Narastao sam.
Đabe ti to kad se nisi uozbiljio.
Kao da je to važno.
Narastao sam.
Đabe ti to kad se nisi uozbiljio.
Kao da je to važno.
Mentalist Anshika je moja, mogao bi imati problema!! Ajd frajeru oladi! Ili razguli, kako se kod nas ima običaj reći!
Ali jesam. Jesam!
Meni sinko ni iz džepa ni u džep.
Mentalist Anshika je moja, mogao bi imati problema!! Ajd frajeru oladi! Ili razguli, kako se kod nas ima običaj reći!
Shhhhh.
Ali jesam. Jesam!
Meni sinko ni iz džepa ni u džep.
Steta je velika...
Ko? Mi? Ma neee,sta je tebi?
ma kome to? 
Sve je ovo čista zahebancija.
EDIT:
P.S
@Bellatrix
Nemaš neki V taper.
Thumb down ne bi dovoljno izrazio neslaganje na ovo...
EDIT:
P.S
@Bellatrix
Nemaš neki V taper.
Slika je od prošle godine... tako da nije fresh! :P
Možda je sad situacija drugačija...
Thumb down ne bi dovoljno izrazio neslaganje na ovo...
A vrući sex?
kakav je to rozi papir? zgražam se
EDIT:
P.S
@Bellatrix
Nemaš neki V taper.
Meni je u obitelji neka genetika za leđa, npr. moj brat ne vježba, a dalje ima ona cjenjena trokutasta leđa.
Razjačal se kad je meni drva sekel. 
}~• }>>
Svi mi imamo onog težaka koji dođe u teretanu, digne 140 kg na benchu 20 puta i pita treba li više.
Svi mi imamo onog težaka koji dođe u teretanu, digne 140 kg na benchu 20 puta i pita treba li više.
Kej? 
hhahaahah budalo 
Anamarija, pustiti cu te.
To je najbolje sto mogu uciniti za tebe.
Kej? 
Ništa anči.
Meni je u obitelji neka genetika za leđa, npr. moj brat ne vježba, a dalje ima ona cjenjena trokutasta leđa.
Pa nisam ni ja daleko od toga...btw imam trenutno 90kg i 191cm... dok sam na ovoj slici imao 85kg
Tvrda ti drva...a i imaš ih za par sezona..
Pa nisam ni ja daleko od toga...btw imam trenutno 90kg i 191cm... dok sam na ovoj slici imao 85kg
Meni 70 kg, 178 cm, trenutno me ne briga za izgled samo želim imati velika ramena, ruke i leđa, pa se tek pozabaviti trbušnjacima poslije, inače da mi je teretana lakše bih napredovao pošto powerlifting dosta dobro daje snagu i masu, inače ovako radim zgibove,dipseve, čučnjeve na jednoj nozi.
Inače ljudi kažu da imam prevelika prsa.
Meni 70 kg, 178 cm, trenutno me ne briga za izgled samo želim imati velika ramena, ruke i leđa, pa se tek pozabaviti trbušnjacima poslije, inače da mi je teretana lakše bih napredovao pošto powerlifting dosta dobro daje snagu i masu, inače ovako radim zgibove,dipseve, čučnjeve na jednoj nozi.
Inače ljudi kažu da imam prevelika prsa.
probaj s onim pripravcima za dobivanje mase, proteini itd.
Di si to sad spuknula a stih u pjesmi ide "dobro jutro curo jesi li okopala Vinograd"

to ti ovi naši lokalni prigorski bendovi sviraju....malo obrade da ni ne primjetiš da nije naše. 
a frendica je to izvukla odnekud...