- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne volim davati kartone u Nespavalicama i u Bircu...nema smisla.
Pozivam sve koji zele karton nek zaspamaju forum oko 9 ujutru kad sam lose volje i kad mrzim cijeli svijet a slusam muziku i pijem kafu :)))
Tad cu davati kartone na 30 dana
Crvene
Pozivam sve koji zele karton nek zaspamaju forum oko 9 ujutru kad sam lose volje i kad mrzim cijeli svijet a slusam muziku i pijem kafu :)))
Crvene
Sada htio opsovat ali neda forum haha
Crvene
ajde ne kakaj i daj mi zuti
Crvene
Baš 30?
daj im više te kartone, dosadni su ko proljev
Kad mi nedate zvjedice,dajte mi zuti ,da iam u sta gledat :-)
Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,.
A sad obojica kliknite ona gore desno gdje pise odjava da se stvari vis ne kompliciraju. Za ovakvo sto dajem crveni
OZBILJNO!!
Ak se nekom da igrat lack ops neka mi posalje poruku.
Sada htio opsovat ali neda forum haha
koristi zvijezdice...
koristi zvijezdice...
nešto kao ***** ** ***** * ***** ?
hehehe
kaže cuspajz da vas pozdravlja ;)
hahahahahhahahahhahah
Greska sa XXX-Manom ce biti uklonjena. Bio je na pogresnom mjestu u pogresno....
(:
You've got nothing on me! I say nothing!
Mala ti je rupa, mogli bi mi skupa.
Super su ti štikle, moj bi da te pikne.
ej curo šeceru, mogli bi na veceru
Greska sa XXX-Manom ce biti uklonjena. Bio je na pogresnom mjestu u pogresno....
(:
nemoj se zajebavat neka ga par dana
Bok svim nehrkalicama, kaj je sad to pola ljudi u Suspenziji neko se napil izgleda ode ja po M-48 u Šupu mogla bi mi zatrebat itekak izgleda fučkaj ga.
Bok svim nehrkalicama, kaj je sad to pola ljudi u Suspenziji neko se napil izgleda ode ja po M-48 u Šupu mogla bi mi zatrebat itekak izgleda fučkaj ga.
IT'S PAYBACK TIME BITCH
Opet jesem mu AC2 nece li ga nece! Stalno CTD bez ikakog errora, nece nikakvi jogurti drugi pomoci, nista u .ini fileu, NISTA! 4 reinstalla, reinstal ubi game launchera, ama bas nista ne pomaze.
ljudovi uzivajte ja odoh spavat trebam u pola 7 ustat moram ic fucking sumu bemti dzigeru
Pa uhvati ih obe čovjeke, briga te.
Dobra večer svima usput.
Razmazeno deriste........
Daj mi zuti 5 mjeseci sam na forumu kartona nisam dobio
Ja godinu dana, isto kartona nisam vidio.
So what, ubaci i nju :D.
Sad ozbiljno, čudimo što ni jedan pudger ne sleti, meni je malo daleko.
Jedino gdje ću ja sletit je krevet. Noć ljudi.
A ko bude onda te jadne solo Puce sad Ponucal ak nema ko fakat je to problem fučkaj ga.
Svim noćnim pticama i kokošima laku noć :D
OPEN!
Dobra večer!