ma nema šta brz je ko metak
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo odjava za večeras tj. jutro bok svitu
Večeras mrtvo? Pih!
jućer je bilo živo sve do 6h...danas malo odmaramo
a di su svi???
a di su svi???
ljudi laka vam noć i odmorite oči od svojih zvjerčica još jednom uživaj te
Nema nikoga! hehe
Evo radi se..još nije vrijeme za spavanje.. :)
ljudi laka vam noć i odmorite oči od svojih zvjerčica još jednom uživaj te

a evo i ja da se javimm... nakon duuuuugo vremenaa.... i previše.. komp mi bješe sjeban , i još je.. sad koristin očev poslovnii....
planira itko večer provest uz komp kao i ja? ..bolestan san pa onda...
Mogao bih, nema sutra fizikalne tako da je primamljivo, nisam od utorka, dobro i sinoć, al nisam bia na forumu...
Vidit ćemo ko će još bit....
Ja sigurno ne.
Budan sam od 4 ujutro.
Ali sutra sam u nocnoj pa sam cijelu noc na forumu
pa ja planiram negdje do pol3 ili 3 cak
budem videl kolko bum mogel izdrzati...
Ja sigurno ne.
Budan sam od 4 ujutro.
Ali sutra sam u nocnoj pa sam cijelu noc na forumu
sutra će bit ludilo uigrana ekipa...lol
evo i mene...
danas sam instalirao win sedmicu u dual bootu sa xp-om i radi savršeno. još se mora izglancat i onda će bit tip-top. a sad trenutno pišem sa xp-a jer imam nekih problema sa sedmicom sa vezama i tak...
evo i mene...
danas sam instalirao win sedmicu u dual bootu sa xp-om i radi savršeno. još se mora izglancat i onda će bit tip-top. a sad trenutno pišem sa xp-a jer imam nekih problema sa sedmicom sa vezama i tak...
evo i mene...
evo i mene...

Dobro večer (jutro) i laku noć, ja ode spavati! Igrao sam EMS (Europe Maple Story) 5 sati u komadu...
a čini se kao neki MMORPG... nikad prije čuo za too...
Ima, ima, evo ja gledam Darker than black
Naravno da smo budni, baš sada gledam Fringe.
Ja sam uvijek budan do 5 samo uglavnom nemam sto pametno reci za ovakvu temu pa sutim! :D
Ja sam uvijek budan do 5 samo uglavnom nemam sto pametno reci za ovakvu temu pa sutim! :D

Upravo sam polakiral kuciste, nisam mogao spavat pa reko sam sebi - idem lakirat :)
Upravo sam polakiral kuciste, nisam mogao spavat pa reko sam sebi - idem lakirat :)