pa normalna sim kartica al sa onemogućenim pozivima
Jesi probao pa vidio da su onemoguceni pozivi ili pretpostavljas?
Jesi probao pa vidio da su onemoguceni pozivi ili pretpostavljas?
probao sam...samo data promet je moguć
probao sam...samo data promet je moguć
Išš,meni nije tako bilo kad sam bia na bonove,vjerojatno jer sam na bonove bia.A cekaj reci mi sta te muci tocno?
Jednom sam popušio foru sa stickom, ali se dobro sjećam kada me je gospođa lijepo pitala; "želite li isključiti mogućnost pozivanja s kartice", a to je bilo prije 2 godine i kusur, tako da bi se tu trebalo u tom slučaju moći nešto uraditi
!
Inače, dobar večer svim nespavalicama
!
Išš,meni nije tako bilo kad sam bia na bonove,vjerojatno jer sam na bonove bia.A cekaj reci mi sta te muci tocno?
moguće
pokušavam se spojit preko jednog drugog sticka a ne preko ovog vipovog sa vip karticom unutra...sve je ok konfigurirano al ne mogu se spojit ako neznam gateway IP
Jednom sam popušio foru sa stickom, ali se dobro sjećam kada me je gospođa lijepo pitala; "želite li isključiti mogućnost pozivanja s kartice", a to je bilo prije 2 godine i kusur, tako da bi se tu trebalo u tom slučaju moći nešto uraditi
!
Inače, dobar večer svim nespavalicama
!
meni je to po defaultu onemogućeno i nema mjenjanja
A da mail-as vip sluzbu?
ma vidjet ću...nije mi ni bitno toliko, imam 4 sticka i taj jedan mi neće radit na vip karticu...a baš mi je taj nekako najbolji
Posalji im mail i pricekaj odgovor.
ma pričekat ću ja da dobijem stick iz bug nagradne igre :D
slabo spamate
A nema pasa,ajde XXX odo gledat film jedan.Do slusanja.
slabo spamate
Cekamo tebe
ja sam zauzet hackanjem modema xD
ja sam zauzet hackanjem modema xD
Ma kakav ti i hakanje modema :P
hoću da t-mobile stick radi s vip karticom 
Baš je dosadno!
Sutra izduram i vrijeme za godišnji.
@ XXX-Man
U pravu si, na data karticama se ne može koristiti voice usluga, barem je tako kod nas u temobajla.
U pravu si, na data karticama se ne može koristiti voice usluga, barem je tako kod nas u temobajla.
tako je...
al se može GIO225 unlockat i koristit druga kartica što god t-mobile rekao :)
Znate da su cure Japana pobijedile cure iz Ameriku na penale, na svjetskom prvenstvu u nogometu
?!
20 kbps mi je brzina interneta trenutno.
Vratio sam se u doba dialupa. Krepat ću nakon što san se navika na 4 mbps.
to ti je i previše :)
Paragvaj na penale isprašio Brazil, koji nije zabio niti 1 gol, makar iz penala
!!
Nije ni nogomet što je nekad bio.
kakve sam budalastine radio prije,jaooo

Jel ima kakva stranica sa takvim diplomama za sprdačinu da se samo upiše ime i isprinta?
Večer svima!
Sretan novi dan!

Jel ima kakva stranica sa takvim diplomama za sprdačinu da se samo upiše ime i isprinta?
Večer svima!
Ovo je sa photofunie,pogledaj malo po internetu
Znate da su cure Japana pobijedile cure iz Ameriku na penale, na svjetskom prvenstvu u nogometu
?!
znam :D
http://www.24sata.hr/nogomet/amerikanke-dvaput-u-vodstvu-ali-japanke-svjetske-prvakinje-228116
tu sve piše :D

cool :D
Mišonja naručen, sada mogu mirno spavat.