u manje od 1% slučajeva nažalost je...
i to je dovoljno :D
hmm ovo me sjetilo na dotičnog forumaša, zaboravih ime, koji je umro dok je browsao bug... opasno vam je to momci, takve citate imat x)
Mike Litoris, bio je na f1 rasprava.
hmm ovo me sjetilo na dotičnog forumaša, zaboravih ime, koji je umro dok je browsao bug... opasno vam je to momci, takve citate imat x)
Mike Litoris, bio je na f1 rasprava.
Jogurtom,
Ajmo ljudi molim vas jel može neko napravit račun na supersportu, i dat mi ga (račun, da nebi bilo zabune
).
Je da je stara, ali je predobra :D
BTW, ako voliš fotkat, u subotu i nedjelju, Koprivnica, viteški turnir, bit će noćnih borbi (vatra u igri).
A za ovo, di je dobro otič, javi na pm, ima jedno 10 000 mjesta valjda na mom popisu. U HR, naravno.
preko fejsa ti je najbolje...
Jucer sam zaspao dok sam fapao.
that is bad my friend

Uuuuura, ura, ura!
Stiže Trollura ^^
Pa i meni je to najbolji lijek za spavanje, al pobogu prvo obavim posao kako spada 
a ne pisa ti se onda poslije?
ja onda tad nemogu zaspat jer sam stalno na wc nakon fapanja
zato lijepo ujutro legne ko naruceno :D
Lako za citate oni se sami smanje od sebe, nego kaj budemo sa budalama i idijotima koji prolaze kroz Crveno uh kaj bi ja ovog koji je kriv razbil ko Mlinski Kamen isplatilo bi se itekak samo da je neko moj nastradal njegovom gluposti.

Tako moj stari...
Posudio prijatelju novce za novi auto, nešto sitno, polovni auto, stari.
I prijatelj taj se vraća s novo nabavljenim autom doma, i neka ženska drito ispred njega se prestroji, nije stigao reagirat, napuca ju, i na mjestu mrtav. Naravno njoj ništa
Sada, u ponedjeljak je to bilo.
Tako moj stari...
Posudio prijatelju novce za novi auto, nešto sitno, polovni auto, stari.
I prijatelj taj se vraća s novo nabavljenim autom doma, i neka ženska drito ispred njega se prestroji, nije stigao reagirat, napuca ju, i na mjestu mrtav. Naravno njoj ništa
Sada, u ponedjeljak je to bilo.
Hm u Ponedjeljak a di se to dogodilo zapravo, vjerojatno nije bil vezan pa udarac Glavom cista klasika da se nose Kacige na glavi u Autu da vidiš kolko bi bilo manje poginulih je malo neobicno nosit Kacigu u normalnom Autu itekak ali zna se poanta je jasna.

Hm u Ponedjeljak a di se to dogodilo zapravo, vjerojatno nije bil vezan pa udarac Glavom cista klasika da se nose Kacige na glavi u Autu da vidiš kolko bi bilo manje poginulih je malo neobicno nosit Kacigu u normalnom Autu itekak ali zna se poanta je jasna.

Nje u Hrvatskoj bilo, u BIH, jer je stari bio dolje za godišnji, a gdje točno nisam siguran.
A istina, da je bio vezan, najvjerojatnije bi samo bila trzajna ozljeda, ili da je auto imao air bag.
ja ne kužim što je ljudima toliko teško vezat se u autu
pa ne vežeš se zato što se nekom sprdnulo tako, nego da spasiš vlastiti život u slučaju nesreće
ja nemogu da se ne vezem...jednostavno fali mi pojas, tj to da ga osjetim na mom ramenu...cudno se osjecam bez...skroz cudno...
jedva cekam staviti u svoj auto pojas na 3-4 tocaka
ja nemogu da se ne vezem...jednostavno fali mi pojas, tj to da ga osjetim na mom ramenu...cudno se osjecam bez...skroz cudno...
tako je i meni isto
jedva cekam staviti u svoj auto pojas na 3-4 tocaka
jel se smije znat šta voziš?(pretpostavljam merc- 190e,ford capri,golf 1/2gti...)
renault 5 gt turbo 1989
ljepo,makar je meni bolji peugot 205 gti
zvijer je, ali nema turbinu :)
no turbo, no fun, vjeruj mi :)
no hachi, no fun :D
Vecer narode, dobio lampu halogenu (150 kuna), za sobu, jace svjetli na max. nego luster stropni sa 4 zarulje od 65 W.Također pala torba sa skolu (180 kuna) psoto se stara raspala po teretom znanja :P, a nova stolica, (500 kuna) :D stara je klimava, napol u raspadu, tijekom dana poslikam pa vam stavim slike.
zvijer je, ali nema turbinu :)
no turbo, no fun, vjeruj mi :)
malo zvučiš ko jeremy clarcson od top gear-a^^
inače sve je bolje od toyote priusa 
no hachi, no fun :D
e to to, ili RWD ili turbo...ili oboje :)
šta mislite o ovom,zar nije preljep