Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.840.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer...

Šta se radi?

BOG I HRVATI
14 godina
protjeran
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
ivan123 kaže...

Šta se radi?

Čitaju se postovi.

17 godina
ivan123 kaže...

Večer...

Šta se radi?

Čitaju se ove žalopojke na račun AMD-a {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan

Večer ekipa, kako kod vas?

Ja uživam u bambusu.. pijuckam pomalo i surfam.. i pokušavam skontati kako idealno pozicionirati biquad antenu ispred sat tanjura... :P :))

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
16 godina
rooswelt1991 kaže...

Čitaju se ove žalopojke na račun AMD-a {#}

Mogao sam odmah sam sebi odgovoriti: "kao i obično; ništa posebno". {#}

BOG I HRVATI
14 godina
neaktivan

Večer! {#}

17 godina
neaktivan

Može mi netko objasniti točno što SOA (Sigurnosno-obavještajna agencija) radi?

Mislim, dakle postojim
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
lzgr kaže...

Prati tebe po Puli i obavještava Mentalista o tvome položaju.

BOG I HRVATI
15 godina

SOA troši naše novce. Kako ih troši nebitno je a najmanje tebi (lzgr) kao maloljetniku trebaju podnositi račune.{#}

Lijepo ti je Ivan rekao sve su to Mentalčevi doušnici (ili su sami Mentalci).

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator
lzgr kaže...

isto što i ostale agencije = ništa

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina
XXX-Man kaže...
lzgr kaže...

isto što i ostale agencije = ništa

Krivo kolega, rade oni samo što mi to ne vidimo i ne znamo. Čak i ako ne rade tada rade najviše. Kao inače opravdati potrošeni novac.

16 godina
mario.L_hr kaže...

Krivo kolega, rade oni samo što mi to ne vidimo i ne znamo. Čak i ako ne rade tada rade najviše. Kao inače opravdati potrošeni novac.

Isto kao što su opravdavali i u HNB-u za one razne tečajeve.

BOG I HRVATI
15 godina
ivan123 kaže...

Isto kao što su opravdavali i u HNB-u za one razne tečajeve.

Šta bi ti htio da nam HNB-ovci pričaju engleski (ili bilo koji drugi jezik) ko premijerka?

16 godina
mario.L_hr kaže...

Šta bi ti htio da nam HNB-ovci pričaju engleski (ili bilo koji drugi jezik) ko premijerka?

Nisam znao da se engleski uči na bazenima i u teretanama. {#}

BOG I HRVATI
14 godina
neaktivan

FlyBoy jel znaš možda kaj sve moram plačati ako želim raskinuti ugovor kod tebe u TM?

17 godina
neaktivan
Monopol kaže...

FlyBoy jel znaš možda kaj sve moram plačati ako želim raskinuti ugovor kod tebe u TM?

Penale + sve račune zaključno s mjesecom u kojem je podnešen zahtjev za isključenjem.

ako si uzimao iphone uz pretplatu obično su penali malo veći, a u pravilu ovise o predviđenom trajanju obveze (12/24) i tarifi.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Monopol kaže...

Penale + sve račune zaključno s mjesecom u kojem je podnešen zahtjev za isključenjem.

ako si uzimao iphone uz pretplatu obično su penali malo veći, a u pravilu ovise o predviđenom trajanju obveze (12/24) i tarifi.

Nisam uzimao Iphone, 5 brojeva je u tarifi i svi idu van. Izgleda da ću morati do centra da mi to pojasne! {#}

16 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...

A što je bilo s onim novim zakonom?

15 godina
ivan123 kaže...

Nisam znao da se engleski uči na bazenima i u teretanama. {#}

Mlad si imaš ti još puno za učiti. Najbolji način učenja je u opuštenoj atmosferi.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Mlad si imaš ti još puno za učiti. Najbolji način učenja je u opuštenoj atmosferi.

to sam i ja rekao jednom, ali mi ipak profesor nije dao da donesem jastuk i deku na sat {#}

17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

A što je bilo s onim novim zakonom?

Rok prilagodbe od 90 dana je dan carrierima.

Sad skoro u 11. mjesecu bi trebao biti važeći.

@Monopol

Jel želiš samo prebacit brojeve na single tarife (raskinuti obitelj) ili baš raskinuti raskinuti ugovor?

Btw. ako ti je istekla ugovorna obveza penale ne plaćaš, i možeš brojeve zadržat na bonovima.

Btw. neki dan me zove žena, ima dugovanje cca 900kn kod nas, i veli da nema kako platiti. Već je bila dogovarana obročna otplata i nije plaćala rate, sad joj stigla opomena pred tužbu.

Ugl. na kraju mi se počela plakat i prijetit da će se ubit, da će ostat dvoje mlade djece. Ljudi, dajte nemojte zvat SZK/Račune i takve stvari govorit, pa šta da vam ja radim?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 23:20 (FlyBoy).
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

@Monopol

Jel želiš samo prebacit brojeve na single tarife (raskinuti obitelj) ili baš raskinuti raskinuti ugovor?

Btw. ako ti je istekla ugovorna obveza penale ne plaćaš, i možeš brojeve zadržat na bonovima.

Btw. neki dan me zove žena, ima dugovanje cca 900kn kod nas, i veli da nema kako platiti. Već je bila dogovarana obročna otplata i nije plaćala rate, sad joj stigla opomena pred tužbu.

Ugl. na kraju mi se počela plakat i prijetit da će se ubit, da će ostat dvoje mlade djece. Ljudi, dajte nemojte zvat SZK/Račune i takve stvari govorit, pa šta da vam ja radim?

Želim brojeve prebaciti kod npr. Tele 2 jer ovi me konstantno kradu! {#}

17 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Mučka smo đubrad, i nas zaposlenike su počeli rezat gdje god stignu, plaće, prava, pauze... a kompanija ima novaca ko pljeva, doslovce ne zna di će s njima.

Prvo ćeš trebat sve brojeve izbacit iz obitelji na single tarife pa onda ih prenijeti u Tele2.

14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Monopol kaže...

Mučka smo đubrad, i nas zaposlenike su počeli rezat gdje god stignu, plaće, prava, pauze... a kompanija ima novaca ko pljeva, doslovce ne zna di će s njima.

Prvo ćeš trebat sve brojeve izbacit iz obitelji na single tarife pa onda ih prenijeti u Tele2.

Hvala, baš su gamad! Imaju novaca a cigane! {#}

15 godina
XXX-Man kaže...
mario.L_hr kaže...

to sam i ja rekao jednom, ali mi ipak profesor nije dao da donesem jastuk i deku na sat {#}

Ke?{#}

Zar si i ti počeo šarati? Ili su ti dosadili ovi tvoji fotomodeli?{#}

17 godina
Monopol kaže...

Imaju novaca a cigane! {#}

a zašto te to čudi kad nam je 90% države takvo?

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Ke?{#}

Zar si i ti počeo šarati? Ili su ti dosadili ovi tvoji fotomodeli?{#}

pa zar se u ovoj državi više nemože ni spavat a da netko ne izvuče neki sasvim deseti zaključak? {#}

15 godina
FlyBoy kaže...

Rok prilagodbe od 90 dana je dan carrierima.

Sad skoro u 11. mjesecu bi trebao biti važeći.

hoćeš reći da od 11 mjeseca prestaje guljenje kože kod raskida ugovora?

Mi se spremamo napustiti krilo T-Mobile Interneta pa su nam izračunali cca 4000 kn za raskid ugovora a nismo uzeli nikakvu pogodnost kod produženja.

15 godina
XXX-Man kaže...

pa zar se u ovoj državi više nemože ni spavat a da netko ne izvuče neki sasvim deseti zaključak? {#}

Ne mogu vjerovati da je tebi, kao deklariranom Nespavalici, do spavanja? Da je bila profesorica u igri sve 5 ali ovako......

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice