Kaj nije šema da moraš prvo bit s nekim pa da ga otkantaš? 
pa bili ste vi zajedno, samo ti to ne znaš
pa bili ste vi zajedno, samo ti to ne znaš
Otkantati možeš bilo koga, bilo kada. To ti je kao da na ulici vidiš staru pohabanu kantu, smeta ti za prolaz i jednostavno ju šutneš nogom.
Otkantati možeš bilo koga, bilo kada. To ti je kao da na ulici vidiš staru pohabanu kantu, smeta ti za prolaz i jednostavno ju šutneš nogom.
hhahaha...pa nisu ljudi kante
hhahaha...pa nisu ljudi kante
Nekad treba biti grub jer do nekih ništa drugo ni ne dopire.
Znam nekolicinu koji kanti nisu ni do polovice.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Bolji je od avatara.
True story.
Bolji je od avatara.
i ja kažem
Otkantala te je već odavno, budi muško i reci ........ te odi u onu drugu temu.
Bok svim nehrkalicama, au jesi se preobrazila kak sad to prek noci izrasli rogovi a tu je i bijela haljina jel.

Treniram stolni tenis već 7 godina... Mogu li doći kod tebe pa da puknemo jedno desetak mečeva?
Obožavam taj sport... 
Anshika05, može upad? Imam dobar. Fakjeah! 
Treniram stolni tenis već 7 godina... Mogu li doći kod tebe pa da puknemo jedno desetak mečeva?
Obožavam taj sport... 
Ja ti to baš ne igram...možeš s mojim starim. 
Bok svim nehrkalicama, au jesi se preobrazila kak sad to prek noci izrasli rogovi a tu je i bijela haljina jel.

Pretvaram se u žensko. 
Shoot. Samo ne neki s fejsa.
Večer ljudi!
Došao sam s mora. Bio sam u Selcu (iako je radila kombinacija Crikva-selce-Vinodolski non stop)
Vrijeme je bilo katastrofa, ali sam se unatoč tome uspio okupati 3 puta.
Svaku večer sam bacao pare u onoj šugavoj Bakagi, katastrofa cijene pića.
Uletila je i jedna mala predzadnje veče, tako da mogu reći da sam poprilično zadovoljan s odmorom :)
Evo malo sam i testirao HDR na mobu, nisam baš impresioniran (slikeu prilogu)
Ma nije s fejsa..
Al gle, daj mi jebga.
Tako mi je malo da ga nećeš ni osjetiti, a meni bi puno značilo. 
YEAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!
Sretan novi dan sa zakašnjenjem!
Ma nije s fejsa..
Al gle, daj mi jebga.
Mi smo prijatelji, nemojte dirati Anu.
Može. 
Dogovorit ćemo se na koliko dobivenih (obično igramo na 3) do 21.
Inače, kada vježbam za meč igram ili s frendovima iz kluba ili sa svojim starim te moram priznati da je često zna zafitiljiti vrhunski, ima dobar ''šus''.
Indoor Sponeta 104, reketi koje najčešće koristimo Butterfly te Yoma zbog najčvršće (najtvrđe) gume...
Vecer narode, jel znate jel se moze u linksu uzet na sindikalni kredit? Nema ga pod nacinima placanja kolko sam vidio, al pitam jel vi znate?
kaj ti je malo? 
Može. 
Inače, kada vježbam za meč igram ili s frendovima iz kluba ili sa svojim starim te moram priznati da je često zna zafitiljiti vrhunski, ima dobar ''šus''.
Indoor Sponeta 104, reketi koje najčešće koristimo Butterfly te Yoma zbog najčvršće (najtvrđe) gume...
Koliko si uložio novca u reket? Mislim uzet tenergy 05 na obje strane, jedino reket neznam još koji.
Može. 
Joj moji imaju Butterfly rekete.
kaj ti je malo? 
Malo mi je zvonce i privjesak. 
Daj shvati foru, ovak ispada jadno... 
Malo mi je zvonce i privjesak. 
Daj shvati foru, ovak ispada jadno... 
Shvatila sam...
Smajl? 
Jel daju na sindikalni kredit ovi iz linksa ili ne?
Koliko si uložio novca u reket? Mislim uzet tenergy 05 na obje strane, jedino reket neznam još koji.
Bilo koji Tenergy 05 od Butterflyja da uzmeš, nećeš pogriješiti. Čuo sam da je FX verzija najbolja.
Sjećam se da sam, kada sam kupovao rekete, uzeo neki Butterfly - sada nezz točno koji model (budem sutra provjerio pa ti pošaljem PP), ali znam da sam ga platio oko 350kn.
Bilo koji Tenergy 05 od Butterflyja da uzmeš, nećeš pogriješiti. Čuo sam da je FX verzija najbolja.
Sjećam se da sam, kada sam kupovao rekete, uzeo neki Butterfly - sada nezz točno koji model (budem sutra provjerio pa ti pošaljem PP), ali znam da sam ga platio oko 350kn.
Kojim Djokovic igra?