Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.083.136
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
munjovoz kaže...
XXX-Man kaže...
cuspajz kaže...

u manje od 1% slučajeva nažalost je...

i to je dovoljno :D

hmm ovo me sjetilo na dotičnog forumaša, zaboravih ime, koji je umro dok je browsao bug... opasno vam je to momci, takve citate imat x)

Mike Litoris, bio je na f1 rasprava.

Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Cime mazes obrve?

Jogurtom,

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
17 godina
neaktivan
Propade mi fora
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ajmo ljudi molim vas jel može neko napravit račun na supersportu, i dat mi ga (račun, da nebi bilo zabune {#}).

http://www.supersport.hr/

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Propade mi fora

Je da je stara, ali je predobra :D

BTW, ako voliš fotkat, u subotu i nedjelju, Koprivnica, viteški turnir, bit će noćnih borbi (vatra u igri).

A za ovo, di je dobro otič, javi na pm, ima jedno 10 000 mjesta valjda na mom popisu. U HR, naravno.

Iz prošlosti, za budućnost, zbog snova iz mladosti
17 godina
neaktivan
Kako cu joj reci da varim,a u fusu i tokarim :-D
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Kako cu joj reci da varim,a u fusu i tokarim :-D

preko fejsa ti je najbolje...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan

Jucer sam zaspao dok sam fapao.{#}

15 godina

that is bad my friend

15 godina
lzgr kaže...

{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/periferija-ultimativna-tema/85078.aspx?page=0&jumpto=2227859&sort=asc&view=flat Lista svih forumaških reviewa perifernih uređaja
15 godina
neaktivan

Uuuuura, ura, ura!

Stiže Trollura ^^

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
18 godina
lzgr kaže...

Pa i meni je to najbolji lijek za spavanje, al pobogu prvo obavim posao kako spada  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina

a ne pisa ti se onda poslije?

ja onda tad nemogu zaspat jer sam stalno na wc nakon fapanja

zato lijepo ujutro legne ko naruceno :D

18 godina

Žaba je uvijek u pravu

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina
munjovoz kaže...
XXX-Man kaže...
cuspajz kaže...

u manje od 1% slučajeva nažalost je...

i to je dovoljno :D

hmm ovo me sjetilo na dotičnog forumaša, zaboravih ime, koji je umro dok je browsao bug... opasno vam je to momci, takve citate imat x)

Lako za citate oni se sami smanje od sebe, nego kaj budemo sa budalama i idijotima koji prolaze kroz Crveno uh kaj bi ja ovog koji je kriv razbil ko Mlinski Kamen isplatilo bi se itekak samo da je neko moj nastradal njegovom gluposti.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/pjesakinja-odbacena-prtljaznik-poginuo-vlasnik-automobila-clanak-323130

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina

Tako moj stari...

Posudio prijatelju novce za novi auto, nešto sitno, polovni auto, stari.

I prijatelj taj se vraća s novo nabavljenim autom doma, i neka ženska drito ispred njega se prestroji, nije stigao reagirat, napuca ju, i na mjestu mrtav. Naravno njoj ništa

Sada, u ponedjeljak je to bilo.

18 godina
FlyBoy kaže...

Tako moj stari...

Posudio prijatelju novce za novi auto, nešto sitno, polovni auto, stari.

I prijatelj taj se vraća s novo nabavljenim autom doma, i neka ženska drito ispred njega se prestroji, nije stigao reagirat, napuca ju, i na mjestu mrtav. Naravno njoj ništa

Sada, u ponedjeljak je to bilo.

Hm u Ponedjeljak a di se to dogodilo zapravo, vjerojatno nije bil vezan pa udarac Glavom cista klasika da se nose Kacige na glavi u Autu da vidiš kolko bi bilo manje poginulih je malo neobicno nosit Kacigu u normalnom Autu itekak ali zna se poanta je jasna.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
rambox kaže..

Hm u Ponedjeljak a di se to dogodilo zapravo, vjerojatno nije bil vezan pa udarac Glavom cista klasika da se nose Kacige na glavi u Autu da vidiš kolko bi bilo manje poginulih je malo neobicno nosit Kacigu u normalnom Autu itekak ali zna se poanta je jasna.{#}{#}

Nje u Hrvatskoj bilo, u BIH, jer je stari bio dolje za godišnji, a gdje točno nisam siguran.

A istina, da je bio vezan, najvjerojatnije bi samo bila trzajna ozljeda, ili da je auto imao air bag.

16 godina
moderator

ja ne kužim što je ljudima toliko teško vezat se u autu

pa ne vežeš se zato što se nekom sprdnulo tako, nego da spasiš vlastiti život u slučaju nesreće

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina

ja nemogu da se ne vezem...jednostavno fali mi pojas, tj to da ga osjetim na mom ramenu...cudno se osjecam bez...skroz cudno...

jedva cekam staviti u svoj auto pojas na 3-4 tocaka

16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

ja nemogu da se ne vezem...jednostavno fali mi pojas, tj to da ga osjetim na mom ramenu...cudno se osjecam bez...skroz cudno...

tako je i meni isto

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
RuskeGTT kaže...

jedva cekam staviti u svoj auto pojas na 3-4 tocaka

jel se smije znat šta voziš?(pretpostavljam merc- 190e,ford capri,golf 1/2gti...)

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina

renault 5 gt turbo 1989

16 godina
RuskeGTT kaže...

renault 5 gt turbo 1989

ljepo,makar je meni bolji peugot 205 gti{#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina

zvijer je, ali nema turbinu :)

no turbo, no fun, vjeruj mi :)

16 godina
moderator

no hachi, no fun :D

16 godina

Vecer narode, dobio lampu halogenu (150 kuna), za sobu, jace svjetli na max. nego luster stropni sa 4 zarulje od 65 W.Također pala torba sa skolu (180 kuna) psoto se stara raspala po teretom znanja :P, a nova stolica, (500 kuna) :D stara je klimava, napol u raspadu, tijekom dana poslikam pa vam stavim slike.

16 godina
RuskeGTT kaže...

zvijer je, ali nema turbinu :)

no turbo, no fun, vjeruj mi :)

malo zvučiš ko jeremy clarcson od top gear-a^^

inače sve je bolje od toyote priusa {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 1:51 (luka94).
15 godina
XXX-Man kaže...

no hachi, no fun :D

e to to, ili RWD ili turbo...ili oboje :)

16 godina

šta mislite o ovom,zar nije preljep{#}

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b4sxwq1bwmla

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice