Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.057.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Kad je moj djed prije par godina prodavo stari Opel Kadet za 150€, sjeban naravno xD I niš, sad dođe neki zainteresirani lik i kaže " A jel registriran?"  {#}

16 godina
neaktivan

XXX-Man jednom si napiso tu da imas motor. Zanima me u kojim se mjesecima ne može vozit motor zbog vremenskih neprilika?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Možeš se voziti stalno, osim po snjegu i ledu makar i za to postoje određene gume.
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
cuspajz kaže...

XXX-Man jednom si napiso tu da imas motor. Zanima me u kojim se mjesecima ne može vozit motor zbog vremenskih neprilika?

ako si lud ko ja onda možeš svih 13 mjeseci u godini :)

i nisam se zabunio za broj mjeseci :))

inače 3.-11. ako je dobro vrijeme

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:03 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan

A jel imaš neš posebno od opreme? Mislim na odjeću i to

16 godina
moderator

pa naravno, full oprema...

ako ćeš uzimat nešto otiđi u neki pravi dućan s moto opremom i ljudi će te savjetovat što ti treba

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

pa naravno, full oprema...

ako ćeš uzimat nešto otiđi u neki pravi dućan s moto opremom i ljudi će te savjetovat što ti treba

Neznam sad kolko bi to bilo praktično s tim svim ić u školu... do škole imam cca 5 km

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:08 (cuspajz).
16 godina
moderator
cuspajz kaže...

Neznam sad kolko bi to bilo praktično s tim svim ić u školu... do škole imam cca 5 km

pa kaciga, jakna, bubrežnjak i rukavice obavezno kad je hladno

to ti nije puno

a bez ostalog još možeš proć

16 godina
neaktivan

A kakva je vožnja po kiši?  Možda su ti neka pitanja glupa, al nisam nikad vozio motor pa neznam...

16 godina
moderator

ma nisu glupa, bolje da pitaš

za početak reci kakav motor

uglavnom je punoooo opasnija nego po suhom

15 godina
neaktivan
Skliska! :)
16 godina
neaktivan

Vjerojatno će biti nešto tipa honda cbr 125

16 godina
moderator

po kiši vrlo polako i oprezno

pogotovo kroz zavoje...

i uzmi gume za kišu

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

po kiši vrlo polako i oprezno

pogotovo kroz zavoje...

i uzmi gume za kišu

Koliko cca koštaju gume za kišu? Jesu to kao zimske gume?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:20 (cuspajz).
16 godina
moderator

ovisi o veličini, proizvođaču i modelu...dakle nemam pojma

ni slično

16 godina
neaktivan

Jel ti imaš kao neko vremensko razdoblje kad stavljaš gume za kišu ili pogledaš prognozu za danas pa ak piše da će bit kiša staviš gume za kišu?

15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Jel ti imaš kao neko vremensko razdoblje kad stavljaš gume za kišu ili pogledaš prognozu za danas pa ak piše da će bit kiša staviš gume za kišu?

Pa nije to lagano ko gulit jabuke. {#}

16 godina
moderator

pa nije to sam tak stavit druge gume da ih mjenjam svaki dan {#}

koristim ih u proljeće i jesen, kad je najviše kiše

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

pa nije to sam tak stavit druge gume da ih mjenjam svaki dan {#}

koristim ih u proljeće i jesen, kad je najviše kiše

A preko zime koristiš zimske gume?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 23:28 (cuspajz).
16 godina
moderator

naravno

kad se dnevna temperatura zraka spusti ispod 10°C koriste se zimske gume, bilo snijega ili ne

16 godina

LN! Ustajanje u 8 :D

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

naravno

kad se dnevna temperatura zraka spusti ispod 10°C koriste se zimske gume, bilo snijega ili ne

Hvala na informacijama i LN

16 godina
moderator

sad bi se išao vozit :/

14 godina
neaktivan

Ostavite se motora, pomagajte meni !

16 godina
moderator

a kako?

14 godina
neaktivan

Imate link za moj topic na prethodnoj stranici {#}

16 godina
moderator
anabolicaa kaže...

Imate link za moj topic na prethodnoj stranici {#}

tu nemogu pomoć...

da tražiš gume za auto onda već da :)

14 godina
neaktivan

Hahah, informaticki forum, a izgleda najmanje informaticara ovdje {#}

16 godina
moderator

ma tko bi pratio kakvih ima laptopa više kad izlazi 20 različitih dnevno...

mene osobno ni ne zanimaju previše...

15 godina

isuse koliko gluposti ovdje

imas vise vrsta guma

- ljetne - neki ljudi ih koriste cijelu godinu pa po zimi imaju problema sa snijegom, a ni po kisi nisu nesto

- zimske - neki ljudi ih koriste cijeliu godinu pa se cude sta iducu zimu im nisu vise dobre...te gume su napravljene za koristenje kad temperatura je ispod 10 stupnjeva, a neki ih drze na autu i na 40...pa izgube svojstva i sigurnost

- all weather - neznam koji princip je njihov, ali znam da nisu toliko dobre po suhome kao ljetne niti po snijegu kao zimske

ja osobno do sad sam vozio samo ljetne kroz cijelu godinu i hrvao se zimi po snijegu (iako volim takvo hrvanje), no ove zime odu gore zimske protektirane gume (gume na koji je zaljepljen sloj gume sa profilom, jeftinije su, a prema iskustvima jako jako dobre) sto tanje moguce - oko 155mm, cijena je 150kn po komadu...htio bi staviti save eskimo, ali nemam 300kn za komad...

cisto primjer: kod mene ulica je uzbrdo, gledao sam aute kako slajfaju po snijegu zbog ljetnih guma i nemogu krenut, a i vidio sam neke aute (u manjini) koji su imali zimske gume i vozili se skoro kao po suhome...tolika je razlika...ja bi se uvijek snasao i prosao sa svojim autom te uzbrdice na ljetnim, samo treba malo taktike i srece...

gume nemozes mjenjati svaki dan, mozes cesto mjenjati ako ti stoje na drugim felgama, ali da ces svako toliko mjenjati samo gume, neces, jer svaki put ti je 70-100kn skidanje guma sa felgi, montiranje drugih...kazem ako imas 2 seta felgi na kojima su razlicite gume, ides bez beda, dignes auto, odvidas stare, zavidas nove, spustis i vozis...pol sata posla...ali ako imas samo 1 set felgi onda nista...ali nema smisla cesto mjenjati...mjenjas 2x godisnje, recmi u 11.mj prebacis na zimske i u 3.mj na ljetne i bok...

sretno ljudi, i pamet u glavu, savjetujem neko prazno parkiraliste prekriveno snijegom na kojem mozete isprobati efekte snijega, kocenje, bocenje, itd...to radim svake zime...isplati se poslije u normalnoj voznji, kad vas nesto iznenadi

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice