Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.776.506
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
RE: Za nespavalice
LUXX kaže...
puma1400 kaže...

e, kad smo već kod luxića... kako je Lux The Little?

koliko on sada ima? 7 mjeseci?

Je malo više od 7 mjeseci.
Ma mali je dobro.
Sad ima 8 zubi i deveti ide.
Nikak mira ej.Stalno muka oko zubi
leo_819 kaže...
 lol mislim da si krivo protumačio centimetre :P
LoL
Makić kaže...

krivo, ipak sam ja najniži 176cm, znate kako se kaže: ''Mali ali pali'' i moj moto: '' U malim stvarima se krije velika snaga''

U malim flašicama se drži otrov ha?
 ima i ona: '' U maloj boci špirit leži''
Evo nešto do facea i vidim ovaj video pogledajte

http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=50684409750&h=LtY7D&u=_n9Iq

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 1:59 (Makić).
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Ma mali je dobro.
  ma suoči se s tim da će ga zubi za*ebavat i u pubertetu..
evo mene *ebu osmice...
triat ću na operaciju izgleda...

hahaa..

e, kako mogu postat mod na bugovon forumu???
u korist mi ide šta znan SVAKO pravilo (jer san ga i prekršija, ali to je druga priča)..

;) 
For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
moderator
puma1400 kaže...

Pa, moras imati osmice. :)
I'm fat, you're ugly! I can diet.
16 godina
puma1400 kaže...
LUXX kaže...
Ma mali je dobro.
  ma suoči se s tim da će ga zubi za*ebavat i u pubertetu..
evo mene *ebu osmice...
triat ću na operaciju izgleda...

hahaa..

u korist mi ide šta znan SVAKO pravilo (jer san ga i prekršija, ali to je druga priča)..

;) 
 Kako bi ti reka moj profesor iz srednje: '' Još si ti mlad i zelen''
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
Makić kaže...
LUXX kaže...
puma1400 kaže...

e, kad smo već kod luxića... kako je Lux The Little?

koliko on sada ima? 7 mjeseci?

Ma mali je dobro.
leo_819 kaže...
 lol mislim da si krivo protumačio centimetre :P
LoL
Makić kaže...

krivo, ipak sam ja najniži 176cm, znate kako se kaže: ''Mali ali pali'' i moj moto: '' U malim stvarima se krije velika snaga''

LoooL analni otvor...hahahahahaha...ima nas svakakvih
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Joj to smo vec imali kak postat mod.

Ma ugrubo ponašaj se po pravilima i pomaži drugima i budi cesto na forumu i vec ce te primjetit i kad bude trebalo ponudit mjesto moda.

LENOVO SL500 + Logitech G5
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

O jbt...analni otvor!!! Na velikim zgradama!!!!
DrNasty kaže...
puma1400 kaže...

I ne smiješ imat operaciju zubi.

Zašto bi uopćenetko imao jaku želju postat moderator?? :P
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 2:04 (coder_).
16 godina
Za nespavalice

Vidiš ja i coder smo ti stalno po noći.

Luxx sredi nam titulu noćne bubamare bia bi red, a možeš je i sebi dodat nije bad.

A za moderatora ima vrimena, ima dan  u Boga

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
  imam ih. taman izrastaju u prave ,velike ,osmice! :)

Makić kaže...
  Kako bi ti reka moj profesor iz srednje: '' Još si ti mlad i zelen''
  mlad jesan, zelen nisan.. poplavija san od ladnoče..     :(

LUXX kaže...

Joj to smo vec imali kak postat mod.

Ma ugrubo ponašaj se po pravilima i pomaži drugima i budi cesto na forumu i vec ce te primjetit i kad bude trebalo ponudit mjesto moda.

ma nisan ja te srećee--- a i kartončići me diskredibilitiraju.. xD

coder_ kaže...
  I ne smiješ imat operaciju zubi.

Zašto bi uopćenetko imao jaku želju postat moderator?? :P
volin to... moderator san na jednon inozemnon forumu, ali.. nema akcije, nema problema, nema ničega.. skoro da ni posteva nema.. :(... xD
Ne operiram zubi nego desne režem..
nebih znao detalje.. 

For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
moderator
Za nespavalice

Vi i nakon sto vidite kakve muke LUXX ima kao moderator, opet zelite to biti? Vi ste mazohisti :)))

16 godina
Za nespavalice

Šta ste svi utihnuli nije sprovod

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Ja slice-am  i slažem layout za site..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
16 godina
Za nespavalice

al imaš svoj site

17 godina
moderator

Ma pusti layout, hajde ti slice-aj nama jednu maxi pizzu s prsutom i kulenom :)

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

al imaš svoj site

Ne još. :) Sve ostalo je tajna.

A joj Hypo al će netko bit žedan ako pojede tu pizzu... uff.. Trebat će cisterna vode..
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 2:25 (coder_).
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Makić kaže...

Ja slice-am  i slažem layout za site..
  uuu. dobro si me sjetio..
zaboravio sam obnoviti ugovor..
ma, i ne bih zaboravio da je stranica glasila na mene..
ma, ugl. fala na podsjetniku..
16 godina
Za nespavalice

nisam nikad radio site, al naša sam neke stranice za izradu i osnove kako se radi

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

nisam nikad radio site, al naša sam neke stranice za izradu i osnove kako se radi

Utuć onog tko je radio na projektu zvanom "Internet Explorer". To smeće od browsea se drži standarda..NE!! Opera, Firefox, Chrome, Safari...sve isto radi. Samo Internet Explorer ima svoju logiku prikazivanja elemenata!!
16 godina
Za nespavalice

A jbg i to je nešto. Di je oni luxx pobiga biće nam sređuje titulu noćne bubamare ili je dobro ogladnia nako one priče o jelu

17 godina
moderator

Mozda je otisao do tele2, da ih ''nagovori'' da mu poboljsaju konekciju :)

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

MA jok.

