Upravo pogledo Thora, film me definitivno razočaro... očekivo sam puno više
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto je bilo?
Napravio kratki spoj 50 ledica?
saznao neke stvari koje bolje da nisam :/
Cura te vara?
Daj vise info, mozda mozemo pomoc :-)
Cura te vara?
i to bi bilo bolje od ovog...
ma nije baš za javnost...
Može onda neki prijedlog?
Na vrhu staviš najveće ventilatore koji idu. Oni nek ti služe za izvlačenje zraka iz kutije. Otraga i na bočnim stranama napravi perforacije (rupe) kroz koje će ulaziti svježi zrak.
Aha dakle da stavim ta 2 venta od 120mm da izvlače, a sa strane ovog "kučišta" da stavim dvije rupe sa obe strane, i "zatvorim" ih mrežicama?
kao na slici
Cura te vara?
Daj vise info, mozemo i mi :-)
Aha dakle da stavim ta 2 venta od 120mm da izvlače, a sa strane ovog "kučišta" da stavim dvije rupe sa obe strane, i "zatvorim" ih mrežicama?
kao na slici
bilo bi još bolje kad bi se mogao omogućiti ravan protok zraka, znači da se okomito na gore vuče zrak, ak nije problem izmjeri visinu hladnjaka pa da probamo iskemijati neki prorez ispod hladnjaka
Cura te vara?
to namjerno radis. Napišeš da se dogodilo veliko sranje, i kad te mi pitamo šta, kažeš nije za javnost
Jel znate kak budalu držat u išćekivanju? Reću vam kasnije.... 
kao na slici
Čim većeg promjera tim bolje. Ovi otvori mogu biti obične rupe izbušene u bočnim stranicama i na stražnjoj strani, čim više tim bolje. Kako je u igri pleksi onda je bolje ne stavljati nikakvu filtraciju jer to nikako ne izgleda dobro.
Vecer ljudi!
Nisam u toku zadnjih dana, zasto je kolega stoncin3 dobio crnog? 
Vecer ljudi!
Nisam u toku zadnjih dana, zasto je kolega stoncin3 dobio crnog? 
multi acc
kao na slici
bilo bi još bolje kad bi se mogao omogućiti ravan protok zraka, znači da se okomito na gore vuče zrak, ak nije problem izmjeri visinu hladnjaka pa da probamo iskemijati neki prorez ispod hladnjaka
Kakav hladnjak?
misliš na ovaj radijator?
uglavnom radijator je debel 6cm, ovaj koji sad imam, ali planiram nabavku novog, ali većina ih je tanka ili tanja od toga...
kao na slici
Čim većeg promjera tim bolje. Ovi otvori mogu biti obične rupe izbušene u bočnim stranicama i na stražnjoj strani, čim više tim bolje. Kako je u igri pleksi onda je bolje ne stavljati nikakvu filtraciju jer to nikako ne izgleda dobro.
Pojasni daj preporuku 
Cura te vara?
Znaci gadno je?
Mozes mi na PP rec ako hoces (meni bi bilo drago)
Pojasni daj preporuku 
Jednostavno stupnom bušilicom, ili nečim sličnim izbušiš hrpu rupica. Druga varijanta je da napraviš veću pravokutnu rupu, onda ju treba kombinirati s nekom metalnom pokrivnom mrežom. Uglavnom pošto je sve prozirno bilo kakav filterski materijal ne izgleda bajno.
Znaci gadno je?
Mozes mi na PP rec ako hoces (meni bi bilo drago)
Manje će ljudi znati ako kažeš svima nego njemu na PP....
ovak nešto, napravimo rupu dimenzija kakvih je i radjator, tako da taman sjedne, a od ispod postrance ostane cijeli prorez za usis zraka
A što kažeš na ovo mario?
Uglavnom a dali se isplati kupiti neko šrot kučište, pa mi odrezati vrh i pretoviri ga u ovako nešto?
Ok, onda pokušaj takvo nešto skicirati sutra, pa ćemo vidjeti :-/
A što se tiče izgleda, nije problem, lako se ta metalna mrežice namota oko nekih "štapića" i onda se stavi unutra, da ne strši unutra...
Funkcija prije izgleda!
Uglavnom a dali se isplati kupiti neko šrot kučište, pa mi odrezati vrh i pretoviri ga u ovako nešto?
ma to mislim izrezat od pleksija, ne od tvog kućišta od računala x)
tako da bi to pleksi kućište sjelo na kantu bez da moraš rezati kantu, a imalo bi dovoljno usisa postrance
Ok, onda pokušaj takvo nešto skicirati sutra, pa ćemo vidjeti :-/
A što se tiče izgleda, nije problem, lako se ta metalna mrežice namota oko nekih "štapića" i onda se stavi unutra, da ne strši unutra...
Funkcija prije izgleda!
budem nacrtao, pa postao tu, pa mogu svi prokomentirati x)
Cura te vara?
slutim sta je, i ako je to to, onda mi je zao :(
šta to?
Laku noć svima.....
Laku noć svima.....
laku noć... vidim da se rooswelt izgubio a nije mi odgovorio na pitanje, pa gibam i ja x)
šta to?
pa ako si rekao da je bolje da te cura varala...neznam, meni pada samo 1 napamet, necu o tome posto si rekao da neces govoriti, a i ako je slucajno tocno, da onda drugi ne citaju bzvz...
pa ako si rekao da je bolje da te cura varala...neznam, meni pada samo 1 napamet, necu o tome posto si rekao da neces govoriti, a i ako je slucajno tocno, da onda drugi ne citaju bzvz...
jbg neznam na što misliš...
al nema ovo nikakve veze samnom, s curom ili rodbinom ako misliš na išta od tog
hm onda sam zabrijo :D