Možda je čovjek samo htio ukazati na to da je večer, za slučaj da netko od nas živi u atomskom skloništu ili tako nešto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer :)
Večer je doba dana, a ne pozdrav. Pozdravi u to doba dana: Dobro večer, dobar dan
tko je rekao da uopće pozdravljam :)
samo kažem da je večer :D
Možda je čovjek samo htio ukazati na to da je večer, za slučaj da netko od nas živi u atomskom skloništu ili tako nešto.
Sumnjam jer imaš sat na računalu. A čim pišeš ovaj post znači da možeš i pogledati trenutno stanje svjetla vani preko interneta.
Daj me nemojte hebat, čak znam sestru od one desne sa prošle strane, vjerujte mi, ako je imalo na sestru, moguće da je ona ta k*rvica sa net.hr-a
Sumnjam jer imaš sat na računalu. A čim pišeš ovaj post znači da možeš i pogledati trenutno stanje svjetla vani preko interneta.
Tko kaže da sam to ja, ja živim na prvom katu.
Možda ta osoba živi u skloništu od rođenja, tako da nikad nije bilo potrebe na nauči koristiti sat, a pismen je čisto da pročita sastojke tona i tona hrane u konzervama.
Vecer narode, ode upalit nekih pol sata Sacreda pa u krpe :)
Dobra večer ekipa!
Kako ja ne mogu nikako naći onu stranicu na kojoj ima puno windows gadgeta... baci me tamo na nešto bzvze
Di ste spameri?
Di ste spameri?
Tu smo, pospani :-D
Upravo sam kupio am3 proc, koji troši apsurdnih 16w tdp-a
Sad si me podsjetio da moram neki proc kupiti!
Vecer momci.
Živio!
Evo opet sam po 3 put, prijavio Ivaninjoa zbog nejgovih konstatnih bump-anja tema.
Prije je uglavnom bump-a 1 dnevno, i dva puta je bio na "dopustu" zbog toga, a sad je počeo 2 puta dnevno bump-at
Uglavnom, mislim da osim njega, nisam nikog drugog prijavio na forumu
Nemaš mira, pusti klince da se igraju!
Sta ima,kako ste?
Sta ima,kako ste?
Hoda se po birtijama i tako, kod tebe?
Sta ima,kako ste?
Hoda se po birtijama i tako, kod tebe?
Kupa se,hoda po birtijama i sreduje kutija od kompa.Ocnia sam ga max na 3,35ghz,malo grafu ocnia i pocistia od prasine.Radi ko metak.
Sta ima,kako ste?
Evo malo po malo, prelazim u "zelene"
Ne te "zelene" već one "eko-zelene".
Imam itx ploču koja ukupno troši manje od 40W
A sad sam kupio opet proc koji troši manje od 20W.
Sta ima,kako ste?
Evo malo po malo, prelazim u "zelene"
Ne te "zelene" već one "eko-zelene".
Imam itx ploču koja ukupno troši manje od 40W
A sad sam kupio opet proc koji troši manje od 20W.
Na baterije ce radit?XD
Na baterije ce radit?XD
hahahhahahhahaha
možda bi i moglo se nešto skombinirati
Kupa se,hoda po birtijama i sreduje kutija od kompa.Ocnia sam ga max na 3,35ghz,malo grafu ocnia i pocistia od prasine.Radi ko metak.
Znaci uživa se!
Znaci uživa se!
U pon pocinje faks pa cijedim dane koliko mogu.A i radi se nesto tu i tamo.
Na baterije ce radit?XD
A mogao bi lepezom hladiti
Na baterije ce radit?XD
Procu cooler ni ne treba,hahahahaha.
Na baterije ce radit?XD
Procu cooler ni ne treba,hahahahaha.
Pasivac :-D
E da, jeste vidjeli da se e4500 procom može bez problema dignuti windowsi bez coolera?
Znaci uživa se!
U pon pocinje robija pa cijedim dane koliko mogu.A i radi se nesto tu i tamo.
Popravljeno!
U pon pocinje robija pa cijedim dane koliko mogu.A i radi se nesto tu i tamo.
Popravljeno!
Monopol hahahah,tocno tako.rooswelt1991 nisam to vidia.

PMF,informatika i tehnika,iduce godine mi se faks seli kraj fesba.