hahaha puma i odgovornost.....
PA ima kartona skoro ko pako
Ali popravio se.Radi na sebi.
MAkar se sav trese i na tabletama je ali ide to njemu hahaha
hahaha puma i odgovornost.....
PA ima kartona skoro ko pako
Ali popravio se.Radi na sebi.
MAkar se sav trese i na tabletama je ali ide to njemu hahaha
a pukni o je jubilarni, da sam vidia stavia bi ga ja (bia bi dupli) pa makar dobia drugi žuti
coder_ je izgleda otisao jesti :)
Mene su ove praline samo naljutile, pojeo sam citavu kutiju i sad bi isao nesto stvarno da jedem :) Ali neda mi se :)
kad smo vec kod hrane bas sam si pojeo fritaju... za one koji neznaju kajgana s pravim istarskim kobasicama u mojem slucaju... :D ako ikad dođete u istru morate je probati s šparogama... jummy.... hehe
Evo taman procitao da čak 10% korisnika nije dobilo nikakav karon, to su sigurno oni(većina) koji imaju 0-10 postova(i moderatori, ne bas svi)
U zadnjih par dana nasmijao sam se dosta, ali dosta, ima raznih bisera, ovaj spaja volan od auta na komp., ovaj bi nosio na servis monitor kojem je slika u stranu (lako je to nariktat), jedan misli da mu je cili gta iv na disketi, dobro jos nitko nije pita "Imam dvije tipke na kućistu neznam koju da pritisnem da mi se upali racunalo", ima svakakvih bisera, samo neki to namjerno rade.
A sad cu morat ic lec, spava mi se jedva oci drzim otvorene(koji trbusni i par sklekova i razbudit cu se), i jos sutra moram na misu.
kad smo vec kod hrane bas sam si pojeo fritaju... za one koji neznaju kajgana s pravim istarskim kobasicama u mojem slucaju... :D ako ikad dođete u istru morate je probati s šparogama... jummy.... hehe
Mene su ove praline samo naljutile, pojeo sam citavu kutiju i sad bi isao nesto stvarno da jedem :) Ali neda mi se :)
Joj kad se sjetim svojih obroka dok sam se bavio fitnessom. 6-7 obroka dnevno, a kad krenem vecerati to je bilo: 8 jaja, sir, bacim nekakvog suhog mesa, paradajz i citav mali kruh.
I opet sam mislio da malo jedem. Tek sad vidim da sam jeo ko konj. Hypo.
Joj kad se sjetim svojih obroka dok sam se bavio fitnessom. 6-7 obroka dnevno, a kad krenem vecerati to je bilo: 8 jaja, sir, bacim nekakvog suhog mesa, paradajz i citav mali kruh.
I opet sam mislio da malo jedem. Tek sad vidim da sam jeo ko konj. Hypo.
bolje da nisi pokaza, sad bi sse izia od muke
i ja asm nekad bilda, dok nisam slomija livu šaku, pa sam bilda dok je bila slomivena, nakon toga uništia rame i opetsam sta
da bi sad slomia desnu šaku pa radim samo trbušnjake, leđne i malo sa livom rukom dižem utege, sad kad rješim desnu na
fizikalnoj ide rame , pa ću se vratit, a kad skupim para operirat ću tu livu šaku tako da će to bit jedna velika generalka
Ja sam prestao kad sam poceo raditi. Dodjem satran i ne bude mi do mene, teretana mi nije bila ni na kraju pameti.
Ali uskoro mijenjam posao, pa se nadam da cu naci neki raspored.
e, kad smo već kod luxića... kako je Lux The Little?
koliko on sada ima? 7 mjeseci?
krivo, ipak sam ja najniži 176cm, znate kako se kaže: ''Mali ali pali'' i moj moto: '' U malim stvarima se krije velika snaga''
krivo, ipak sam ja najniži 176cm, znate kako se kaže: ''Mali ali pali'' i moj moto: '' U malim stvarima se krije velika snaga''
e, kad smo već kod luxića... kako je Lux The Little?
koliko on sada ima? 7 mjeseci?