Bolji je CIS od tog smeca, nema veze sta ti prvi put cujes za to...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da si slabo informiran
Evo svađe ko Apple tema! 
Evo svađe ko Apple tema! 
Ma nije svada, cinjenice... NOD mi je jednom propustio zarazu u komp - 200+ zarazenih datoteka... CIS u 3 godine nista jos...
Evo svađe ko Apple tema! 
neće bit svađe, al kad netko tvrdi da ne valja nešto za što nije niti čuo, to je jednostavno glupo...
ko da ja kažem da novi mercedes E320 ima neudobna sjedala, a nikad nisam sjedio u njemu
nema ti to veze... u zadnje vrijeme je propa i u odnosu na druge je smece... moj ocuh distribuira licence za nod amo... radi vec s time 10+ godina, on kaze da je los u odnosu na konkurenciju...
Ja imam Titanium antivirus full, cini mi se pandu isto full,i sad nod32 full. Niti jedan ne koristim. Ne koristim uopce AV. Nekidan skenirao sa MBAM-om i nakon 6 mj. bez av-a niti jedan threat.
Koristimo ga u skoli, prosao sam pc sa mbamom, hrpetina virusa. unatoc av-u (nodu)
Otkad sam preporucio profi aviru i avast, virusa skoro nema.
sto se NOD-a tice, imam ga instalirano na drugom kompu koji je zaduzen za torente i moram priznati da jos nisam pokupio ni jednog nametnika, a da ne govorim kako je tih i kako kod njega nema rostiljanja po HD-u, za razliku od recimo super razvikanog KIS-a kojeg imam na glavnom kompu.
Ma ja koristim MS SE 2 i nikakvih problema na stolnome kompu, a na laptopu je Comodo... isto nikakvih problema, bitnije je da se zna sta se radi po netu a ne na sve i svasta ic... Svako toliko MbAM cisto reda radi, ali nema ni od njega potrebe u zadnje vrijeme...
A ja ne koristim nikakav antivirus i nikada nisam imao problema sa virusima. 
A ja ne koristim nikakav antivirus i nikada nisam imao problema sa virusima. 
isti slucaj kod mene. u principu,mozak i zdrava pamet je dovoljno.
ja mislim da si ti tu jedini s problemima u čitanju...
NOD je bolji od CIS-a a nikad nisi čuo za njega? dakle da je bolji znaš po čemu? po tome što ga ti imaš? daj molim te...
nema ti to veze... u zadnje vrijeme je propa i u odnosu na druge je smece... moj ocuh distribuira licence za nod amo... radi vec s time 10+ godina, on kaze da je los u odnosu na konkurenciju...
Sva plačena zaštita je u padu s prihodima bez obzira na firmu, jer danas ima za badave odlične zaštite kakve očeš samo pa kad to ljudi škuže zaboravi plačanje zaštite to je onda totalna nepoznanica ubuduče.

hahaha kralj :D
Večer svima.
Valete!
XXX-man cura ut valeas!
Trenutno je.
Nikako da taj prokleti Mango više dođe. 
a brate dosada me ubi...i frapanje naravno!!!
Večer svima.
Ave! (et valete)
.
A ja odoh na spavanje, radi se popodnevna sutra, valja se dići prije 12. 
OPEN!
Dobra večer!
OPEN
večer :)
Vecer ;D ko danas nespava ?