Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.041.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
microman kaže...
Zasto bi? Kao sto rekoh i forum i facebook mogu biti mocni ako se znas koristiti njima. Nigdi ne pise da nemogu posluziti za smijanje na gluposti. :) samo rekoh, zanimljivo kak se ovdi pljuje po facebooku zbog pisanja gluposti, a ovdi nije nista drugacije. Uostalom imam pravo na svoje misljenje i pisanje doticnog ;)

Pa ako ti smeta onda nemoj čitati...ne kužim te. {#}

Dean T., volim te.
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Ah malo tko ti micromana kuži, ja se samo nadam da će opet uskoro one njegove akcije prodaje komponenata{#}

Možda se odluči testirat bullye pa ih se hitno riješiti{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima ...

Posebno konobarici {#}

xDD

Psssssst Zecovi spavaju
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ah malo tko ti micromana kuži, ja se samo nadam da će opet uskoro one njegove akcije prodaje komponenata{#}

Kaj je, je, ali ima fakat fer cijene kad prodaje.{#}

Carum est, quod rarum est.
17 godina
Caesar et Brutus kaže...
rooswelt1991 kaže...

Kaj je, je, ali ima fakat fer cijene kad prodaje.{#}

Skoro kao moje {#}

To i čekam, valjda će ga opet nešto udariti u glavu, pa da opet počne prodavati po svojim cijenama :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
microman kaže...
Zasto bi? Kao sto rekoh i forum i facebook mogu biti mocni ako se znas koristiti njima. Nigdi ne pise da nemogu posluziti za smijanje na gluposti. :) samo rekoh, zanimljivo kak se ovdi pljuje po facebooku zbog pisanja gluposti, a ovdi nije nista drugacije. Uostalom imam pravo na svoje misljenje i pisanje doticnog ;)

Pa ako ti smeta onda nemoj čitati...ne kužim te. {#}

Ajde pokazi mi post di sam napisao da mi smeta :) samo sam rekao da mi je zanimljiv ta fenomen cure na ovom forumu i reakcije pojedinaca kad se pojavi cura u nekoj temi. To je to, meni ne smeta, zapravo dobro me nasmije, al kao sto rekoh zanimljiv fenomen.
I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Ajde pokazi mi post di sam napisao da mi smeta :) samo sam rekao da mi je zanimljiv ta fenomen cure na ovom forumu i reakcije pojedinaca kad se pojavi cura u nekoj temi. To je to, meni ne smeta, zapravo dobro me nasmije, al kao sto rekoh zanimljiv fenomen.

Dobro. Da se ja maknem pa da ti takve stvari više ne privlače pažnju? {#}

Dean T., volim te.
15 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Dobro. Da se ja maknem pa da ti takve stvari više ne privlače pažnju?  {#}

Nema nikakve potrebe za tako dramatičan čin, zaboga.  {#}

17 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
anshika05 kaže...

Dobro. Da se ja maknem pa da ti takve stvari više ne privlače pažnju? {#}

Nema nikakve potrebe za tako dramatičan čin, zaboga. {#}

ovo je postojalo i prije mene tako da može i ako ja odem.{#}

Dean T., volim te.
15 godina
neaktivan

Dobra večer forumaši,nemoj te odlazit nigdje jer ću napisat pjesmicu o vama,malo šaljivu,al dobru!

Dva - tri dana tugujem,pa onda deset lumpujem
15 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Pa dobro, ali zakaj bi otišla? Nije ti lijepo ovdje, s nama?  {#}

Forum služi i za zabavu, tak' da bih vam savjetovao da se opustite kak' treba.  {#}

17 godina
neaktivan
A tko je reko da se moras maknuti,ili da si ti za nest kriva? Samo kazem zanimljiv fenomen reakcije kad se pojavi cura u nekoj temi. I to je to, ni vise ni manje ;)
I'll be back
17 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
anshika05 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Pa dobro, ali zakaj bi otišla? Nije ti lijepo ovdje, s nama? {#}

Forum služi i za zabavu, tak' da bih vam savjetovao da se opustite kak' treba. {#}

pa nije mi baš zabavno...mrtvilo.

