- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kme?
kme????
imam ja rudnik al mi se neda kopat :)
Kme?
kme????
Hahahahahaha...
BTW večer svima
Kad ste već kod zlata i rudnika, di nam je cuspajz večeras? Da ga nije policija skupila?
Jučer je tvrdio da to nije krađa.
a di je leteći dečko?
Kako mrzim kad mi frajer živi na drugoj strani grada (sesvete) i onda mi neće doći do centra sa mi proda nešto, a neće ni poštom slati
Kako mrzim kad mi frajer živi na drugoj strani grada (sesvete) i onda mi neće doći do centra sa mi proda nešto, a neće ni poštom slati
p.... mu m.......
Pa odi lijepo do Sesveta, popij kavu i pokupi robu. To ti je nešto u stilu upoznaj svoju širu okolinu (mislim da je bila priroda i društvo).
Ma kupujem xbox kučište....
Pa odi lijepo do Sesveta, popij kavu i pokupi robu. To ti je nešto u stilu upoznaj svoju širu okolinu (mislim da je bila priroda i društvo).
Nažalost, obaveze oko faksa mi ne dozvoljavaju takveizlete, osim za vikend, a on je ovaj vikend "van hrvatske"....
Nažalost, obaveze oko faksa mi ne dozvoljavaju takveizlete, osim za vikend, a on je ovaj vikend "van hrvatske"....
U moje vrijeme je najvažnija obaveza, oko faksa, bila posjeta klubu FOS-a. Sve drugo se moglo prilagoditi.
Večer.
što ste zamrli?
Večer ekipa!
Evo taman sam mislio spojit poslijepodnevni i noćni drijemež, ali me neka sila digla iz kreveta i posjela pred kompjuter.
Evo ti letečeg XX!
tebe se čeka...
što znaš o stickovima iz tmobile ponude?
sve.
tebe se čeka...
što znaš o stickovima iz tmobile ponude?
Ne baš previše, ajd pucaj, možda i znam čak.
Ne baš previše, ajd pucaj, možda i znam čak.
jesu oni svi modeli kad se uzmu na bonove 200kn?
nekako mi to čudno, al koliko vidim po stranici da je tako...
jesu oni svi modeli kad se uzmu na bonove 200kn?
nekako mi to čudno, al koliko vidim po stranici da je tako...
Je, tako je.
Stim da ja u praksi nisam naletio na korisnika koji je kupio taj stick u SI paketu i dobio ikaj drugo osim ovog običnog Huaweija E173.
Sad ne znam jel im to ekipa u centrima tako namjerno uvaljuje, ali svakako probaj tražiti jedan od ovih naprednijih.
Je, tako je.
Stim da ja u praksi nisam naletio na korisnika koji je kupio taj stick u SI paketu i dobio ikaj drugo osim ovog običnog Huaweija E173.
Sad ne znam jel im to ekipa u centrima tako namjerno uvaljuje, ali svakako probaj tražiti jedan od ovih naprednijih.
baš ću tražit onda onaj E1823...treba mi neki jači stick, a lako ja ga otključam i koristim na vipu...
samo ne vjerujem da ga je moguće dobit...
mrtvo sve ovdje?
Sve mi se više čini da ću sutra izostati s faksa, kako je krenulo neću ić spavat do 3.
ja sam živ.
Spavaju svi, ha, idem i ja, strah me pomislit kao će se bit sutra ujutro probudit