Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.061.649
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)

znao sam da će netko iskopati taj post!

Šta reći, bio sam mlad i nadobudan, mislio da mogu promjeniti svijet.   {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

MUČKO ĐUBRE!!!{#}

{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...
XXX-Man kaže...

budi detaljniji, možda pomognem

Znači ja sam gledao nekaj tipa Megane, Focus, eventualno Clio III, praktički kompakti godište 2004-2005.

Znači, ne treba mi ganjalica, auto će biti prvenstveno za gradsku vožnju, ali mora biti sposoban i za dulje relacije.

Poželjno bi bilo da ima 4 vrata, i da stane 4 odraslih ljudi bez tiskanja.

Dao bih do 5700 eura (bez rege) motor ne mora biti jak, sve prek 90KS je previše, znači 1.4, 1.6   ili dCI Renaultov koji jako malo guta.

Gledao sam još tipa Grande Punto, ali mi ne ulijeva povjerenje, isto kao ni Peugeoti, VW nije moj đir, Astru ako ima CDTI za te novce, classic ne bi uzimao.

Eto, bacajte preporuke, i iskustva.

Iskustvo - focus 1.4 90 ks, odličan auto, ništa ne škripi, odlično se drži nakon tih godina, ovjes zbilja odličan, puno mjesta unutra, motor neusporediv s 1.4 90ks od raznih peugeora i citroena.

Nećeš fulat definitivno, taman ti je tu negdje cijena (oko 5000 eura)

Ja bih to uzeo {#}

Zaboravi na punta i peugeota, puno problema s njima, i astrom classic također.

16 godina
moderator
FlyBoy kaže...

ja bi onda na tvom mjestu uzeo megan kad ne želiš fiata {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 22:54 (XXX-Man).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Oće li ta promjena vremena, to nevrime više? Ja se ode kuham...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Šta reći, bio sam mlad i nadobudan, mislio da mogu promjeniti svijet.  {#}

Welcome to the dark side we have cookies {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Uf nadam da jos koji dan nece, nisam jos mjesečnu kartu (butru) za tramvaj napravio

16 godina
odjavljen
Šef kaže...

Evo kod nas je pala prva kiša taman {#}

17 godina
neaktivan

Koji genijalan citat:

"Čokolada sa grožđicama je kao Jessica Alba sa 13 spolnih bolesti. Ne znaš bili al ako se odlučiš paziš masu."

Twitter je čudo :)

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan

Pizza je kao seks. Kada je dobra onda je stvarno dobra, a kada je loša, još uvijek je prilično dobra.

17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Šta reći, bio sam mlad i nadobudan, mislio da mogu promjeniti svijet.  {#}

hehehe {#}

Pratio sam Darth_Punishera (koji je neaktivan) i našao njegov post u toj temi gdje sam našao i tvoj post. Pa eto da pokažem narodu. {#}

Mucko Pokvareno Djubre i bivsi admin i vlasnik MC servera.. Fuck Yeah!
18 godina
Jakovp kaže...

Iskustvo - focus 1.4 90 ks, odličan auto, ništa ne škripi, odlično se drži nakon tih godina, ovjes zbilja odličan, puno mjesta unutra, motor neusporediv s 1.4 90ks od raznih peugeora i citroena.

Hvala na dojmovima. Focus mi i je jedan od ozbiljnijih kandidata, sve se uklapa, ima još i Multilink poluosovine, u zavoju je zabavan, a 90KS mi je taman. Jedino kaj mi kod njega ne paše je subjektivno ružan interijer. Ali to je najmanji problem. Znaš možda potrošnju u gradskoj vožnji?

XXX-Man kaže...

ja bi onda na tvom mjestu uzeo megan kad ne želiš fiata {#}

Megane je drugi ozbiljniji kandidat. Stvarno 1.5 dCI su ok, malo me strah da ne naletim na neki s problematičnom elektronikom.

Osim toga sve je super, potrošnja, porstranost, oprema...

Jedino nije baš zabavan i oku je monoton ali Bože moj, nemože se sve dobiti.

Iskreno s fiatima nemam nikakvih iskustava. Konkretno koji motor bi mi preporučio u Grande Puntu, te ako znaš kakva je kvaliteta izrade interijera, i da li je gepek dovoljan za normalne potrebe, i ima li dosta mjesta odozada za normalne osobe (ne košarkaše).

Btw. u Zagrebus je katatrofa, zrak upario, ne može se spavati.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 23:02 (FlyBoy).
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

U Splitu je malo zaladilo, valjda će još tokon ovi par dana.

@Fly, uzimaj Megana, za te pare nečeš požaliti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 23:02 (thuglife).
17 godina
cuspajz kaže...

Pizza je kao seks. Kada je dobra onda je stvarno dobra, a kada je loša, još uvijek je prilično dobra.

ne moš usporedit te dvi stvari i najbolje

jelo ne stane u istu rečenicu s najgorim sexom...

jel se slažete??

6 da
1 ne
FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...
Jakovp kaže...

Hvala na dojmovima. Focus mi i je jedan od ozbiljnijih kandidata, sve se uklapa, ima još i Multilink poluosovine, u zavoju je zabavan, a 90KS mi je taman. Jedino kaj mi kod njega ne paše je subjektivno ružan interijer. Ali to je najmanji problem. Znaš možda potrošnju u gradskoj vožnji?

Ne znam sad napamet, ali mogu pitat. Ne bi trebalo biti preko 7-8 litara, ovisi kako voziš, iako auto poziva da stisneš gas.

Za interijer ne brini, jako je funkcionalan a prije svega kvalitetan.

Multilink je odličan, stvarno se ovjesu nema šta prigovorit.

17 godina

ajmo, ko je stisa ne!!!

ima da svi priznate, nije ovo tajna, nego javna anketa!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
FlyBoy kaže...
XXX-Man kaže...

budi detaljniji, možda pomognem

Znači ja sam gledao nekaj tipa Megane, Focus, eventualno Clio III, praktički kompakti godište 2004-2005.

Znači, ne treba mi ganjalica, auto će biti prvenstveno za gradsku vožnju, ali mora biti sposoban i za dulje relacije.

Poželjno bi bilo da ima 4 vrata, i da stane 4 odraslih ljudi bez tiskanja.

Dao bih do 5700 eura (bez rege) motor ne mora biti jak, sve prek 90KS je previše, znači 1.4, 1.6   ili dCI Renaultov koji jako malo guta.

Gledao sam još tipa Grande Punto, ali mi ne ulijeva povjerenje, isto kao ni Peugeoti, VW nije moj đir, Astru ako ima CDTI za te novce, classic ne bi uzimao.

Eto, bacajte preporuke, i iskustva.

Moja preporuka ti ide za Renault Scenic 1.5 dCi (100 ks). Malo troši puno mjesta za visoke.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan

Moj prijedlog ti je da kupiš biciklu.  {#}

16 godina
moderator
FlyBoy kaže...
  Megane je drugi ozbiljniji kandidat. Stvarno 1.5 dCI su ok, malo me strah da ne naletim na neki s problematičnom elektronikom.

Iskreno s fiatima nemam nikakvih iskustava. Konkretno koji motor bi mi preporučio u Grande Puntu, te ako znaš kakva je kvaliteta izrade interijera, i da li je gepek dovoljan za normalne potrebe, i ima li dosta mjesta odozada za normalne osobe (ne košarkaše).

elektronika je potencijalni problem, al inače je po meni najbolji izbor

kvaliteta punta je prilično dobra, gepek je ako se mene pita sasvim ok, a mjesta kolko hoćeš unutra...

e sad neznam kakvi su što se potrošnje tiče pa neznam koji bi ti motor preporučio

ja bi uzeo 1.4 16V (8V nikako) ili 1.3 mjet

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...
FlyBoy kaže...

elektronika je potencijalni problem, al inače je po meni najbolji izbor

kvaliteta punta je prilično dobra, gepek je ako se mene pita sasvim ok, a mjesta kolko hoćeš unutra...

e sad neznam kakvi su što se potrošnje tiče pa neznam koji bi ti motor preporučio

ja bi uzeo 1.4 16V (8V nikako) ili 1.3 mjet

Ma kakav punto, kakva kvaliteta, ne možeš to uspoređivat sa focusom i meganeom.

Megane je super, ali kraj focusa ga ne bih ni pogledao. To jednostavno vidiš kad sjedneš u oba auta.

16 godina
neaktivan

Ma kupi ovako nešta i miran si sto godina, ovo je neuništivo.

16 godina
neaktivan

Kupi tomosa...

17 godina

je i moj saxo, baš nekidan 200000km proša,

a zvijer i nema šta,s 10L prođem i 200km, ako

ga baš ne upirem, al upirem!!!

16 godina
moderator
Jakovp kaže...

sad samo zvučiš ko neki fanboy

16 godina
odjavljen
Makić kaže...

je i moj saxo, baš nekidan 200000km proša,

a zvijer i nema šta,s 10L prođem i 200km, ako

ga baš ne upirem, al upirem!!!

Sorry ali taj auto je žešća krama.

17 godina
neaktivan

I ovaj naš Defender je proša 200000km. Ima mu 7 godina. Ali svih tih 200000km sigurno nije bilo samo po asfaltu... ;)

16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Megane je super, ali kraj focusa ga ne bih ni pogledao. To jednostavno vidiš kad sjedneš u oba auta.

Ovisi gleda li Grande punto ili stariju seriju, razlika u kvaliteti je nebo i zemlja.

Ali za te pare definitivno focus, možda se nađe i dizelaš, 1,8 TDCi, ali ni benzinci ne troše puno.

@Šef to je mašina žešća, kad je bila poplava u metkoviću voza san se sa GSS-ovcima u defenderima, prolazija je kroz 70cm vode ko da je nema

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 23:16 (bruno11).
16 godina
moderator
bruno11 kaže...

Ovisi gleda li Grande punto ili stariju seriju, razlika u kvaliteti je nebo i zemlja.

Ali za te pare definitivno focus, možda se nađe i dizelaš, 1,8 TDCi, ali ni benzinci ne troše puno.

pričamo o grande puntu, ne o onoj krami od prije

16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...
bruno11 kaže...

pričamo o grande puntu, ne o onoj krami od prije

Onda ok, ali sumnjam baš da će ga naći za tu cijenu.

Iako i dalje mi je focus 10 puta bolji.

17 godina
neaktivan

Evo muzike:

Elvis vs JXL - A Little Less Conversation ft. Elvis Presley

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice