincenca za jedan 3d program dodje oko 30000 kuna.
puna za svaki program (15-20 vrsta autoCAD-a, 3DSMax...)
mislim složit da mi svjetla na autu ostanu upaljena još 30 sekundi nakon gašenja auta, samo još neznam kako bi to izveo
Sa redstone repeaterom.Guglaj sta je.
Sa redstone repeaterom.Guglaj sta je.
to i mene zanima, samo ne pozicije ili kratka, nego zelim da mi maglenke ostanu upaljene...osim toga volio bi i kad otkljucam na daljinski (kojeg moram sredit isto) da se maglenke pale, kao sta se npr. na fiesti predzadnjoj pale pozicije kod otkljucavanja...meni nije napeto da mi svjetli auto bijelo, nego onako kako maglenke mi zuto bacaju :)
to i mene zanima, samo ne pozicije ili kratka, nego zelim da mi maglenke ostanu upaljene...osim toga volio bi i kad otkljucam na daljinski (kojeg moram sredit isto) da se maglenke pale, kao sta se npr. na fiesti predzadnjoj pale pozicije kod otkljucavanja...meni nije napeto da mi svjetli auto bijelo, nego onako kako maglenke mi zuto bacaju :)
imaš za kupit gotovih modula za to, a spojiš ga na svjetla koja želiš...
a ja baš želim sam radit to...
a kolko dode tako nesto, nisam nikad trazio jos to, prvo mi je motor na redu, pa ce onda takvi detalji
Bok svim nehrkalicama danas opet crn dan itekak, eto kaj ti je život voziš se s ovakvim idijotom makar i treznim a vozač Bembure nije nit ozljeđen ali bi mogel bit itekak se razme.