A ne zanimaju ni mene, imam macbook, upalim ga jednom u 20 dana i to da pogledam film iskljucivo kad mi je mrsko sjediti za kompom.. Nego, djevojka me odavno smara da joj pronadjem nesto a i meni vise dopizd*lo odugovlaciti pa sam se morao baciti u potragu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde sad pročitaj postove prije tvog ponovo i shvati da govorimo o motorima 
RuskeGTT brate smaras vise s autima i razbacivanjem svog "znanja" o njima.. Ajd sto si se tamo u threadovima o autima raspravljao sa pola foruma na 5 stranica nego si sad i ovdje dosao, relax.. Postoje i druge stvari u zivotu 
isuse koliko gluposti ovdje
imas vise vrsta guma
- ljetne - neki ljudi ih koriste cijelu godinu pa po zimi imaju problema sa snijegom, a ni po kisi nisu nesto
- zimske - neki ljudi ih koriste cijeliu godinu pa se cude sta iducu zimu im nisu vise dobre...te gume su napravljene za koristenje kad temperatura je ispod 10 stupnjeva, a neki ih drze na autu i na 40...pa izgube svojstva i sigurnost
- all weather - neznam koji princip je njihov, ali znam da nisu toliko dobre po suhome kao ljetne niti po snijegu kao zimske
Ispod 10 stupnjeva [ma ..sipod 15] ljetne drasticno gube svojstva i put zasutavljanja je daleko veci. Ili prosto receno, ukrute kao plastika i to je to. Nema kocenja
Svabi, i ne samo oni, mogu si priustiti drzace za felge na kojima im stoje Winter gume sa felgama pa kada dode zima, lagano stave zimske i...vozaju se :))
Svabi, i ne samo oni, mogu si priustiti drzace za felge na kojima im stoje Winter gume sa felgama pa kada dode zima, lagano stave zimske i...vozaju se :))
mogu oni, a mogu i ja :)
btw. nemoraš citirat tako velike postove, umorim se na mobitelu dok scrollam kroz cijeli :D
mogu oni, a mogu i ja :)
btw. nemoraš citirat tako velike postove, umorim se na mobitelu dok scrollam kroz cijeli :D
Bok svim nehrkalicama, pa ko ti kriv kad imaš mali ekran zemi si AjpedCvaj recimo pa bude ok onda fučkaj jel.

Bok svim nehrkalicama, pa ko ti kriv kad imaš mali ekran zemi si AjpedCvaj recimo pa bude ok onda fučkaj jel.

nikad!

Laku noc Rambox.

nikad!
Apple hateru.
Laku noc.
Apple hateru.
Laku noc.
uvijek :)
nek ti je laka :)
Evo ekipa samo da pozdravim sve prisutne i ujedno svima poželim laku i ugodnu noć.
Zjev - zjev 
Evo ekipa samo da pozdravim sve prisutne i ujedno svima poželim laku i ugodnu noć.
Zjev - zjev 
I tebi laku noc zeno.Papa nespavalice.
i tebi sinko :)

nikad!
Aha znači i ti si mrzitelj Ajpeda, sad si se sam upecal odma ide prijava po kratkom postupku i gotovo eh taj AjpedCvaj ne kužim baš zakaj ga ne vole hm.

ja samo mrzim jabuke, ko im kriv što koriste taj logo :)
Dobra večer svima! 
Ispričavam se što ovako upadam u ovu temu, ali trebala bih pomoć... Naime, već jedno 2 sata na laptop mi se pojavljuje obavijest kako proces Reinstall.Exe traži moje dopuštenje da ga instaliram... Pretpostavljam da se radi o virusu jer stalno klikam na ''No'' i zatvaram ga, ali bez ikavog uspjeha...
Molim vas, recite što mi je činiti?
Unaprijed zahvaljujem... 
za početak koji AV koristiš?
skini free.antivirus.com/hijackthis/
skeniraj i kopiraj log ovdje
Koristim Ad-Aware i upravo mi skenira...
Nećeš vjerovat, ali prije nego što sam ovdje išla napisat kako se radi o lokaciji c:\User\...\AppData\Local\Temp\2614.tmp, za svaki slučaj sam ga još jednom pokušala odbit i dalo mi je obavijest da ove lokacije tj. direktorija nema...
Još mi nije jasno što je to bilo...
Ad-Aware nije antivirus...
bio je malware neke vrste...
skeniraj onim što sam ti dao link i nabaci log ovdje
Koristim Ad-Aware i upravo mi skenira...
Nećeš vjerovat, ali prije nego što sam ovdje išla napisat kako se radi o lokaciji c:\User\...\AppData\Local\Temp\2614.tmp, za svaki slučaj sam ga još jednom pokušala odbit i dalo mi je obavijest da ove lokacije tj. direktorija nema...
Još mi nije jasno što je to bilo...
Zaboravi na Ad-Aware prekini s njime skeniranje, slaba korist od tog programa skini Malwarebytes instaliraj ga i odradi samo Quick Scan i ak kaj nađe obriši kaj drugo.