Dean T., volim te.
15 godina
neaktivan
microman kaže...
A tko je reko da se moras maknuti,ili da si ti za nest kriva? Samo kazem zanimljiv fenomen reakcije kad se pojavi cura u nekoj temi. I to je to, ni vise ni manje ;)

Uopće me sram takvog podcjenivanja ljepšeg spola, koje se nažalost često javlja kada ovdje cura/žena da svoje mišljenje u nekoj temi.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 0:23 (Caesar et Brutus).
16 godina
moderator

ma gdje je cura tu? {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
17 godina

Poslušaj pjesmu koju sam stavio na prošloj stranici, ili će te razveseliti ili ćeš se baciti kroz prozor {#}

15 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Ni forum nije što je nekad bio, to da.  {#}

17 godina
Caesar et Brutus kaže...
anshika05 kaže...

Ni forum nije što je nekad bio, to da. {#}

A nije ni nekad nešto bio, samo je bilo tad bilo puno manje "neistraženih" tema, dns svaka druga tema, složite mi komp do xxxxxkn, bljuje mi se kad to vidim...

Sve je manje samogradnji, jedino što obožavam čitati, ali eto, bar Oveclocka tema ima napretek, pa se nemogu žaliti.

A i oglasnik je fora, nađe se dosta fora stvari jeftino :-d

16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

kad si tu da te pitam...znaš gdje nabavit neki plexi?

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
15 godina
neaktivan

Ja sam ovdi već šest mjeseci,nevidim baš neke velike razlike,jedino ima par protjeranih koji su bili dobri samnom,sad je nekako pusto.

Dva - tri dana tugujem,pa onda deset lumpujem
17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

kad si tu da te pitam...znaš gdje nabavit neki plexi?

Da znam naravno, ja ga uzimam u novoj formi, u selskoj.

Ok ljudi, brzo to riješavaš, samo kad prvi put dođeš, malo se zgubiš tamo :-D

Idem ja sutra baš tamo, pa možeš sa mnom ako hoćeš da ti pokažem, i da ti vratim onaj nastavak, ne odgovara mi...

17 godina

Evo me nazad!

Rucak je dobro ispao, da se pohvalim, sad kad bi još netko oprao suđe{#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
moderator

ma radim, nemam baš vremena dolazit do grada...neka stoji kod tebe

znaš cijenu možda?

17 godina
XXX-Man kaže...

ma radim, nemam baš vremena dolazit do grada...neka stoji kod tebe

znaš cijenu možda?

Ja sam prošli put platio 50kn cijelu bočnu stranicu sa rupama....

a gledaj, nije ti ih teško naći, odmah su na početku selske i imaju veliku reklamu (aj pogodi od čeg je napravljena{#}) na koj piše (pazi ovo) "nova forma" :-D

16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

a gledaj, nije ti ih teško naći, odmah su na početku selske i imaju veliku reklamu (aj pogodi od čeg je napravljena{#}) na koj piše (pazi ovo) "nova forma" :-D

ma i ja hoću bočnu stranicu, a ni rupe mi ne trebaju jer ću si sam napravit :D

znam ja gdje su, samo nisam znao da oni rade s tim

samo neznam koju bi debljinu uzeo

17 godina
XXX-Man kaže...

rooswelt1991 kaže...

vas dvojica ste mi sumnjivi, nekako previse vremena provodite skupa..nije to vise samo "prijateljstvo" {#}

16 godina
moderator
Hacker002 kaže...

vas dvojica ste mi sumnjivi, nekako previse vremena provodite skupa..nije to vise samo "prijateljstvo" {#}

nemoj sad bit ljubomoran xD

17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

ma i ja hoću bočnu stranicu, a ni rupe mi ne trebaju jer ću si sam napravit :D

znam ja gdje su, samo nisam znao da oni rade s tim

samo neznam koju bi debljinu uzeo

3mm

Hacker002 kaže...
XXX-Man kaže...

rooswelt1991 kaže...

Dobio sam 2 žuta jer sam komentirao to prošli tjedan, tako da, nemoj počinjati {#}

17 godina
microman kaže...

Kakva je to mašina iza, ova fotka na Avataru jel to neki Korg možda ili Yamaha neka ili o cem se radi.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Hacker002 kaže...
XXX-Man kaže...

rooswelt1991 kaže...

Dobio sam 2 žuta jer sam komentirao to prošli tjedan, tako da, nemoj počinjati {#}

ajde ajde nemoj se stidit {#}{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice