Makić imam ti ja jedan poslic sta necu raditi vjerojatno,pa mi se javi ako zatreba.Isto student servis.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Makić imam ti ja jedan poslic sta necu raditi vjerojatno,pa mi se javi ako zatreba.Isto student servis.
šta koje kaži, jer iman već u planu dva, ako
bude šta od njih, ako ne rezervu je uvik dobro
imat..
Radis vecinom u Piaggia u skladistu i nekad premjestas motore kad ne radis u skladistu.Radis 8 sati,po satu 20 kuna.Prijevoz imas ali sam placas sebi marendu.
iman ja pravu anketu nu:
ko van kupuje mudante:
| 6 | sami |
|---|---|
| 1 | mater |
| 0 | cura |
| 0 | drugi |
| 1 | a more i baba |
BUMP
Pričaj đubre jedno!
Kolko sam vidio...previše si opretečen kompjutorima..sigurno ideš u gimnaziju a?
Dap :)
Nije, problem je u tome što drugi misle da sam previše opterećen PC-ima. Tj. to im je gore nego da sam npr. opterećen nogometom.
Krivo postavljeni ideali u današnjem društvu. A i previše sam pametan pa se cure uplaše tolike pameti.
BUMP
Pričaj đubre jedno!
e moje Izgre glup ti nick malo, neznana zasto podsjeca na lazanju xD
A tvoj nick mene podsjeća na kobasicu. Pseću.
Problem?
Lol. dobar ti je robisnon craftoe 
Radis vecinom u Piaggia u skladistu i nekad premjestas motore kad ne radis u skladistu.Radis 8 sati,po satu 20 kuna.Prijevoz imas ali sam placas sebi marendu.
prva liga, tako mi se para vrti i tamo, kad bude javi,
jer san reka sad posli upisa odma sredit sebi iskaznicu i sve
prva liga, tako mi se para vrti i tamo, kad bude javi,
jer san reka sad posli upisa odma sredit sebi iskaznicu i sve
U mene sve sredeno od papirologije,samo radim puno poslova pa nemogu stic sve.Javim ti.
iman ja pravu anketu nu:
ko van kupuje mudante:
WOT?ROFL
BUMP
Pričaj đubre jedno!
e moje Izgre glup ti nick malo, neznana zasto podsjeca na lazanju xD
A tvoj nick mene podsjeća na kobasicu. Pseću.
Problem?
uvatili ste ga se, a on je ode već fosil, nemojte da povučem
veze, pa da nestanete, reka je moj profesor: noć nema oči...
iman ja pravu anketu nu:
ko van kupuje mudante:
WOT?ROFL
anketa, anketa, a ne ono
slušate li radio!! malo humora nekad triba
Problem?
Imam tehničkih problema, ne mogu snimiti video, fps je na 10. Problem? Meni jest, ne mogu snimiti novu epizodu.
Uostalom, dobro makić kaže, ja sam tu došao dok si ti srao u pelene i jeo pačja govna (citat iz "ko to tamo peva") 
Makić Split pun pica,vise mi je muka gledat ih a kamoli pipat i hebat :D.
Bok svim nehrkalicama, kakve su sad to prostote pa Picaniš fučkaj ga budi malo kulturniji u međuvremenu ide prijava kaj drugo.

Bok svim nehrkalicama, kakve su sad to prostote pa Picaniš fučkaj ga budi malo kulturniji u međuvremenu ide prijava kaj drugo.

Hahahah a di si frende.Nema te dok prostacim ja.
Problem?
Imam tehničkih problema, ne mogu snimiti video, fps je na 10. Problem? Meni jest, ne mogu snimiti novu epizodu.
Uostalom, dobro makić kaže, ja sam tu došao dok si ti srao u pelene i jeo pačja govna (citat iz "ko to tamo peva") 
To sto ja nisam aktivan i to sto pise koliko vec mjeseci neznaci da si ti ode jedini fosil ka ono 3 god mi smo sad glavni i to.
sve ću isključit i maklnit se od ljudi,
sve mis da fejs maknem, na mob se nikome ni ne javljam
hitna promjena okoline...
koji si sad ti uopće? 
Samo pomalo,sve cu vas poderat sa partizankama,jos koji misec i dvi pune a 7 miseci tu.
Samo pomalo,sve cu vas poderat sa partizankama,jos koji misec i dvi pune a 7 miseci tu.
dok ti ne sredimo karton pa ostaneš i bez ovih koje imaš
ah, da se meni da, kad se tek pribacilo
na zvjzdice nisam bia tu jer nisam
ima net, inače bi ih ima bar 5, tada
su bile atomske bubamare...
dok ti ne sredimo karton pa ostaneš i bez ovih koje imaš
Hahah nemoguce dok sam pristojan.

jesi siguran?
da se kladimo?

jesi siguran?
da se kladimo?

Moze,lako ja javim Ivi,ionako mi je duzan uslugu. ;)
Problem?
To sto ja nisam aktivan i to sto pise koliko vec mjeseci neznaci da si ti ode jedini fosil ka ono 3 god mi smo sad glavni i to.
Pa i jesmo.
Trenutno smo ja i rambox na dužnosti, makić je drugi, svi ostali ste obični smrtnici 
on je samo mod, sredit ćemo to kod supermoda :)
She's the villiage bicycle! Everybody's had a ride..
dobra, dobra ima ih
Problem?
Pa i jesmo.
Trenutno smo ja i rambox na dužnosti, makić je drugi, svi ostali ste obični smrtnici 
zaboravljaš ko je bia krema foruma, di su mi jurra i seneka... hhaah
Btw izgr zasto pratis temu od hakerskih napada na segu kad je vec neaktivna par mjeseci a nije se ni jedna stranica napisala xD
(cisto me zanima)
on je samo mod, sredit ćemo to kod supermoda :)
On je mod sa vezama kod supermoda.

On je mod sa vezama kod supermoda.

nećemo sad o sexualnoj orijentaciji 

Hahahah a di si frende.Nema te dok prostacim ja.
Tu sam di bi bil fučkaj ga se razme.
koji si sad ti uopće? 
Pa viš da piše Ante iz Splita kaj ne e sad koji točno Ante teško je reč za sad.