Internet mi opet sere.

Vuce se ko puž.

Joj za poludit.

HOCU DOMA!!!!!!!!!

LENOVO SL500 + Logitech G5
16 godina
Za nespavalice

E ne može, kako mis stavit vodeno, kupit grafu....

17 godina
moderator
Za nespavalice

Uh, sad ce 3h, odavno nisam ostao ovako dugo budan. Ukocio sam se na ovoj stolici.

Vidimo se

17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
  Utuć onog tko je radio na projektu zvanom "Internet Explorer". To smeće od browsea se drži standarda..NE!! Opera, Firefox, Chrome, Safari...sve isto radi. Samo Internet Explorer ima svoju logiku prikazivanja elemenata!!
  ajme, pričaj mi o tomee... 4 ipo sata sam pokušavao namjestiti da mi u IE ne leti slika vamo, slika tamo.. bezuspješno. nakraju sam od*ebao brigu o tome i posvetio se ostalimaa..

LUXX kaže...

MA jok.

Internet mi opet sere.

Vuce se ko puž.

Joj za poludit.

HOCU DOMA!!!!!!!!!

kako si ti uopče spojen?

Makić kaže...

E ne može, kako mis stavit vodeno, kupit grafu....

mmm.. vodeno.. i ja bi too...

edit:

DrNasty kaže...

Uh, sad ce 3h, odavno nisam ostao ovako dugo budan. Ukocio sam se na ovoj stolici.

Vidimo se

vidimo seee..

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 2:48 (puma1400).
16 godina
Za nespavalice

A slab si, loša konkurencija ovih dana, ja jučer u 5 lega a vidit ćemo danas

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pfff...valentinovo, a ja cijelo popodne proveo vježbajući matišu...pišemo funkcije....stvarno dosadno....ah što se može

sutra na klizanje s par frendova...to me veseli...

baš malo razmišljam... ovo je najžešći topic na forumu....kad bi neko izabrao postove mogli bi se napraviti epitafi nespavalica...

-sad moram u krpe...imam i starog koji je nespavalica i to teška, a kako imam glupi kasda router, koji u stvari ne radi u router modu, puca veza...nemogu bit na dva kompa spojen na net...stari svako malo uletava i kaže izađi....

-zanimljivo je kako kada oće da fakat gasim komp kaže gasi...a kad on hoće na net kaže jesi izašao....sad će on na bigfishgames :P

17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
  ajme, pričaj mi o tomee... 4 ipo sata sam pokušavao namjestiti da mi u IE ne leti slika vamo, slika tamo.. bezuspješno. nakraju sam od*ebao brigu o tome i posvetio se ostalimaa..

A čuj, ako hoćeš dobro radit moraš isporučit proizvod koji radi u svim browserima jednako. Evo baš sinoć radim element u headeru koji ima 4 slike u uglovima tako da sam element izgleda kao dam ima zakvioljen border. I u svim browserima jednoako al i internet exploreru element ima "height" dva puta veći!! I sad ti znaj zašto.. joj bolje mi ide php.. haha
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

A slab si, loša konkurencija ovih dana, ja jučer u 5 lega a vidit ćemo danas

5? hahaa..

ja 7.... taman se baba digla a ja u krpee..
srečom me nije vidjela ni primjetila... ;) 

FlyBoy kaže...

pfff...valentinovo, a ja cijelo popodne proveo vježbajući matišu...pišemo funkcije....stvarno dosadno....ah što se može

baš malo razmišljam... ovo je najžešći topic na forumu....kad bi neko izabrao postove mogli bi se napraviti epitafi nespavalica...

-sad moram u krpe...imam i starog koji je nespavalica i to teška, a kako imam glupi kasda router, koji u stvari ne radi u router modu, puca veza...nemogu bit na dva kompa spojen na net...stari svako malo uletava i kaže izađi....

-zanimljivo je kako kada oće da fakat gasim komp kaže gasi...a kad on hoće na net kaže jesi izašao....sad će on na bigfishgames :P

daj, ne spominji valentinovo... 
ja bolestan pa ženska s kojon san tria bit, našla drugoga.. :((
matematika?.. suuper.. u kojen si razredu?

pozdravi starog..

ciao. 

coder_ kaže...
  A čuj, ako hoćeš dobro radit moraš isporučit proizvod koji radi u svim browserima jednako. Evo baš sinoć radim element u headeru koji ima 4 slike u uglovima tako da sam element izgleda kao dam ima zakvioljen border. I u svim browserima jednoako al i internet exploreru element ima "height" dva puta veći!! I sad ti znaj zašto.. joj bolje mi ide php.. haha
  ma ja to samo za gušt..
onako, za svoju dušu..
pa me uopče ne briga oče li se nekon muji iz doboja to svidit..
hahaa...
a, sritno ti bilo u rješavanju problema...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 2:53 (puma1400).
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
  daj, ne spominji valentinovo... 
ja bolestan pa ženska s kojon san tria bit, našla drugoga.. :((
 Pa i bolje da nisi s njom. Jbt koji će ti klinac cura koja samo za valentinovo bira. Ako neće jednog, ima drugog. Ima riječ za takve cure a tiče se najstarijeg zanata na svijetu
16 godina
FlyBoy kaže...

ah to je danas... e j... ženske, kako lako poludiš zbog njih, ali nedam se ja i ovo valentinovo sam.
Dobro je manji trošak, hehehe... Ali stvarno mi ne ide sa njima kako svaki put uspijem zaj...
svi se ćude, a sve već servirano brate ne ide mi od ruke
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice