Vecer ;D ko danas nespava ?
a standardna ekipa 
Večer ljudi, upravo sam složio vodeno na grafu, i iznenadio se, temp ostala ista
a standardna ekipa 
Večer ljudi, upravo sam složio vodeno na grafu, i iznenadio se, temp ostala ista
da stndarna svi koji radimo nocu :)

Trenutno je.
Nikako da taj prokleti Mango više dođe. 
Pozdrav ljudi!
Taman mislio tu pitati ima li tko omniu 7 pa da kaze dojmove neke, kad ono...
Uglavnom, sad imam iphone 3gs koji mi je dosadio pa me zanima kakva je omnia, ima li dobrih aplikacija/igrica za nju, jeli stvarno fluidan taj WP7, koliko je brz browser i te stvari.

Ma šalim se, temp je 45C ali trenutno imam samo jedan vent u radijatoru, i radijator je u pci slotu.
Kad ga sastavim na stolu, temp je oko 25C-35C šteta što nikako nemogu nabaviti neko jeftino full tower, a da je crno...
a standardna ekipa 
daj sliku neku, bas me zanima 
to ti je ovako vodeno, i problem kod mene je što mi je u kučištu previše nereda, pod hitno trebam full tower...
Ma šalim se, temp je 45C ali trenutno imam samo jedan vent u radijatoru, i radijator je u pci slotu.
Kad ga sastavim na stolu, temp je oko 25C-35C šteta što nikako nemogu nabaviti neko jeftino full tower, a da je crno...
jbg riješi to nekako
auu majku ti :)
Da, ali ova se moja dosta grije....
Bilo bi idealno akd bi našao neko full tower kučište, jer sad stvarno nemam ni malo mjesta u kučištu za protok zraka...
Ali o tome kasnije, možda čak znam nekoga tko ima kučište, da mu ne treba :-D
što ste zamrli?
Večer svima....
Rosswelt, da razmisliš o kupnji polovnog frižidera, jeftinije te dođe i bolje hladi.
što ste zamrli?
Očito još fascinirani mojim "vodenim" :-D
Ma meni je bitno samo da nema one temp od stock coolera na 80C pod punim opterećenjem, 50ak ću još preživiti :-D
Planiram naručiti još peltier za proc, samo neznam koliko je to pametno, jer ako bude prehladan, može doći do one kondenzacije, i onda ode sve u 3pm.
Jel zna netko dali se taj peltier može kontrolirati pomoću potenciometra, dakle da mu smanjuješ i povečavaš struju ili tako nešto?
Večer svima....
Rosswelt, da razmisliš o kupnji polovnog frižidera, jeftinije te dođe i bolje hladi.
Imao sam jednom jednog p4 u mini hladnjaku, kad smo ja i frend pokušali "extremno OC-at", ali nažalost dalje od 3.8ghz nismo otišli...
A nakon par dana, totična "kondezacija" nam je malo poremetila planove 
Jel zna netko dali se taj peltier može kontrolirati pomoću potenciometra, dakle da mu smanjuješ i povečavaš struju ili tako nešto?
koliko znam ne
koliko znam ne
F*ck, čak sam razmišljao da stavim neki element, kao "blok" u krug u vodenom, a taj bi element hladio peltierom, ali samo po potrebi, kad ne treba, samo ga izgasim i voda prolazi kao da ga nema...
sad kako će to na kraju ispasti vidjet ćemo
F*ck, čak sam razmišljao da stavim neki element, kao "blok" u krug u vodenom, a taj bi element hladio peltierom, ali samo po potrebi, kad ne treba, samo ga izgasim i voda prolazi kao da ga nema...
i onda na peltier moraš stavit cooler neki i vent gore...po meni bezveze
i onda na peltier moraš stavit cooler neki i vent gore...po meni bezveze
A sad ću ti nacrtati kako to treba izgledati :-D
A sad ću ti nacrtati kako to treba izgledati :-D
opet nacrt u paintu? :)
Večer svima....
Imao sam jednom jednog p4 u mini hladnjaku, kad smo ja i frend pokušali "extremno OC-at", ali nažalost dalje od 3.8ghz nismo otišli...
A nakon par dana, totična "kondezacija" nam je malo poremetila planove 
Ništa što vreća riže nije mogla riješiti.
Večer...
Evo pojeo sam jedno 15 malih mint bombončića, ima da se izbljujem sutra u školi, ahahah...
Evo malo slušam muziku i čekam da krenete neku temu da se ubacim...
Večer...
Evo pojeo sam jedno 15 malih mint bombončića, ima da se izbljujem sutra u školi, ahahah...
Evo malo slušam muziku i čekam da krenete neku temu da se ubacim...
Valjda si mislio na ponedjeljak, nije valjda da u subotu idete u školu?
Mint bombončići smutili orijentaciju u vremenu... 
on je uzoran učenik, ide svaki dan :D
Jbg...mi isto idemo subotom,matka,elektrika,hrvatski.
ona je uzoran učenik, ide svaki dan pred školu i dila bombone (mint da nebi bilo zabune):D
Popravljeno (tko zna što bi šef rekao).
Ofc da je u paintu 
Uglavnom kombiniram 2 vodena hlađenja, ono coolermaster, koje je namjenjaeno za dvije grafe, ali ja hladim samo jednu, a drugim blokom bi hladio peltier.
Dakle na crtežu, sve piše što je, a crvenom bojom je označeno šta šta hladi
Popravljeno (tko zna što bi šef rekao).
sigurno nešto netočno bi rekao :P