Kad ti ponudi da aktiviraš Realtime zaštitu, kao Trial klikneš NO jer ti ne treba uopče a ostalo je lako i nema problema.
http://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/
Evo ga:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 1:08:51, on 23.9.2011.
Platform: Windows 7 (WinNT 6.00.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16700)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\Windows\system32\taskhost.exe
C:\Windows\system32\Dwm.exe
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe
C:\Program Files\Microsoft Security Essentials\msseces.exe
C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe
C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
C:\Program Files\Vodafone\Vodafone Mobile Connect\Bin\MobileConnect.exe
C:\Program Files\SilverCrest OM1008-SL Driver\MouClient_FD2_9063RL.exe
C:\Program Files\Ask.com\Updater\Updater.exe
C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe
C:\Program Files\Gadwin Systems\PrintScreen\PrintScreen.exe
C:\Program Files\WordWeb\wweb32.exe
C:\Program Files\Creative\MediaSource\Go\CTCMSGo.exe
C:\Program Files\Creative\MediaSource\RemoteControl\RcMan.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\AAWTray.exe
C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPHelper.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\SCServer\SCServer.exe
C:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashUtil10q_ActiveX.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\Ad-Aware.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office\WINWORD.EXE
C:\Windows\Msagent\AGENTSVR.EXE
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe
C:\Windows\system32\NOTEPAD.EXE
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\Windows\system32\taskeng.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
R3 - URLSearchHook: UrlSearchHook Class - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Search Helper - {6EBF7485-159F-4bff-A14F-B9E3AAC4465B} - C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\Search Helper\SEPsearchhelperie.dll
O2 - BHO: Windows Live ID Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Bing Bar BHO - {d2ce3e00-f94a-4740-988e-03dc2f38c34f} - C:\Program Files\MSN Toolbar\Platform\6.3.2322.0\npwinext.dll
O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O3 - Toolbar: @C:\Program Files\MSN Toolbar\Platform\6.3.2322.0\npwinext.dll,-100 - {8dcb7100-df86-4384-8842-8fa844297b3f} - C:\Program Files\MSN Toolbar\Platform\6.3.2322.0\npwinext.dll
O3 - Toolbar: Mp3Rocket Toolbar - {4C350B19-6CA1-4569-B14C-296D8D65300B} - "C:\Program Files\MP3 Rocket Toolbar\mp3rockettb.DLL" (file missing)
O3 - Toolbar: Ask Toolbar - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [MSSE] "c:\Program Files\Microsoft Security Essentials\msseces.exe" -hide -runkey
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SynTPEnh] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATICustomerCare] "C:\Program Files\ATI\ATICustomerCare\ATICustomerCare.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Windows\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [MobileConnect] %programfiles%\Vodafone\Vodafone Mobile Connect\Bin\MobileConnect.exe /silent
O4 - HKLM\..\Run: [Launch SilverCrest OM1008-SL] C:\Program Files\SilverCrest OM1008-SL Driver\MouClient_FD2_9063RL.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ApnUpdater] "C:\Program Files\Ask.com\Updater\Updater.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun
O4 - HKCU\..\Run: [Gadwin PrintScreen] C:\Program Files\Gadwin Systems\PrintScreen\PrintScreen.exe /nosplash
O4 - HKCU\..\Run: [WordWeb] "C:\Program Files\WordWeb\wweb32.exe" -startup
O4 - HKCU\..\Run: [Creative MediaSource Go] C:\Program Files\Creative\MediaSource\Go\CTCMSGo.exe /SCB
O4 - HKCU\..\Run: [RemoteCenter] C:\Program Files\Creative\MediaSource\RemoteControl\RCMan.EXE
O4 - HKCU\..\RunOnce: [FlashPlayerUpdate] C:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashUtil10l_Plugin.exe -update plugin
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - Startup: FlipToast.lnk = C:\Program Files\FlipToast\FlipToast.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE
O8 - Extra context menu item: Free YouTube Download - C:\Users\marta\AppData\Roaming\DVDVideoSoftIEHelpers\freeyoutubedownload.htm
O8 - Extra context menu item: Free YouTube to Mp3 Converter - C:\Users\marta\AppData\Roaming\DVDVideoSoftIEHelpers\youtubetomp3.htm
O8 - Extra context menu item: I&zvezi u Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MIF5BA~1\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: @C:\Program Files\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1004 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @C:\Program Files\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1003 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
O18 - Protocol: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - C:\Program Files\Windows Live\Photo Gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll
O23 - Service: AMD External Events Utility - AMD - C:\Windows\system32\atiesrxx.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Acresso Software Inc. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service - Lavasoft - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\AAWService.exe
O23 - Service: Mp3Rocket Toolbar Helper - Mp3Rocket - C:\Program Files\MP3 Rocket Toolbar\MP3RocketSvc.exe
O23 - Service: @C:\Program Files\Nero\Update\NASvc.exe,-200 (NAUpdate) - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Update\NASvc.exe
O23 - Service: NMSAccess - Unknown owner - C:\Program Files\CDBurnerXP\NMSAccessU.exe
O23 - Service: SiSoftware Deployment Agent Service (SandraAgentSrv) - SiSoftware - C:\Program Files\SiSoftware\SiSoftware Sandra Lite 2011\RpcAgentSrv.exe
O23 - Service: SBSD Security Center Service (SBSDWSCService) - Safer Networking Ltd. - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDWinSec.exe
O23 - Service: Vodafone Mobile Connect Service (VMCService) - Vodafone - C:\Program Files\Vodafone\Vodafone Mobile Connect\Bin\VMCService.exe
--
End of file - 9316 bytes
na ove stavi kvačicu i klikni fix checked
R3 - URLSearchHook: UrlSearchHook Class - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
O3 - Toolbar: Mp3Rocket Toolbar - {4C350B19-6CA1-4569-B14C-296D8D65300B} - "C:\Program Files\MP3 Rocket Toolbar\mp3rockettb.DLL" (file missing)
O3 - Toolbar: Ask Toolbar - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll,
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O9 - Extra button: (no name) - {53F6FCCD-9E22-4d71-86EA-6E43136192AB} - (no file)
O9 - Extra button: (no name) - {925DAB62-F9AC-4221-806A-057BFB1014AA} - (no file)
btw. lijepo ime :)
Jesam...
Hvala... 
i slobodno makni ad-aware jer ionako nije nešto puno koristan
bolje koristi malwarebytes anti-malware i skeniraj njim recimo jednom mjesečno
zanimljivo koliko se o nekom može saznat iz hijackthis loga 
O.K. hvala vam obojici na savjetima, skenirala sam s oba programa i riješila se gamadi... 
Ako ikad budete u blizini Malog Lošinja ili Opatije, imate pivo od mene... 
na ove stavi kvačicu i klikni fix checked
O3 - Toolbar: Ask Toolbar - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll,
btw. lijepo ime :)
Ček malo pa ne može to tak ti bi obrisal JavaUpdate, tak se to ne radi ne brišu se nikad takve stvari več se nekaj onemoguči na Startapu a nekaj se obriše preko FixChecked ali kaj sad ču ja to napisat točno kaj ide s čime.

Ovo dole maknut sa Startapa, preko CCleaner recimo u njemu na Tools pa Startap i onda označi pa Disable i to je to.
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Windows\system32\NeroCheck.exe
Ad-Aware i Spybot te ASK Toolbar i Adobe Reader deinstalirat, sa Revo Uninstaler normalno na ovaj način kak se vidi na videu dole. Za PDF onda instalirat program s trečeg linka, to jepuno bolje rješenje od Adobe Slona velikog i nepotrebnog u samoj instalaciji odznačit Ask Toolabr kad se več nudi posvugdje i to je to.
http://www.snapfiles.com/get/revouninstaller.html
http://www.snapfiles.com/get/pdfxchangeviewer.html
Večer ekipa! Kako ste i što radite?
Vidim zabavljate se logovima.. tako i treba, dami se mora pomoći :))
Ček malo pa ne može to tak ti bi obrisal JavaUpdate, tak se to ne radi ne brišu se nikad takve stvari več se nekaj onemoguči na Startapu a nekaj se obriše preko FixChecked ali kaj sad ču ja to napisat točno kaj ide s čime.

ma uvukao se slučajno, al nije ni bitan...ionako je višak na sistemu...
ovi ostali se brišu bez problema...

ma uvukao se slučajno, al nije ni bitan...
ovi ostali se brišu bez problema...
Ostavi se ti posla s HijackThis ubuduče jer ne znaš kaj delaš uopče,
kak je nebitno tak moš smrdat nekaj itekak sad je obrisala JavaUpdate i nema više Update uopče kroz taj program tj Automatski Update je uništen. I kaj sad če mora kompletnu Javu reinstalirat, da bi to opet radilo Automatski jel kužiš pa kakav je to onda posel nikakav uglavnom programi sa Startapa se nikad ne brišu u HijackThis osim ak nije gamad.

Ostavi se ti posla s HijackThis ubuduče jer ne znaš kaj delaš uopče,
kak je nebitno tak moš smrdat nekaj itekak sad je obrisala JavaUpdate i nema više Update uopče kroz taj program tj Automatski Update je uništen. I kaj sad če mora kompletnu Javu reinstalirat, da bi to opet radilo Automatski jel kužiš pa kakav je to onda posel nikakav uglavnom programi sa Startapa se nikad ne brišu u HijackThis osim ak nije gamad.

ima update, samo to sranje automatsko je maknuto koje samo opterećuje sistem bez veze...
ajde mi reci kome to treba?
otvoriš javu i klikneš update ako hoćeš, ako nećeš ne diraš ništa...