Jbg htio temi poslat pp a poslao XXX:)
Evo vjerojatno si ti diobio pp umjesto Kihoty:)
Fejsbuk 2
Jbg htio temi poslat pp a poslao XXX:)
Evo vjerojatno si ti diobio pp umjesto Kihoty:)
Fejsbuk 2
jesam
Jel mu trebam javit da šta potvrdi ili šta?
Vecer ekipaaaaa.Kako ste mi?
Ide pomalo gura se, zakaj baš taj Žuti šeširič pa trebab it Bijeli jel jesi Hajdukovac ili nisi.
Hvala bogu da se našao netko pametan pa skužio da nemam salmonelu.
Izmrcvarili me život, gurali u mene sve i svašta, pio valjda 50 vrsta ljekova da bi se neko pametan sjetio da mi napravi UTZ srca. Bitno da su mi gurali kameru u bulju, želudac i tko zna gdje sve ne a k tome bio sam na rentgenu da vjerojatno u mraku svjetlim od ovih tehničara iz Fukushime.
Bogme si prošel svašta itekak, i to na kubik da bi na kraju tek saznal kaj je u pitanju i onda još operacija kaj drugo.

Ljudi jel zna neko kolko trebam platit polaganje A1 ako već imam položenu B kategoriju?
Jel mu trebam javit da šta potvrdi ili šta?
mislim da bi mu trebao doć mail
ne koristim to pa ni neznam, samo sam otvorio da vidim što je to
Vecer ekipaaaaa.Kako ste mi?
Ide pomalo gura se, zakaj baš taj Žuti šeširič pa trebab it Bijeli jel jesi Hajdukovac ili nisi.
A to se pilo dan prije pa sam samo taj uspia nac.Malo osvjezia sliku profila.

Moj rambox čovjek nezna koliko je mentalno jak dok mu se ne radi o glavi.
Meni je doktor došao u 7 ujutro, potjerao ostale pacijente iz sobe, sjeo na krevet preko puta mog i pitao dal želim na operaciju.
Ja sam onako debilan pita da šta ako neću a on mi je mrtav hladan rekao da mi daje najviše 3 mjeseca.
U tom trenu sve oko mene je stalo...vjeruj mi da niti zaplakat ne možeš od grča koji te uhvati.
ne koristim to pa ni neznam, samo sam otvorio da vidim što je to
Sad ću mu poslat sms.
Hvala ti puno:)
Ljudi jel zna neko kolko trebam platit polaganje A1 ako već imam položenu B kategoriju?
A1 su mopedi ili motori?
A1 su mopedi ili motori?
Motori.
Sad ću mu poslat sms.
Hvala ti puno:)
nema problema :)
ako slučajno bude problema, samo javi pa ću ponovo...
A1 su mopedi ili motori?
Oc traktori:)

Meni je doktor došao u 7 ujutro, potjerao ostale pacijente iz sobe, sjeo na krevet preko puta mog i pitao dal želim na operaciju.
Ja sam onako debilan pita da šta ako neću a on mi je mrtav hladan rekao da mi daje najviše 3 mjeseca.
U tom trenu sve oko mene je stalo...vjeruj mi da niti zaplakat ne možeš od grča koji te uhvati.
F1 Ivo ne može umrijeti. On je gamer. Ljudi kažu da gameri nemaju život. Well wrong. Gameri imaju sve živote! Respown!
Motori.
Da, kolko znam 125ccm

A jesi sad dobro? Tj.jel bolje nego prije?
Ma ja sam više gaymer.
Ma nije mu ništa, folira jer nije platio internet... 
A1 su mopedi ili motori?
Motori.
Aha...ja mogu moped,auto,motokultivator i traktor. :D
A cijena je brijem niža kad već imaš neke kategorije položene. Ne trebaš plaćat prvu pomoć, brijem i propise...
Ma ja sam više gaymer.
Ivo vidis da si bolestan, pricas gluposti :)
Ma nije mu ništa, folira jer nije platio internet... 
Nebi ja baš da nam Ivo ode. 
love youu 
dobro bokte...na forumu si. 
Sad je gotovo da voli te i to je to nema ti spasa buš se izuvala u zraku.

Ma ko nov. Generalka na hercu nakon 25 milja (vjerojatno sam imao neki kinezijaner) pa se nadam da sam barem jedno 50 na miru inače ću morat u Bosnu:)
A čuj redovno tabletiranje i gura se nekako.
Nebi ja baš da nam Ivo ode. 
Ma neće otić jer mi je ovaj njegov modem do sada samo dva puta zbrejkao, i malo sere Wifi.
A ako se to do sutra ne popravi samo od sebe, ode Ivo. Ode u 3PM kad ga dohvatim. 
Ma ko nov. Generalka na hercu nakon 25 milja (vjerojatno sam imao neki kinezijaner) pa se nadam da sam barem jedno 50 na miru inače ću morat u Bosnu:)
A čuj redovno tabletiranje i gura se nekako.
Bajpasi ili?
Zamjena karika ovaj aortalnog zaliska.
Umjetni ili svinjski?
Svinjski je bolji, svakako od landrasa.
http://www.poljomasine.net/eurofarmer/clanci/11-12-2006/11122006-1.aspx
love youu 
dobro bokte...na forumu si. 
Sad je gotovo da voli te i to je to nema ti spasa buš se izuvala u zraku.

Moja il Božija! 
Biologija mi nikad nije bila jaca strana...