- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko ne otvara? trulo
OPEN
večer :)
Večer svima..
Vecer i LN, ujutro nastava, u 6 ustajanje :(
Pito sam u bircu, al pitat ću i ovdje. Imam box sa 4 Elvisove ploče + album sa fotkama (sve je zajedno u paketu). Jel zna neko kolko to vrijedi?
Box se zove:
Elvis Presley - 50 GOLD AWARD HITS / box setPito sam u bircu, al pitat ću i ovdje. Imam box sa 4 Elvisove ploče + album sa fotkama (sve je zajedno u paketu). Jel zna neko kolko to vrijedi?
Box se zove:
Elvis Presley - 50 GOLD AWARD HITS / box setdam ti 20kn
Pito sam u bircu, al pitat ću i ovdje. Imam box sa 4 Elvisove ploče + album sa fotkama (sve je zajedno u paketu). Jel zna neko kolko to vrijedi?
Box se zove:
Elvis Presley - 50 GOLD AWARD HITS / box sethttp://www.amazon.co.uk/WORLDWIDE-GOLD-AWARD-HITS-VINYL/dp/B003GJR4OW x 4.
Večer svima!
Ljudi uzivajte,cujemo se kad se cujemo.ZZ.
Hvala Ivo.
Nije loše, mogo bi dobit i 500kn za to sve
Ima tu kod mene jedna stara kuća, vlasnici ošli za vrijeme rata. Još ih nema. Sutra im odo pokupit i ostale ploče
fixed :)
Nema zlata, al ima disko kugla
+cca 200 stolica. Prodam ti jednu stolicu za 5kn (ako uzimaš sve)
ivo: boze, sta tebi znaci 100 godina?
Bog: 1 sekunda
ivo: a sta ti znaci miliun eura?
Bog: jedan cent
ivo: a jel bi mi mogo da das taj jedan cent?
Bog: evo sacekaj sekundu.

ivo: boze, sta tebi znaci 100 godina?
Bog: 1 sekunda
ivo: a sta ti znaci miliun eura?
Bog: jedan cent
ivo: a jel bi mi mogo da das taj jedan cent?
Bog: evo sacekaj sekundu.

Hvala Ivo.
Nije loše, mogo bi dobit i 500kn za to sve
Ima tu kod mene jedna stara kuća, vlasnici ošli za vrijeme rata. Još ih nema. Sutra im odo pokupit i ostale ploče
A prekosutra će policija pokupiti tebe.
Na ove tem uvijek mi na pamet padnu slijedeći stihovi (autora neznam):
.....
koji živu od muziku
nema leba bez motiku
....
Kuća je ogromna, podrum + 3 kata. Ima hrpa stvari. Sad treba razvrstat one vrijedne i prebacit ih kod mene
Kuća je ogromna, podrum + 3 kata. Ima hrpa stvari. Sad treba razvrstat one vrijedne i prebacit ih kod mene
Ti pokupi sve iznutra a ja ću uzet kuću. Jedan kat za mene, ostatak iznajmit mladim naivnim studenticama.
Policija ne izlazi na "krađe" manje od 1000 kn...
Smješno mi je ovo gledat ko krađu...
Ti pokupi sve iznutra a ja ću uzet kuću. Jedan kat za mene, ostatak iznajmit mladim naivnim studenticama.
Ne trebaju biti studentice, dovoljno je da su mlade (18+) i naivne.
Policija ne izlazi na "krađe" manje od 1000 kn...
Smješno mi je ovo gledat ko krađu...
Svako otuđivanje tuđih stvari je krađa, uz to ide i upad na tuđi posjed. Na tvom mjestu bi se malo zamislio oko svega. Uvijek se nađe jalni susjed koji će te prijaviti.
Ti pokupi sve iznutra a ja ću uzet kuću. Jedan kat za mene, ostatak iznajmit mladim naivnim studentima.
Ne trebaju biti studenti, dovoljno je da su mladi (18+) i naivni.
Prije par mjeseci sam vidio svježe tragove guma na travi... i danas sam vidio da su "zabarikadirali" su vrata. Ali nema toga što čekić ne može riješit
Svako otuđivanje tuđih stvari je krađa, uz to ide i upad na tuđi posjed. Na tvom mjestu bi se malo zamislio oko svega. Uvijek se nađe jalni susjed koji će te prijaviti.
Imamo plan :)
Prov čekamo da nema nikog na ulici. Onda se penjemo preko ograde (visina 2-3 metra). Jedan ostaje vani sa voki tokijem i javlja ovima unutra. U slučaju policije ili tako nešta nosimo loptu sa sobom...
Mladićima ošla lopta preko kod susjeda, vrlo jednostavno
Uostalom tamo smo bili svega 2 puta. A vjerojatno će nam sutra biti zadnji :D
Šta da kažem, dosadno nam je u životu
EDIT: zaboravio sam reć i susjedna kuća je napuštena. Tako da samo ostaje nagluva baba sa druge strane te kuće...
Ne trebaju biti studenti, dovoljno je da su mladi (18+) i naivni.
Jel ti to nešto insinuiraš po pitanju Ive?

Jel ti to nešto insinuiraš po pitanju Ive?
zar ja? nebi ja to nikad