A šta mogu radit kad spava sad :P
probudi ju
A šta mogu radit kad spava sad :P
probudi ju
kakva je spika? 
za pol sata o.O
pa za tolko mi ni pizza ne dode xD
kakva je spika? 
hebačka...slobodno odeš spavat xD
vat d fak? 
vat d fak? 
dej efter jesterdej :)
vat d fak? 
upravo to :P
ol rajt nav aj andrstend
ol rajt nav aj andrstend
jes jes :)
de boli me ku"Molimo nemojte koristiti vulgarne izraze! Takva poruka može biti izbrisana, a autoru onemogućen pristup forumu!"ac 
vat d fak? 
Ne psuj buš kartoniran fučkaj ga.

sirios biznis :)
ma ovaj forum je puko...
nemogu napisat ni pop!zdit a da me ne cenzurira...
ma ovaj forum je puko...
nemogu napisat ni pop!zdit a da me ne cenzurira...
i ja kazem. nemos ko covjek ni napisat nabijem te na ku"Molimo nemojte koristiti vulgarne izraze! Takva poruka može biti izbrisana, a autoru onemogućen pristup forumu!"ac 

decki idem vidjet jel mi box doso, ak je onda nistt a ak nije idem spat :)
uzivajte u noci ;)
[sign out]
i ja kazem. nemos ko covjek ni napisat nabijem te na ku"Molimo nemojte koristiti vulgarne izraze! Takva poruka može biti izbrisana, a autoru onemogućen pristup forumu!"ac 

ma di je tu sloboda govora xD
ma di je tu sloboda govora xD
i ja kazem 
kao svako ima pravo na svoje misljenje pa na kraju dobijemo ćunu u usta 
i ja kazem 
kao svako ima pravo na svoje misljenje pa na kraju dobijemo ćunu u usta 
kako god bilo, uvijek ti ga netko metne xD
ovako ljudi,imam jednu tešku odluku za napravit,znači ovako,imam 50€ i sad razmišljam šta je bolje da napravim preorder za BF3 LE ili da si kupim neke sluške za te pare,oboje nemože zato što ću još kupovat proc i matičnu,pomagajte
e sad je*iga, neulazim u to gdje tebi ko mece 
al idem se logirat u krevet na iducih 10-ak sati, a prije toga u lezecem polozaju procitati novi dvobroj do kraja
pozz i ugodno dr*anje, ovaj surfanje 
ovako ljudi,imam jednu tešku odluku za napravit,znači ovako,imam 50€ i sad razmišljam šta je bolje da napravim preorder za BF3 LE ili da si kupim neke sluške za te pare,oboje nemože zato što ću još kupovat proc i matičnu,pomagajte
ako svakako neznas sta napravim dat cu ti ja svoje podatke pa posalji meni, ja nebi puno razmisljao
-> log off <-
pokloni ih meni pa nećeš imat problem :D
a de ozbiljno...
a de ozbiljno...
Ma uzmi ono sto ti vise hoces.
Badava sam cekao veceras/jutros.
našo sam jedno riješenje,kupit ću key na base-hose-u,ostane mi 120kn od tih 50 evra,onda ušvercam još od staraca po 100-120kn i kupim sluške :D
našo sam jedno riješenje,kupit ću key na base-hose-u,ostane mi 120kn od tih 50 evra,onda ušvercam još od staraca po 100-120kn i kupim sluške :D
Ušvercaj od staraca 5000kn pa neces imat nikakvih problema....
EDIT: štogod "ušvercaj" značilo
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Dobar dan u 2 ujutru khm khm.