haters gonna hate 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
đe?
Mislim da pise prek facebooka :)
I'll be back
Tko nađe goru seriju od ovog nekakvog sunca u philadelfiji,skidam mu kapu
đe?
pa pitam za forum...šta je to gore?
dobro vece ljudi
da li moze pomoc =))
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/telefon-usb-rac-problem/110453.aspx
prijeko potrebna
pozdrav
đe?
A di sam ja napisal da se ovdi nekom upucava?
I'll be back
Večer svima ljudi, kako je?
Ma to kako ti se dečki upucavaju ovdje kao šašavi, što je vrlo glupo kada se zna da imaš svog Bellatrixa. 
pa kaj onda uspoređuješ forum i fejs?
Ma to kako ti se dečki upucavaju ovdje kao šašavi, što je vrlo glupo kada se zna da imaš svog Bellatrixa. 
ja ne vidim nikakvo upucavanje. 
Kako nema? Kaj je bilo s onim likom koji je reagirao na tvoju sliku pa rekao da mu slobodno pošalješ još svojih slika preko PP? Zar ono nije bilo upucavanje, doduše na malo krivi način, ali opet? 
Kako nema? Kaj je bilo s onim likom koji je reagirao na tvoju sliku pa rekao da mu slobodno pošalješ još svojih slika preko PP? Zar ono nije bilo upucavanje, doduše na malo krivi način, ali opet? 
To je praktički molba za odj*bavanje, a ne upucavanje...
pa kaj onda uspoređuješ forum i fejs?
Pa kako ne. Primjerice na forumu i na faceu sve je puno klinaca. Kao drugo ponekad se doista pisu svakojake gluposti. Zadnje vrijeme cirilica je postala popularna. I kao trece ovaj forum kao i face moze biti jako dobar ako znas kako se koristiti njime :)
I'll be back
To je krajnje bezobrazan pristup, curi se nikad tak' ne upada pa ipak je lik pokušao. 
ne sjećam se.
To je krajnje bezobrazan pristup, curi se nikad tak' ne upada pa ipak je lik pokušao. 
Get something (u ovom slučaju znamo što) or die trying 
ne sjećam se.
Tako je i bolje, zakaj bi se sjećala takvog bezobraznika
.
Pa kako ne. Primjerice na forumu i na faceu sve je puno klinaca. Kao drugo ponekad se doista pisu svakojake gluposti. Zadnje vrijeme cirilica je postala popularna. I kao trece ovaj forum kao i face moze biti jako dobar ako znas kako se koristiti njime :)
Pa izbjegavaj ono što ti se ne sviđa...ignoriraj. Svuda ima gluposti.
Ima opcija Ignore za trollčeke, nema beda, micro...
Ima opcija Ignore za trollčeke, nema beda, micro...
A postoji i opcija odjavi se koja je puno bolja varijanta... Nema više nekih tema na BUG-u. Sve dosadno, sve se ponavlja i uvjek sve isto... Hebiga drugovi, al' tako je to :)
đe?
Bok svim nehrkalicama vidim da si ti danas zaprla Birc, jesi pocerala van one pijance koji spavaju pod stolovima i usput malo krpom šank obrisala nadam se da jesi jel.

đe?
Bok svim nehrkalicama vidim da si ti danas zaprla Birc, jesi pocerala van one pijance koji spavaju pod stolovima i usput malo krpom šank obrisala nadam se da jesi jel.

jesam,jesam 
Zasto bi? Kao sto rekoh i forum i facebook mogu biti mocni ako se znas koristiti njima. Nigdi ne pise da nemogu posluziti za smijanje na gluposti. :) samo rekoh, zanimljivo kak se ovdi pljuje po facebooku zbog pisanja gluposti, a ovdi nije nista drugacije. Uostalom imam pravo na svoje misljenje i pisanje doticnog ;)
I'll be back
Vecer narode, otpada mi desna ruka, oko 5 sati wii stolnog tenisa, nije u komadu, al svejedno, doso do neke zenkse koja je sampion, i imam 4-1 na njoj i pobjedi me 4-6, nije normalna, vraca sve zivo, brza je go spidi gonzales dok je moj lik spor ko puz :D
Vecer narode, otpada mi desna ruka, oko 5 sati wii stolnog tenisa, nije u komadu, al svejedno, doso do neke zenkse koja je sampion, i imam 4-1 na njoj i pobjedi me 4-6, nije normalna, vraca sve zivo, brza je go spidi gonzales dok je moj lik spor ko puz :D
E baš si to morao tako reći
Microman, ova i "birc-tema" su stvorene za pisanje gluposti, ozbiljne stvari ostavi za ozbiljne teme
AHA dakle ni meni ne gine, jer sam i ja spamao
Edit: a možda se i provučem 

)