Večersvima.
Nedjelja navečer, najšugavije doba tjedna.
Večersvima.
Jer znaš da sutra počinje radni tjedan.
Jer znaš da sutra počinje radni tjedan.
i školski tjedan isto :)
Večersvima.
why? Jer nakon vikenda moraš ić opet radit?
Mislim da smo to u zadnja 4 posta ustvrdili....
why? Jer nakon vikenda moraš ić opet radit?
Da, jer znaš da sutra valja rano ustat i da je cijeli tjedan pred tobom.
Oh wait, upravo sam se sjetio, imam free day sutra
Laku noć, odoh gledati Torrentea...
ma jebes ovo :P sutra ranom zorom u skolu 
Nitko nije skužio moju troll umotvorinu... 
Kako zatrollati Facebook...
de rekni kak to funkcioniše
He, he he he....(u stilu onog japanca/kineza u GTA:SA ko one misije s ronjenem), ja se bar na prvi da ne moram buditi.
Nema munjovoza izgleda večeras, tako da nema nikakve rasprave u mom projektu, tako da neam pojma šta da radim :-D
mislim da ću lagano na spavanje, sutra se ustaje u 7 :-/
budem još par minuta pričekao, možda se pojavi :-D
bass molim te stavi na 100%
de rekni kak to funkcioniše
Ma odi na 9gag.com i lajkaj svaki post, tj. sliku, i za svaki tvoj lajk ide novi post na facebook o tome kako se tebi to sviđa.
Repeat for friends infinite frustration.
Problem?
Sad su završne pripreme i onda kad stvra proradi EPIC EVIL SCIENTIST LAUGH i kamera otiđe u ptičju perspektivu...
Nema munjovoza izgleda večeras, tako da nema nikakve rasprave u mom projektu, tako da neam pojma šta da radim :-D
e da je sve tak jednostavno, bilo bi divno... vracam se doma za pol sata pa krecem radit, dosad zbilja nisam mogao, pretrpan sam, nisam ni otisao frendu pogledat sta mu je sa laptopom.. ak budes budan jos sat ipo dobit ces sve svoje nacrte
e da je sve tak jednostavno, bilo bi divno... vracam se doma za pol sata pa krecem radit, dosad zbilja nisam mogao, pretrpan sam, nisam ni otisao frendu pogledat sta mu je sa laptopom.. ak budes budan jos sat ipo dobit ces sve svoje nacrte
HAHHA aj probat ću, ako ne, budem sutra to prostudirao 
Ja sam tu do ponoći da dočekam prvi dan šk. godine, a poslije toga ne odgovaram za svoje postupke.
hebo sliku svoju ovaj silver lajt...koji kenjac me natjero ovo koristit. 7 puta guraj sliku ,pa ako ostane na forumu,ostala je.
hebo sliku svoju ovaj silver lajt...koji kenjac me natjero ovo koristit. 7 puta guraj sliku ,pa ako ostane na forumu,ostala je.
SilverShit...
Cak mi se i place... Neznam zasto.
uhh..predosadno i sparno. usla mi je ona bestijica,macaklin. on je ok bestijica,ali brate ruzan guster ko ponoca.
uhh..predosadno i sparno. usla mi je ona bestijica,macaklin. on je ok bestijica,ali brate ruzan guster ko ponoca.
Meni je on zivio iza ormara par godina... Fora je bio.
ajde,oce ko pocet koristit dropbox...da ja malo povecam prostor za 250mb ako mi neko prihvati poziv. neka mi posalje mail na pm.
rega se i instala aplikaciju.
IZGR zlostavljaš citate grunfa? Kak te nije sram?
Kako kome 
definitivno simpaticno stvorenje. samo ljudi krive informacije imaju o njemu,pa ga gone klompama po zidu.
mogao bi i ja sutra nabacit ruxak na ledja i poc u skolu.
sjest u zadnju klupu i ono..wtf faca :)