Večer...
Šta se radi?
Večer...
Šta se radi?
Šta se radi?
Čitaju se postovi.
Večer...
Šta se radi?
Čitaju se ove žalopojke na račun AMD-a 
Večer ekipa, kako kod vas?
Ja uživam u bambusu.. pijuckam pomalo i surfam.. i pokušavam skontati kako idealno pozicionirati biquad antenu ispred sat tanjura... :P :))
Čitaju se ove žalopojke na račun AMD-a 
Mogao sam odmah sam sebi odgovoriti: "kao i obično; ništa posebno". 
Večer! 
Može mi netko objasniti točno što SOA (Sigurnosno-obavještajna agencija) radi?
večer :)
Prati tebe po Puli i obavještava Mentalista o tvome položaju.
SOA troši naše novce. Kako ih troši nebitno je a najmanje tebi (lzgr) kao maloljetniku trebaju podnositi račune.
Lijepo ti je Ivan rekao sve su to Mentalčevi doušnici (ili su sami Mentalci).
isto što i ostale agencije = ništa
isto što i ostale agencije = ništa
Krivo kolega, rade oni samo što mi to ne vidimo i ne znamo. Čak i ako ne rade tada rade najviše. Kao inače opravdati potrošeni novac.
Krivo kolega, rade oni samo što mi to ne vidimo i ne znamo. Čak i ako ne rade tada rade najviše. Kao inače opravdati potrošeni novac.
Isto kao što su opravdavali i u HNB-u za one razne tečajeve.
Isto kao što su opravdavali i u HNB-u za one razne tečajeve.
Šta bi ti htio da nam HNB-ovci pričaju engleski (ili bilo koji drugi jezik) ko premijerka?
Šta bi ti htio da nam HNB-ovci pričaju engleski (ili bilo koji drugi jezik) ko premijerka?
Nisam znao da se engleski uči na bazenima i u teretanama. 
FlyBoy jel znaš možda kaj sve moram plačati ako želim raskinuti ugovor kod tebe u TM?
FlyBoy jel znaš možda kaj sve moram plačati ako želim raskinuti ugovor kod tebe u TM?
Penale + sve račune zaključno s mjesecom u kojem je podnešen zahtjev za isključenjem.
ako si uzimao iphone uz pretplatu obično su penali malo veći, a u pravilu ovise o predviđenom trajanju obveze (12/24) i tarifi.
Penale + sve račune zaključno s mjesecom u kojem je podnešen zahtjev za isključenjem.
ako si uzimao iphone uz pretplatu obično su penali malo veći, a u pravilu ovise o predviđenom trajanju obveze (12/24) i tarifi.
Nisam uzimao Iphone, 5 brojeva je u tarifi i svi idu van. Izgleda da ću morati do centra da mi to pojasne! 
A što je bilo s onim novim zakonom?
Nisam znao da se engleski uči na bazenima i u teretanama. 
Mlad si imaš ti još puno za učiti. Najbolji način učenja je u opuštenoj atmosferi.
Mlad si imaš ti još puno za učiti. Najbolji način učenja je u opuštenoj atmosferi.
to sam i ja rekao jednom, ali mi ipak profesor nije dao da donesem jastuk i deku na sat 
A što je bilo s onim novim zakonom?
Rok prilagodbe od 90 dana je dan carrierima.
Sad skoro u 11. mjesecu bi trebao biti važeći.
@Monopol
Jel želiš samo prebacit brojeve na single tarife (raskinuti obitelj) ili baš raskinuti raskinuti ugovor?
Btw. ako ti je istekla ugovorna obveza penale ne plaćaš, i možeš brojeve zadržat na bonovima.
Btw. neki dan me zove žena, ima dugovanje cca 900kn kod nas, i veli da nema kako platiti. Već je bila dogovarana obročna otplata i nije plaćala rate, sad joj stigla opomena pred tužbu.
Ugl. na kraju mi se počela plakat i prijetit da će se ubit, da će ostat dvoje mlade djece. Ljudi, dajte nemojte zvat SZK/Račune i takve stvari govorit, pa šta da vam ja radim?
@Monopol
Jel želiš samo prebacit brojeve na single tarife (raskinuti obitelj) ili baš raskinuti raskinuti ugovor?
Btw. ako ti je istekla ugovorna obveza penale ne plaćaš, i možeš brojeve zadržat na bonovima.
Btw. neki dan me zove žena, ima dugovanje cca 900kn kod nas, i veli da nema kako platiti. Već je bila dogovarana obročna otplata i nije plaćala rate, sad joj stigla opomena pred tužbu.
Ugl. na kraju mi se počela plakat i prijetit da će se ubit, da će ostat dvoje mlade djece. Ljudi, dajte nemojte zvat SZK/Račune i takve stvari govorit, pa šta da vam ja radim?
Želim brojeve prebaciti kod npr. Tele 2 jer ovi me konstantno kradu! 
Mučka smo đubrad, i nas zaposlenike su počeli rezat gdje god stignu, plaće, prava, pauze... a kompanija ima novaca ko pljeva, doslovce ne zna di će s njima.
Prvo ćeš trebat sve brojeve izbacit iz obitelji na single tarife pa onda ih prenijeti u Tele2.
Mučka smo đubrad, i nas zaposlenike su počeli rezat gdje god stignu, plaće, prava, pauze... a kompanija ima novaca ko pljeva, doslovce ne zna di će s njima.
Prvo ćeš trebat sve brojeve izbacit iz obitelji na single tarife pa onda ih prenijeti u Tele2.
Hvala, baš su gamad! Imaju novaca a cigane! 
to sam i ja rekao jednom, ali mi ipak profesor nije dao da donesem jastuk i deku na sat 
Ke?
Zar si i ti počeo šarati? Ili su ti dosadili ovi tvoji fotomodeli?
Imaju novaca a cigane! 
a zašto te to čudi kad nam je 90% države takvo?
Ke?
Zar si i ti počeo šarati? Ili su ti dosadili ovi tvoji fotomodeli?
pa zar se u ovoj državi više nemože ni spavat a da netko ne izvuče neki sasvim deseti zaključak? 
Rok prilagodbe od 90 dana je dan carrierima.
Sad skoro u 11. mjesecu bi trebao biti važeći.
hoćeš reći da od 11 mjeseca prestaje guljenje kože kod raskida ugovora?
Mi se spremamo napustiti krilo T-Mobile Interneta pa su nam izračunali cca 4000 kn za raskid ugovora a nismo uzeli nikakvu pogodnost kod produženja.
pa zar se u ovoj državi više nemože ni spavat a da netko ne izvuče neki sasvim deseti zaključak? 
Ne mogu vjerovati da je tebi, kao deklariranom Nespavalici, do spavanja? Da je bila profesorica u igri sve 5 ali ovako......